KolataШто се дешава со новите таблици? Сега гледам налепници наместо таблици. Моите таблици се од стариот формат, немаат ниту нмк, ниту мк, пример SK-555-AB. Треба и ја да лепам, мењам нешто?
KolataШто се дешава со новите таблици? Сега гледам налепници наместо таблици. Моите таблици се од стариот формат, немаат ниту нмк, ниту мк, пример SK-555-AB. Треба и ја да лепам, мењам нешто?
Да, чим видиш македонски политичар, влепи му шамар...... Треба и ја да лепам, мењам нешто?
Денеска ја регистрирав колата баш со таква таблица. Никој ништо не ми спомна ниту за налепница ниту за нов формат на таблица.Што се дешава со новите таблици? Сега гледам налепници наместо таблици. Моите таблици се од стариот формат, немаат ниту нмк, ниту мк, пример SK-555-AB. Треба и ја да лепам, мењам нешто?
Да, има. Одма кога ќе влезеш во рамстор до менувачницата, фактички до влезот на самиот маркет.Пред некој ден поминувам покрај Рамстор и мислам дека видов реклама Ледиком. Има Ледиком таму? Иам проблем со телефонот, па многу повеќе би ми одговарало доколку има сервис таму отколку да одам накај Чаир
Прашај во некоја месарницаКаде во Ск можам да најдам некој што остри кујнски ножеви ? Секако ќе си платам , ама сакам да бидат добро наострени
Eh, sega I ti...Zosto vo nieden supermarket(osven Vero tavtalidge) ,nitu edna golema prodavnica,Neptun, tehnomarket I drugi, burekdgilnici, nema toalet za kupuvaci?
Ima toalet za vraboteni a nema za mushterii I ne pustaat zasto ne im bilo dozvoleno.
Затоа што сме строка од народ чест на исклучоци. Сте виделе каако се уништени тоалетите по сити мол ( кој полека пропаѓа) , веро центар ( од скршени кваки , вц школки , држачи за тоалетна хартија) , не бе за вака некултурен и невоспитан стока од народ само полско вц !Zosto vo nieden supermarket(osven Vero tavtalidge) ,nitu edna golema prodavnica,Neptun, tehnomarket I drugi, burekdgilnici, nema toalet za kupuvaci?
Ima toalet za vraboteni a nema za mushterii I ne pustaat zasto ne im bilo dozvoleno.
Има тука еден геолог, научник, што биле колеги со Хокинг на факултет. Он во едно интервју, многу се жалеше од психолозите, жена му го терала да оди не знам зошто.Психијатрите и психолозите кој ги проверува и од кај им е тоа ексклузивно право да се сметаат за појдовна точка(најнормални) кога повеќето изгледаат и личат на луѓе на кои им е потребна помош?
Според мене ова е индивидуално. Иди на места кадешто се чувствуваш најдобро и кадешто најубаво ги разбираш луѓето. Не е проблем на денешницата ако не размислуваш на таков начин. Пробувај нови нешта, секогаш се добредојдени промени и секако те вадат од монотизам..Како и каде да запознаеш нови луѓе за дружење и излегување ? Да ова е реален проблем на денешницава и ми здодеа да сум секаде сам