Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не бее :D. Добив убава порака од еден член на форумот, па нема да дискутирам за било што овде додека е истиот модератор и не стават модератори /претставници од повеќе групи. Глупо е веќе. Да е муабетот некоја акција, или активност, не знам, било што а не се гледа, да се контриме. Ама ПРИ СЛИКА, па најглуп да си се гледа дека е копија. Сега кога ги умеша ФА за маицата, спореди ги уште еднаш.

- ИЗГЛЕДОТ на дизајнот на ФА со маиците на Лозари или Комити нема врска (освен ако за сличност го земаш форматот А3 на сликата :ROFLMAO:).
- ПОРАКАТА и содржината на маиците на ФА се исти со маиците на Комити, но не и на Лозари. И кај ФА, и кај КЗ има содржина од весник. Истата слика со бандажерот е претпоставувам (се надевам) случајност, па нема да се коментира.
- ИЗГЛЕДОТ на дизајнот на маицата на Комити е украден од дизајнот на Лозари, со тоа што се користи clipping mask на слики со огромен sharpness на коцка scratch позадина од freepik, а под коцката ракописен фонт со порака и извичник (!), иста поставеност, иста цел, ист изглед. <<< а што не е во допирна точка со маицата на ФА, каде што ниту има ракописен фонт, ниту scratch позадина. Еве уште еднаш, нека ве боли. И доста е, не ми одговарајте на оваа пораката. Црвеното е црвено, нема да е никад зелено.:kluc:

Прегледај го приврзокот 391591
И ти другар, да не учеше навијачко школо на јутуб, по форуми, контактирање со членови на други навивачки групи, особено од иностранство, ќе знаеше дека дизајнот по кој е направена маицата тоест сликата е објавена во весникот македонски спорт, некаде јули месец не се сеќавам точно на датумот 2003 година, кога Вардар играше квалификации за лига шампиони против ЦСКА Москва, но не ти замерувам најверојатно ти си од новиот милениум, а јас сум од време Југославија, кога одевме организирано да навијаме за некој од клубовите кои спаѓаат во големата четворка на ју фудбалот, и јас сум бил млад тогаш како што си ти денес.

Не бее :D. Добив убава порака од еден член на форумот, па нема да дискутирам за било што овде додека е истиот модератор и не стават модератори /претставници од повеќе групи. Глупо е веќе. Да е муабетот некоја акција, или активност, не знам, било што а не се гледа, да се контриме. Ама ПРИ СЛИКА, па најглуп да си се гледа дека е копија. Сега кога ги умеша ФА за маицата, спореди ги уште еднаш.

- ИЗГЛЕДОТ на дизајнот на ФА со маиците на Лозари или Комити нема врска (освен ако за сличност го земаш форматот А3 на сликата :ROFLMAO:).
- ПОРАКАТА и содржината на маиците на ФА се исти со маиците на Комити, но не и на Лозари. И кај ФА, и кај КЗ има содржина од весник. Истата слика со бандажерот е претпоставувам (се надевам) случајност, па нема да се коментира.
- ИЗГЛЕДОТ на дизајнот на маицата на Комити е украден од дизајнот на Лозари, со тоа што се користи clipping mask на слики со огромен sharpness на коцка scratch позадина од freepik, а под коцката ракописен фонт со порака и извичник (!), иста поставеност, иста цел, ист изглед. <<< а што не е во допирна точка со маицата на ФА, каде што ниту има ракописен фонт, ниту scratch позадина. Еве уште еднаш, нека ве боли. И доста е, не ми одговарајте на оваа пораката. Црвеното е црвено, нема да е никад зелено.:kluc:

Прегледај го приврзокот 391591

Каква црна разлика, тематиката е да се стави некој извадок од весник или некои слики на средина на маичката и доле има порака напишано. Апла се гледа дека тоа е тоа. Ако тврдиш дека Лозари не ги копирале Фемили, ондак не може да кењаш дека Комити ги копирале Лозари. Ако нешто не боли тоа може да биде евентуално куров.Ајде поздрав.

Концептот на ставање реалистични слики на реквизити ниту го почнавте вие, па онаа втората мајца што е ставена на кец помислив дека е нешто од Ајакс. Нашата мајца е составена од комбинирани реалистични слики и исечоци од весник. И тоа на Фемили и тоа вашето е извадено предходно од други групи. Конкретно Мераклије имаа со исечоци од весник први. Така да никој не измислил топла вода 2016 пресента
1695478645022.png

Зошто Паткари не гостуваат во Кавадарци?
А кај гостувет тие да те прашам...
Лани имаја само ЕДНО гостување во Битола, ние 14 (ЧЕТРНАЕСЕТ).
Одење во Струга наше или нивно во Охрид според мене не е гостување зш е на 10 минути оддалеченост.
И на домашни уште малце ќе престанет на ракомет...
Еве ни слики немет објавено од последната на ракомет а 10 дена поминаја.
Постоет само за дерби и то е то...
Со бојкотот на ФК Караорман сами се погребаја...
И некој нивни уште се споредвет со нас...
А се далеку зад нас објективно...
Ама како мислет така.

