NikakoKako moze da se gleda Pink paket na internet bet pretplata I na android tv box
A mislis,ako je samo preko inbox,da to nece osvanut na telegramu ili nekim drugim SMVrijeme je da sami nađete listu koja traje i uglavnom su liste sa više konekcija.Nije potreban nikakav dodatni software niti naročito predznanje.Metodu koristim još od 2019.g.Koga zanima neka se javi u inbox.
Автоматски споено мислење:
Uskoro ide za sve zainteresirane traženo objašnjenje vremenski sam u stisci ,naravno preko inbox.
jel moze neki skener imam ovaj salezi nista nemogu da nadjem ili neke nove combo listeVrijeme je da sami nađete listu koja traje i uglavnom su liste sa više konekcija.Nije potreban nikakav dodatni software niti naročito predznanje.Metodu koristim još od 2019.g.Koga zanima neka se javi u inbox.
Uskoro ide za sve zainteresirane traženo objašnjenje vremenski sam u stisci ,naravno preko inbox.
Koji skener imaš tačno, Sale ima najbolje i najjednostavnije skenere, naravno da neki ne rade,IPTV se menja iz dana u dan,.Kladim se da nisi u pravu da Saletov skener ne nalazi......................jel moze neki skener imam ovaj salezi nista nemogu da nadjem ili neke nove combo liste
iptv play list cheker skener imam ili je do skenera ili do combo listiKoji skener imaš tačno, Sale ima najbolje i najjednostavnije skenere, naravno da neki ne rade,IPTV se menja iz dana u dan,.Kladim se da nisi u pravu da Saletov skener ne nalazi......................
iptv play list cheker skener imam ili je do skenera ili do combo listi
ili je do server liste
server liste koje imamiptv play list cheker skener imam ili je do skenera ili do combo listi
ili je do server liste
Nikako... JedinoKako moze da se gleda Pink paket na internet bet pretplata I na android tv box
Na ovaj tvoj privitak mogi samo reći " bože sačuvaj" nije mi čudo. Sa takvim popisom nijedan skener na svijetu ti neće naći listuiptv play list cheker skener imam ili je do skenera ili do combo listi
ili je do server liste
server liste koje imam
pa daj ako imasNikako... Jedino
Na ovaj tvoj privitak mogi samo reći " bože sačuvaj" nije mi čudo. Sa takvim popisom nijedan skener na svijetu ti neće naći listu
pusti ovog samo laprdareNikako... Jedino
Na ovaj tvoj privitak mogi samo reći " bože sačuvaj" nije mi čudo. Sa takvim popisom nijedan skener na svijetu ti neće naći listu
Auu,prijatelju,bas si pretjerao...Covjek ti nista lose nije rekao.Tacno je da nema skenera za tvoj kombo...Sumnjam da ce ti iko pomoc sa takvim ponasanjempa daj ako imas
pusti ovog samo laprdare
obraticu se na nekoj drugoj stranici nemogu ovih sto kontaju da su docenti i serendaju a nikom nista pomoci
He,heSada nastaje problem kome poslati, svima ne mogu ima vas previše sigurno će završiti gdje ne treba ka i što sami pišete,šta predlažete može li ko da bude tu pametan?
https://rutube.ru/video/816fc9b5b71ae45ae8e163918f1804c1/