- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.632
- Поени од реакции
- 115.141
Од релевантни медиуми, не гомно портали. За почеток земи изгледај го интервјуто на Рафа по можност со англиски превод, пошо на српски лажат. За вакцините не знам колку ти држи вода муабетот, ок тоа е избор на Новак да не се вакцинира, ама дали он испаднал попаметен од тие што се вакцинирале не сум сигурен, а и не ми се дебатира на таа тема. Едно е сигурно, Новак не е попаметен од докторите и медицината.a ti od kaj se informirash btw.Ne me gledaj sho zboram,tuku sho pravam.
Imame teniser koj rizikuva invaliditet ,se shiba so inekcii sekojdnevno da pobedi,bashka prv se vakcinira
i imame teniser koj svesno se otkaza bukvalno od skoro sezona ipol i dva slema od sho ne saka da se kluka so neprovereni hemikalii.I ovoj prviov dava izjavi oti mu e seedno,ne saka da pobeduva po sekoja cena.Sho vikashe Kili,ma nemoj da me jebesh bre.Prijatel,kako shto se glupirashe so postiranjata ovde za epizodata Novak i deportacija od AO, pa neodamna reterirashe, isto ke e i na ovaa tema posle dve godini,make my word.Ti generalno,kasno palish.
I sho ti e poentata so toa srbomanstvo,pa deset godini go verglash toj film,a ne moze da si podaleku od vistinata.I krajno,zarem stvarno mislish deka Novak deka e od Srbija ima drug tretman vo zapadnite mediumi i opinion makeri nasprema Rafa i Fed.Zarem stvarno mislish deka nema dvojni arshini, da ne ti davam primeri od drugi zivotni sferi
Надал не ризикуваше инвалид да остане, едноставно знаеше дека ќе оди на минимален зафат после РГ зашо имаше некој фрагмент што му правеше проблем во стапалото. Така е тоа врвен спортист ќе ризикува инвалидитет, нема проблем.
Него, чисто вака да те прашам, до кај се бе снимките од 3цм кинење на мускулот на Новак? Нешто Дубаи спомнуваше ликот ама изгледа не нагласи која година ќе биде тоа, зашо веќе 7 месеци поминаа од Дубаи.
Автоматски споено мислење:
А што е лошо во тоа да си фрустриран ако не оствариш нешто? Мене ми иде цела соблекувална да ја искршам ако изгубам на термин у баскет, а не на Новак Ѓоковиќ кој игра за историја и многу побитни работи од термин у баскет.turi mu kurot na sportklub be,twiter imash.
Kolku glupo zvuchi izjavata, aj malku ke ja uprostam
,,da,normalno,jas sakam da sum najdobar,ama ne po sekoja cenaako ne sum,kur me boli,a Djokovic i on saka,ama on po sekoja cena,i on ke beshe frustriran ako ne e najdobar.
Druze,dobar epitet dade Syn,jezivo