Спасителу побарај го спасост во играње друштвени игри со пријателите, прошетка за викенд, пронаоѓање на сопствено хоби пошто за навивање не те бива.
Некој вас ве копирал? Дали сериозно мислите дека некој свесно ќе копира група која дословно звучи како јутјуб микс направен од навивачките хитови на балканските групи. Од оваа глава луда секаде ќе урла до кец у Нишу, ало слушај управа, само борбено. новосаџани, и она со чаршија беше од некого копирано ама не ми текнува само. Види им ја оградата ќе ја процениш групата. комплетно штампани знамиња, нормално дизајни кој можеш да ги најдеш само ако напишеш ултрас на гугл. За некој да те прекопира, треба да имаш сопствена креативност која вие не ја поседувате немате една единствена работа која е комплетно ваша и која се истакнува од другите и никој никогаш не ја видел. Не сме ни ние бог знае што на креативен план, ама барем нашите фонтови ги изработуваме сами или се недостапни за другите групи. нашите знамиња се изработени рачно и врз база на старите знамиња со ист стил правиме нови. Нашата инспирација се базира од самата група, клуб и град не од интернет и помодаство. Нашите човечиња кој ги користиме се уникатни односно изработени од наша страна. Расчистивме со Енди Кап, расчиствиме со карирано, војничко и се што е илјада пати видено на 200 трибини.

Спасителу побарај го спасост во играње друштвени игри со пријателите, прошетка за викенд, пронаоѓање на сопствено хоби пошто за навивање не те бива.
Некој вас ве копирал? Дали сериозно мислите дека некој свесно ќе копира група која дословно звучи како јутјуб микс направен од навивачките хитови на балканските групи. Од оваа глава луда секаде ќе урла до кец у Нишу, ало слушај управа, само борбено. новосаџани, и она со чаршија беше од некого копирано ама не ми текнува само. Види им ја оградата ќе ја процениш групата. комплетно штампани знамиња, нормално дизајни кој можеш да ги најдеш само ако напишеш ултрас на гугл. За некој да те прекопира, треба да имаш сопствена креативност која вие не ја поседувате немате една единствена работа која е комплетно ваша и која се истакнува од другите и никој никогаш не ја видел. Не сме ни ние бог знае што на креативен план, ама барем нашите фонтови ги изработуваме сами или се недостапни за другите групи. нашите знамиња се изработени рачно и врз база на старите знамиња со ист стил правиме нови. Нашата инспирација се базира од самата група, клуб и град не од интернет и помодаство. Нашите човечиња кој ги користиме се уникатни односно изработени од наша страна. Расчистивме со Енди Кап, расчиствиме со карирано, војничко и се што е илјада пати видено на 200 трибини.
Potpolno si vo pravo mislam deka sekoja grupa treba da raboti na kreativnost,jas smetam deka site stari pesni vo Komiti kako moja navivacka grupa poleka poleka da se iskorenat treba.(osven himnata sekako)Pesni kako lele kakva radost e treba da se forsiraat i slicni sto digaat atmosfera sto se vika trans na tribina a i site komplet navivacki grupi vo Makedonija se katastrofa so pesni ubavi, bi gi izdvoil Family za taa rabota bea manjaci,predobri.

Последен мој коментар на темата, доста ме спомнувате.
Прегледај го приврзокот 391690
Ова ти е исто ко Енди Кеп, за кое членови се имаат изјаснето дека не е измислено од нив и дека е универзално.

Патем, ова се човечињата за кои @Шон Спенсер пиша дека се уникатни, изработени од тимот на Комити задолжен за креативниот дел. Ако грешам нека ме поправи. :)

376803320_1031721491600184_2962371941778203405_n.jpg

Последно уредено од модератор:
A dali nasiot junak gachevski od afteri imase dojdeno? Sto bese ova deneska be za ova kutek se jade nesmee da si dozvolat vakvo zaebavanje ne im e ova maalski natprevari pa ke igrame kur , ova ne e dozvolivo ovie deneska go brukaa dresot , edno dodavanje nemozat da vrzat… katastrofa
Se na mesto,ama ovie komentari vo tema FK Vardar ova e navivacki grupi ,nema tuka tolerancija za vakvi komentari toa sto si go pisal ke ti bide izbrisano.

ама барем нашите фонтови ги изработуваме сами или се недостапни за другите групи.
Толку беше и од ова :). Кореографијата денес ви е изработена со фонт Taurunum, или во превод, фонт крстен по денешен Земун, Србија. Имено, фонтот е изработен од страна на навивачката група во Земун, Taurunum Boys (преку З.К и Н.К), за свои потреби, подоцна објавен на интернет. Кажав дека не коментирам повеќе, ама да се надоврзам на муабетот од вчера, морав. Поздрав.

КОМИТИ ЗАПАДФ.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom