Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Хуманитарец, делел вода или ракија (види во џеб), ама клетите ш*птари види што му направија.

Неофицијално според некој известувања, 8 се веќе елиминирани.

Еве и слика, убиениот бил монах посветен на Исус далеку од светските работи.

Прегледај го приврзокот 391731

Ne e ovoj Pavle Bihali od Levijatan ? Nekako ne mi se veruva deka on bi bil tamu iako se e mozno, drug kako ubien se spomnuva Radomir Pocuca. Se ima boreno vo Ukraina, a koga se vrati bese apsen za toa

Хуманитарец, делел вода или ракија (види во џеб), ама клетите ш*птари види што му направија.

Неофицијално според некој известувања, 8 се веќе елиминирани.

Еве и слика, убиениот бил монах посветен на Исус далеку од светските работи.

Прегледај го приврзокот 391731

Добар си друже, само типов изгледа од гроб збори.

Курчење, курчење ама ако продолжите вака ќе завршите назад во Турција, порано или подоцна. Да не биде после не сте знаеле. :icon_lol:

Добар си друже, само типов изгледа од гроб збори.

Курчење, курчење ама ако продолжите вака ќе завршите назад во Турција, порано или подоцна. Да не биде после не сте знаеле. :icon_lol:
Значи овој ќељавицава жив е?

Значи овој ќељавицава жив е?
Па нормално, агент на ДБ сигурно нема прв да се летне. Него ете некој си прави ексукрзија на мозок па пишува секакви глупости на форум.

... мора да се предадат терористите, нема потреба да гине уште некој полицаец за злочинци, местото им е во затвор доживотно.

И треба масовна акција да се соберат сите.. а долж границата поставување ѕид и мини.
Da go kazese istovo ova vo 2001, nemase Makedonec sto nemase da te podrzi

Ова ви е тешка намештаљка, да идеш во самоубиствена мисија со 30 души за да убиеш 1 полицаец ... би имало логика ако нападот бил со голем број на жртви. Мене ме интересира од кај знае Курти колку луѓе биле и со какво оружје биле наоуржани, за да знаеш таков податок мора да ги имаш лично пратено таму.

Ова ви е тешка намештаљка, да идеш во самоубиствена мисија со 30 души за да убиеш 1 полицаец ... би имало логика ако нападот бил со голем број на жртви. Мене ме интересира од кај знае Курти колку луѓе биле и со какво оружје биле наоуржани, за да знаеш таков податок мора да ги имаш лично пратено таму.

Така е, нема ниту еден убиен Србин, а убиениот полицаец е искористен за да се поапсат масовно сите Срби.

Not sure if sarcasm.

Not sure if sarcasm.
Од терористичка гледна точка бар тебе треба да ти биде јасно, ако веќе убиваш тоа го правиш со што повеќе жртви. Тука ниту видовме убиен полицаец, ниту видовме директен судир помеѓу групи, се што видовме е шума и пукање со калаш. Слики од мртви луѓе отвори на каналите кои известуваат од русија ќе најдеш еден тон ... Известуваат за група со слики која лабаво си утовара и истовара роба од камионче ...
Сигурно нема никој да отиде во група од 30+ луѓе за да убие еден полицаец и другуиот да го остави жив. Сигурно ќе го ликвидирале и другиот а труповите ќе им ги спакувале во гепек, за да скријат траги и да не си ја загрозат сопствената безбедност. Ова како намерно да направиле инцидент и седеле како зајци да ги потепаат у една шупа !!!
Сите информации се крајно сомнителни !!!

Од терористичка гледна точка бар тебе треба да ти биде јасно, ако веќе убиваш тоа го правиш со што повеќе жртви. Тука ниту видовме убиен полицаец, ниту видовме директен судир помеѓу групи, се што видовме е шума и пукање со калаш. Слики од мртви луѓе отвори на каналите кои известуваат од русија ќе најдеш еден тон ... Известуваат за група со слики која лабаво си утовара и истовара роба од камионче ...
Сигурно нема никој да отиде во група од 30+ луѓе за да убие еден полицаец и другуиот да го остави жив. Сигурно ќе го ликвидирале и другиот а труповите ќе им ги спакувале во гепек, за да скријат траги и да не си ја загрозат сопствената безбедност. Ова како намерно да направиле инцидент и седеле како зајци да ги потепаат у една шупа !!!
Сите информации се крајно сомнителни !!!
IMG_20230924_190048_979.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom