Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Вистина да ти било ова :ROFLMAO::ROFLMAO:

Плеснаја ddos скопскиве за да не се гледа како напаѓаат со ножеви и крадат бело платно, па ги тргнаја од страната.:tapp:

Dozivej poraz i izbegaj vo wc , covek ne si videl a komentiras nozevi , nieden noz nemase vo akcijava , samo dzavkas a da te sretnam kje pees elko elko

Лозари незнаат уште што ги снајде , во Кавадарци во сред сала додека праеле корео ти дошле неочекувани гости :)

Сеа очекувам да кажат ама нашиве таму биле момци што цртаат они незнаат да се тепаат затоа избегале од Комити :D

Шала на страна , уште за баражот во Кавадарци ве предупредувме дека се фативте со погрешна страна , ама Чкембари тогаш ви дадоа сила за сега да потонете баш како титаник , јбг од грешки се учи :)

Лозари незнаат уште што ги снајде , во Кавадарци во сред сала додека праеле корео ти дошле неочекувани гости :)

Сеа очекувам да кажат ама нашиве таму биле момци што цртаат они незнаат да се тепаат затоа избегале од Комити :D

Шала на страна , уште за баражот во Кавадарци ве предупредувме дека се фативте со погрешна страна , ама Чкембари тогаш ви дадоа сила за сега да потонете баш како титаник , јбг од грешки се учи :)
Se znae koj bil kako bil. Nema so da kazuvaat.

Decki nikakva akcija 20 do 40 dusi oruzja vs 4 goloruki informacija od prva raka a koj mu pruza logistika i takvi raboti neznam,vecerva vo 2 casot e incidentot koga site lozari si zaminuvaat i ostanuvaat 4 5 mladi decki brojcano nadjacani i goloruki,komitki vie ste najgolemite picki vo Makedonija tolku kd mene.

Пукна срамот на сите портали. Спасителот нека се јавува по портали да демантира :pos:

Комити среде Кавадарци ја одзеле кореографијата на Лозари спремна за неделното дерби со Вардар! (ВИДЕО+ФОТО) (sport1.mk)
Автоматски споено мислење:

Еве го East Boys новиот профил со едно мислење кој треба да вади ситуација:ROFLMAO:

Пукна срамот на сите портали. Спасителот нека се јавува по портали да демантира :pos:

Комити среде Кавадарци ја одзеле кореографијата на Лозари спремна за неделното дерби со Вардар! (ВИДЕО+ФОТО) (sport1.mk)
Автоматски споено мислење:

Еве го East Boys новиот профил со едно мислење кој треба да вади ситуација:ROFLMAO:

KOREOGRAFIJATA:
22D051A1-4692-4268-ABB8-0B944B8B98A6.jpeg

HAHAHAHAHAHAHAHHHahahaha

BRANKO I GRUJO za vas se mali deca, kolku ste spremni za lazenje i filmoj praenje.

Навивачи, наводно од Скопје упаднале во спортската сала „Јасмин“ во Кавадарци и предизвикале инцидент - велат наши извори.

Од СВР Велес на нашето прашање одговорија дека на 14 септември во 01.15 часот во ОВР Кавадарци чувар на спортската сала „Јасмин“ пријавил дека неколку лица фрлале со метални и други тврди предмети и ја оштетиле влезната врата. Увид извршила екипа од ОВР Кавадарци и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Од полицијата не потврдија дали се работи за претставници на навивачка група. Она што не официјално го дознаваме е дека при упадот во спортската сала биле палени и бакли. Лицата кои наводно биле од навивачка група, дошле со четири автомобили.

Decki nikakva akcija 20 do 40 dusi oruzja vs 4 goloruki informacija od prva raka a koj mu pruza logistika i takvi raboti neznam,vecerva vo 2 casot e incidentot koga site lozari si zaminuvaat i ostanuvaat 4 5 mladi decki brojcano nadjacani i goloruki,komitki vie ste najgolemite picki vo Makedonija tolku kd mene.

20 до 40 души? хахахах што мерка е тоа? Боље да пишеше помеѓу 10 и 150.

Влез во сала на противник, тепање, бркање..па мајка им да беше бе ќе ја оставеа од страв, а не па платно или знаме. Легендата вели дека уште се кријат некаде околу салата, одете проверете, кажете им си отидоа Комити.

А за платното, на убаво поставени букви со креп трака, штета беше да остане..башка, што кур ве боли што правиме ние со НАШЕТО платно??? Ајдееееее:)))))
Со вас само курташак!:)

Интересно, Видеата од YT се тргнати со брзина на светлината, за ова треба јак DDOS и професионалност, зошто баш ме интересира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom