Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
дали некој пријавил во АЕК, ОПМ ... за ова што Lycamobile ја зачувуваат картичката со која некогаш е извршено плаќање а притоа не може никако да се избрише?
и ако не ајде да се организираме да направиме притисок (да се јавиме организирано за неколку дена повеќе пријави до АЕК, ОПМ...) да ги избришат картиците или барем да може да се избрише по избор на корисникот.
Мора самиот при внес на податоци да го наместиш кај зачувување на картичка да не ти ја зачува картичката. Јас еднаш ја употребив за 3 месеци активирав и гледав да не ми ја зачува за да не ми подига пари

Дали имате проблеми со пристигање на смс од Facebook. Јас мењавав лозинка и сега за two steps verification не ми стига код на телефон за да влезам на мојот профил. Ми пристигнува код на email ама не ми врши работа бидејќи пак не ми се отвора accountot. Неколку пати пробував и сега ми се блокира Facebook. Незнам дали е до lycamobile, ако е така ми се уништи accountot на Facebook од lucamoboile

Нормално дека е до Лајкамобајл, истиот принцип е како со ОТП кодовите. Истата функционалност, која во случајов е НЕфункционалност! Не, не, го претераа више стварно! Не се трпи више ова, секој ден нешто ново не функционира и е небулозно и ја дефинитивно си одам! Од прв ден сум им корисник, ама самите ме избркаа!

Дали имате проблеми со пристигање на смс од Facebook. Јас мењавав лозинка и сега за two steps verification не ми стига код на телефон за да влезам на мојот профил. Ми пристигнува код на email ама не ми врши работа бидејќи пак не ми се отвора accountot. Неколку пати пробував и сега ми се блокира Facebook. Незнам дали е до lycamobile, ако е така ми се уништи accountot на Facebook од lucamoboile
Да имаат проблеми, имаат проблеми и со активирање пакети преку апликацијата. Јас пробав последно во мај и не ми се активираше пакетот Super 200 за 3 месеци.
Јас порано мислам дека ми стигна од Outlook смс на бројот од лајкамобиле.
Ќе ти препорачам на телеком припејд префрли го или на а1 припејд, бидејќи нема ни да го обезбедат тоа на лајка долгоо време и заради тоа нудат онакви пакети.

Да имаат проблеми, имаат проблеми и со активирање пакети преку апликацијата. Јас пробав последно во мај и не ми се активираше пакетот Super 200 за 3 месеци.
Јас порано мислам дека ми стигна од Outlook смс на бројот од лајкамобиле.
Ќе ти препорачам на телеком припејд префрли го или на а1 припејд, бидејќи нема ни да го обезбедат тоа на лајка долгоо време и заради тоа нудат онакви пакети.
Како да го префрлам бројот кога имам пакет 200 за цела година. Ми останува уште 6 месеци од тој пакет. И сега треба да чекам 6 месеци да не користам Facebook ако не ми пристигне код
Автоматски споено мислење:

Го ресетирав на фабрички телефонот и почнав од ново да инсталирам апликации мислејќи дека ќе дојде код зс Facebook ама ништо. Сега и на вибер не ми стига порака. Навистина ја претераа. На WhatsApp i telegram стига.

Последно уредено:
Како да го префрлам бројот кога имам пакет 200 за цела година. Ми останува уште 6 месеци од тој пакет. И сега треба да чекам 6 месеци да не користам Facebook ако не ми пристигне код

Го ресетирав на фабрички телефонот и почнав од ново да инсталирам апликации мислејќи дека ќе дојде код зс Facebook ама ништо. Сега и на вибер не ми стига порака. Навистина ја претераа. На WhatsApp i telegram стига.
Ako probas uste nekoj pat se komplet ke blokiras,na viber i fb, ke im pises na support,i opis na problemot so se broj i ke ti go odblokiraat ... Inaku stasuva sms i od fb i od viber ....ama ako na prv obid ne stigne i klikas 3/4 pati potoa odis vo spam i nikogas nema da ti stigne....

Ako probas uste nekoj pat se komplet ke blokiras,na viber i fb, ke im pises na support,i opis na problemot so se broj i ke ti go odblokiraat ... Inaku stasuva sms i od fb i od viber ....ama ako na prv obid ne stigne i klikas 3/4 pati potoa odis vo spam i nikogas nema da ti stigne....

Јас неколу пати кликав сигурно сум блокиран. Значи да им пишам нема друго чаре

Attachments

• IMG_20230918_195743_446.jpg
    IMG_20230918_195743_446.jpg
    35,5 KB · Прегледи: 10

Јас неколу пати кликав сигурно сум блокиран. Значи да им пишам нема друго чаре
Deka ja preteraja lycamobile DA,! Deka popatno im se gubat sms porakite Da! No toa so otp od banki bese problem, so fb,google,whatsapp,viber, Snapchat (decava koristat i nekoi igri za kod po sms) stiga,nema potreba da se dokazuvame, odi na support na fb,i ke ti go resetiraat na 24h, isto na viber e pobrzo(so viber imav problem registrirav nov br, i ne sakase viber da stigne povik/ni sms)vikase br,ne postoi,so screenshot im prativ i tie go resetiraa eve go raboti ...

Attachments

• IMG_20230918_200716.png
    IMG_20230918_200716.png
    105 KB · Прегледи: 15
  • IMG_20230918_200629.png
    IMG_20230918_200629.png
    64,5 KB · Прегледи: 15
Deka ja preteraja lycamobile DA,! Deka popatno im se gubat sms porakite Da! No toa so otp od banki bese problem, so fb,google,whatsapp,viber, Snapchat (decava koristat i nekoi igri za kod po sms) stiga,nema potreba da se dokazuvame, odi na support na fb,i ke ti go resetiraat na 24h, isto na viber e pobrzo(so viber imav problem registrirav nov br, i ne sakase viber da stigne povik/ni sms)vikase br,ne postoi,so screenshot im prativ i tie go resetiraa eve go raboti ...
Во ред. Што да пишам да ми ресетираат ? Незнам многу англиски. Јас лозинката ја знам и ја сменив. Потоа ми бараше некој документ за идентитет. Јас возачката дозвола ја скенирав за да потврдам дека сум јас. И самиот незнам што направив

Во ред. Што да пишам да ми ресетираат ? Незнам многу англиски. Јас лозинката ја знам и ја сменив. Потоа ми бараше некој документ за идентитет. Јас возачката дозвола ја скенирав за да потврдам дека сум јас. И самиот незнам што направив
Epa tuka nastanuva problem,so 2-3 obidi pogresni neuspesni odis vo junk - spam.
Moras na angliski, ke im pisis brojot komplet so +389 ,deka ne ti stiga sms za najava ili povik na viber,ako si slab so angliski ne znam dali ke se snajdes ...toa suport preku samite app, so koi imas problem i email za beckUp ke navedes do koj imas pass

Attachments

• IMG_20230918_202413.jpg
    IMG_20230918_202413.jpg
    105,4 KB · Прегледи: 8
  • IMG_20230918_202338.jpg
    IMG_20230918_202338.jpg
    125,9 KB · Прегледи: 8
Мореееее цреп компанијааа!
Нудат промотивни пакети ама тоа да ти важело само за нова СИМ картичка и пакетот да биде нарачан исклучиво онлајн при нарачката на СИМ-от.

Ај добро ќе платам колку што треба.
Правам надополнување на Web сајт и ништо
Ајде сединам на компјутер правам истата процедура ми излага
Screenshot 2023-09-18 201553.jpg

Transaction is already in pending status for the same Topup Amount

Да ви го ебам пиндурот мајчин индиски црн смрден

Или земете ги парите или ебете си мајката. Не сме 2004год. да дремиме 24 сати со пендинг плаќање. Платете ебан Casys систем и вршете ги трансакциите ефективно и инстантно.
Сега ја до кога да чекам со надеж дека трансакцијата ќе биде процесирана? Плаќам онлајн и производот/услугата сакам да ја добијам веднаш.
Ееееее ѓупскаааа работаааа.
Па уште и сите бројки им ги дадов. и CVV....

Мореееее цреп компанијааа!
Нудат промотивни пакети ама тоа да ти важело само за нова СИМ картичка и пакетот да биде нарачан исклучиво онлајн при нарачката на СИМ-от.

Ај добро ќе платам колку што треба.
Правам надополнување на Web сајт и ништо
Ајде сединам на компјутер правам истата процедура ми излага
Прегледај го приврзокот 391181

Transaction is already in pending status for the same Topup Amount

Да ви го ебам пиндурот мајчин индиски црн смрден

Или земете ги парите или ебете си мајката. Не сме 2004год. да дремиме 24 сати со пендинг плаќање. Платете ебан Casys систем и вршете ги трансакциите ефективно и инстантно.
Сега ја до кога да чекам со надеж дека трансакцијата ќе биде процесирана? Плаќам онлајн и производот/услугата сакам да ја добијам веднаш.
Ееееее ѓупскаааа работаааа.
Па уште и сите бројки им ги дадов. и CVV....
Haaaa,kaj si imas maka ama me iznasmea....ova druze so kupuvajne/plajkajne se pravi od 09-18h, za da mozes da reagiras,i ako ne pomine od prv pat da ne prodolzuvas so vtor-tret bidejki ke blokiras se...
Inaku da vo pravo si plajkajneto e na srejka ako pomine,do sega so halk,stopanska,komercijalna,Nlb ne sum imal problem,ednas so uniBanka vaka se sluci na veke kupen paket vo pending, pak probavme ama od ne znaejne...
sega kupuvajne paket samo preku web i najava gostin,ali ke vidam za tocno 2 meseci mise za obnova super200 i drugiot so 12gb,ke vidam kako ke pominam...
Inaku i app,ne raboti od pred 4/5dena so posleden update ja rasipaja komplet...

Epa tuka nastanuva problem,so 2-3 obidi pogresni neuspesni odis vo junk - spam.
Moras na angliski, ke im pisis brojot komplet so +389 ,deka ne ti stiga sms za najava ili povik na viber,ako si slab so angliski ne znam dali ke se snajdes ...toa suport preku samite app, so koi imas problem i email za beckUp ke navedes do koj imas pass
Ќе се потрудам со google translate

Haaaa,kaj si imas maka ama me iznasmea....ova druze so kupuvajne/plajkajne se pravi od 09-18h, za da mozes da reagiras,i ako ne pomine od prv pat da ne prodolzuvas so vtor-tret bidejki ke blokiras se...
Inaku da vo pravo si plajkajneto e na srejka ako pomine,do sega so halk,stopanska,komercijalna,Nlb ne sum imal problem,ednas so uniBanka vaka se sluci na veke kupen paket vo pending, pak probavme ama od ne znaejne...
sega kupuvajne paket samo preku web i najava gostin,ali ke vidam za tocno 2 meseci mise za obnova super200 i drugiot so 12gb,ke vidam kako ke pominam...
Inaku i app,ne raboti od pred 4/5dena so posleden update ja rasipaja komplet...
Ama koj nie kriv,sakame so 200mkd, da terame biznis epa ne moze fino lepo si platis 1000ka na telekom i A1 i nemas maka,ama sto da pravime koga tolku ni se moznostite ...
Lyca e kako drzavava i kako vladava se e na princip App.!

Probaj jas eve i screenshot ti prativ da vidis deka stigaat koga sum menuval pass,i slicno odnosno togas smeniv telefon i XX raboti ne se vratija vklucitelno i zacuvani pass,ama kako instalirav se uspeav da vratam od fb,google,gmail,viber,whatsApp itn ...

Hello Lycamobile,
I have a issue with verification code from facebook. I try to change my password for better security, but I don't have any code in my number. Do you have two steps verification code for facebook? This is my Lycamobile number 079.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom