Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ф

Флеш

Гостин
ЗАТВОРЕНИКОТ КОЈ НАПЛАТИЛ 4.000 ЕВРА ОД КОМАНДИРИ ВО „ИДРИЗОВО“ ЗА ДА ИМ НАЈДЕ РАБОТА ВО МВР, ЛЕЖИ В ЗАТВОР БАШ ЗА СЕРИЈА ИЗМАМИ ДЕКА ВРАБОТУВА ВО МВР

:eek: :eek: :eek:
ова е хит вест у последни 3 години која мора да биде !

:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Џандар логика

ЗАТВОРЕНИКОТ КОЈ НАПЛАТИЛ 4.000 ЕВРА ОД КОМАНДИРИ ВО „ИДРИЗОВО“ ЗА ДА ИМ НАЈДЕ РАБОТА ВО МВР, ЛЕЖИ В ЗАТВОР БАШ ЗА СЕРИЈА ИЗМАМИ ДЕКА ВРАБОТУВА ВО МВР

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.446
Поени од реакции
4.363
do 11 Oktomvri partijata ke ja promovira i Makso, dali site so kie se pregovara ke mu se pridruzat vednas ili podocna e samo prasanje, a sigurno ke ima 1-3 pratenika spored site anketi do segas.
Многу локално ке биде таа партија, колку ке фати гласови во Куманово тоа ке им биде. Реално ако останат изборните единици овакви какви што се само од Куманово е фантазија да избори и еден пратеник. Мора да има во предвид дека парламентарните не се локални избори и не може да рачуна ниту на еден албански глас, негови потенцијални гласачи се незадоволни од сдсм и дпмне а тоа се истите за кои ке се бори и левица... а од друга страна со оглед на тоа што во Куманово има висока излезност, изборниот праг ке биде повисок и ке оди во прилог на големите партии.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.386
Поени од реакции
8.996
Не знам на што алудираш со ова вештачка држава и нација, меѓутоа убиецот не е Македонец. Плус правел изнуда од жената подолг период, кој знае колку пари и има земено.
Ова е нефункционална, бедна, вештачка творевина создадена во корист на туѓи политички интереси.

Подолго време неколкупати пријавувала во полиција, и не добила никаква заштита. И илјадници други слични трагедии...

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.180
Поени од реакции
6.382
Ова е нефункционална, бедна, вештачка творевина создадена во корист на туѓи политички интереси.

Подолго време неколкупати пријавувала во полиција, и не добила никаква заштита. И илјадници други слични трагедии...
Македонија е создадена за македонски интерес и творевина е српски збор.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Има и многу наследници на вмро во дпне
Vnuci, pravnuci i osmo koleno ili direktno? Ovie Komunjarive del uste se zivi odnosno nivni deca sega aktivni sto e daleku podirektno nasledstvo nego nekov pravnuk sto slucajno se nasol vo DPMNE.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.180
Поени од реакции
6.382
Vnuci, pravnuci i osmo koleno ili direktno? Ovie Komunjarive del uste se zivi odnosno nivni deca sega aktivni sto e daleku podirektno nasledstvo nego nekov pravnuk sto slucajno se nasol vo DPMNE.
Има внуци, некои се директ по машка линија со исто презиме, има и по женска линија но има многу наследници, сум имал прилика да запознаам некои од нив, за мене е голема чест сепак ја носат крвта на нивните славни претци.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.446
Поени од реакции
4.363
Протуѓер?...
А оној министерот, зетот на Колишевски, локалниот јебо шо на клецање го разбркале албанци од серава, каде е? За него ни едно мочано обвинение не поднесоа сјо?

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.253
Поени од реакции
5.507
А оној министерот, зетот на Колишевски, локалниот јебо шо на клецање го разбркале албанци од серава, каде е? За него ни едно мочано обвинение не поднесоа сјо?
Не ти го разбирам коментаров кон мојот претходен краток допис („Протуѓер?„).
Појасни...благодарам.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
obvinenieto li ke ti gi hrani decata? daj malku misli napred

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.446
Поени од реакции
4.363
Не ти го разбирам коментаров кон мојот претходен краток допис („Протуѓер?„).
Појасни...благодарам.
Муабетот ми е дека никој во никоја партија не е од идеали, сите се од интерес, така што и во дпмне врие од комунистички потомци и во сдсм врие од потомци на вистинските вмро...... измешани се работите максимално, ништо не значи тоа што некој носи некое презиме, пари го интересираат.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.180
Поени од реакции
6.382
Муабетот ми е дека никој во никоја партија не е од идеали, сите се од интерес, така што и во дпмне врие од комунистички потомци и во сдсм врие од потомци на вистинските вмро...... измешани се работите максимално, ништо не значи тоа што некој носи некое презиме, пари го интересираат.
Не е баш така, знам за фамилија потомок на виден револуцинер што се тргна од политика и јасно им кажале на тие горе дека неможат да бидат дел од ова што се прави со политиката со бугарија, луѓето едноставно не сакаат некој да прави од нивниот дедо бугарин. Незнам за други случаи но за овој еден знам, а и во 2016 во протестите за заедничка македонија имаше многу внуци на револуционери што беа таму и држеа говори.

Kajgana Shop

На врв Bottom