Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Pomalce mi pagja zal za vmrovcive koga gi gledam takvi zbuneti, dezorientirani, grevoj grevosani... ne znaat vekje na koja strana e bezbedno gazot da go svrtat. :ROFLMAO:

За небитните безрбетници на форумов кои по нарачка и координирано атакуваат, и кои милуваат да има уставни измени имам само едно да им порачам:

380469011_18247414144206926_9167322707111314983_n.jpg

Аууууу какво кроше на Грујо, одбројувањето започна, сите во исчекување дали Мицко ќе стане.

Mene mi lici samo deka bivsite sareni kurtoni se zamaraat so ova. Drugite generalno kur gi boli :toe:
Автоматски споено мислење:

Не е ова ништо комплицирано, тука све си е во раце на Мицкоски. Ако си опстои, ќе биде премиер, ако не - нема.
A toa ke smeni sto vsusnost ?

Pomalce mi pagja zal za vmrovcive koga gi gledam takvi zbuneti, dezorientirani, grevoj grevosani... ne znaat vekje na koja strana e bezbedno gazot da go svrtat. :ROFLMAO:
Кај ке го свртат, вечер на чашка ракија и патриотски песни на јутуб. А утре кога ке се разбудат во штаб ке им кажат ова е нова реалност и пак со наведната глава утре на форум и на фб од дпмне гласни ке бидат.
Rinse and repeat

СДС го користи последниот џокер такозвани Грујо за да спроведат уставни измени. Незнам на која планета бевте и дали пратевте што се случува заднава недела две на политичка сцена но да ви појаснам:

1. Излегува Пендо - вошка со муабет дека некој барал амнестија од него ама не се договориле
2. Излегува Али со муабет дека договоарале амнестија
3. Излегува Грујо и соли памет на иста тема и го напаѓа Мицковски
4. 2 минути после објавата на Грујо излегуваат пар политичари блиски на власта (Стевче&Co.) со однапред спремни километарски постови и го бранат Грујо а го напаќаат Мицковски
5. Организирано се почнува со оркестриран напад секаде на сите медиуми (вклучително на форум) дека е договорено уставни измени кои btw нема да се случат

Едно не ми е јасно, толку ли ја мрзите Македонија што се радувате на тоа дека еднинствениот во моментов кој ја држи работата колку толку во колосек е ДПМНЕ, и толку ли би ве радувал нивниот пад што сте подготвени да ја жртвувате и државата. Затоа и не заслужувате држава Македонија, вие сте во крв Северни !!!

Кај ке го свртат, вечер на чашка ракија и патриотски песни на јутуб. А утре кога ке се разбудат во штаб ке им кажат ова е нова реалност и пак со наведната глава утре на форум и на фб од дпмне гласни ке бидат.
Rinse and repeat
More faken, ti postirav link, de proveri si toj ohrigjanecot so se guskate na plaza sto stavovi imase i ima okolu SDSM. Tie istite SDSM sto i vie si gi glasavte a sega duvate i begate od niv i nejkite da gi spomnite oti od koga gi dovleckavte na vlast vi go nacukaa onaka maski.
Citni de, pismen si valjda do tolku :sneaky:

5. Организирано се почнува со оркестриран напад секаде на сите медиуми (вклучително на форум) дека е договорено уставни измени кои btw нема да се случат
Нема да се случат уставни измени или нема да се случат уставни измени под бугарски диктат? Nма разлика.

СДС го користи последниот џокер такозвани Грујо за да спроведат уставни измени. Незнам на која планета бевте и дали пратевте што се случува заднава недела две на политичка сцена но да ви појаснам:

1. Излегува Пендо - вошка со муабет дека некој барал амнестија од него ама не се договориле
2. Излегува Али со муабет дека договоарале амнестија
3. Излегува Грујо и соли памет на иста тема и го напаѓа Мицковски
4. 2 минути после објавата на Грујо излегуваат пар политичари блиски на власта (Стевче&Co.) со однапред спремни километарски постови и го бранат Грујо а го напаќаат Мицковски

Едно не ми е јасно, толку ли ја мрзите Македонија што се радувате на тоа дека еднинствениот во моментов кој ја држи работата колку толку во колосек е ДПМНЕ, и толку ли би ве радувал нивниот пад што сте подготвени да ја жртвувате и државата. Затоа и не заслужувате држава Македонија, вие сте во крв Северни !!!
Ако е вака како што кажуваш останува да видиме, зошто тебе те чуди амбиентот на народ што е прелажан со гласањето со преспа, штом ти мислиш дека ситуацијата е таква не значи дека мора ние да се согласуваме, ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom