Шо има покажано Јанкуловски до сега? Само просечен играч со катастрофална игра во дербито со Јуве...абе баш Максвел.... јебига синко пак медиумска војна и хајка некоја протв Интер што да праиш.... :icon_neut
И јас не би го ставил Максвел во тимот на полусезоната. Одличен е во офанзива но бочен бек треба да биде одличен пред се во дефанзива.знам бе знам јасно,ама Максвеееел па затоааа пичку матер еии бог и батина...
Реков ја,ова медиускиве војни и ваквиве провокации мора да престанат не се живее вака...
Само со Јувентус беше катастрофа другите натпревари тој беше еден од најдобрите...Шо има покажано Јанкуловски до сега? Само просечен играч со катастрофална игра во дербито со Јуве...
Сум го гледал неколку пати. ЗАтоа реков дека е стандарден но ништо повеќе. Ако не сум ги гледал натпреварите гледам тим на колото, дискусии во врска со натпреварите...Само со Јувентус беше катастрофа другите натпревари тој беше еден од најдобрите...
Толку си го гледал.
И јас тоа викам бе, се беше јасно уште кога тие бездушни новинари се осудија да му дадат златна канта на Кварезма...па тоа беше преседан невиден,ти на таков играч да му дадеш нешто такво покрај се што покажа....и сега па ова,да правиш тим на полусезоната без да ставиш бар половиуна играчи на Интер...не знам каде ке им оди душата за вакви греови..За медиумската војна против Интер на сите ни е јасно што се случува и е премногу очигледно. .
Овој мислам дека не е ни пола од лани што беше..нормално, најдобриот Хамшик го нема - па ни во резерви
Како не, Хамшик е еден од најдобрите во Наполи сезонава игра во одлична форма.Овој мислам дека не е ни пола од лани што беше..
Еве и подетални информации дадени претходноОд следната сезона натпреварите ке почнуваат 1 недела порано од сегашниот датум и не прочитав убаво кој куп најверојатно ке се игра во Пекинг.
Суперкупот на Италија ќе се игра на 8ми август во Пекинг на стадионот Птичјо гнездо.
Ова е 4ти пат Суперкупот да се игра надвор од границите на Италија.
Во 1993 Милан го освои со победа во Вашингтон, а 2002 и 2003 Јувентус со победи во Триполи и Њујорк.
Созната 2009/2010 ќе започне на 23 август а ќе заврши на 16ти мај за да може да се подготви националниот тим на чело со Липи за Светското првенство.
Максвел не, али па Јанкуловски, и вие како фанови на Милан не би се согласиле со ова, не ми текнува моментално кој од левите бекови би ги ставил во најдобриот тим до овој дел од сезоната, али знам дека Максвел, Јанкуловски и Молинаро, оние од водечките три тима сега за сега не би требале да се дел од истиот .абе баш Максвел.... јебига синко пак медиумска војна и хајка некоја протв Интер што да праиш.... :icon_neut
Видовме многу мислења во врска со кварезма и многу се служија дека прерано му беше доделена оваа "награда". Не е само тоа. Секоја спорна сутуација од која има корист Интер наголемо се коментира а такви спорни моменти беа досудени во корист на Милан колку што се досудени за сите останати тимови. Како што кажа Кико, Калаѕе како да е ракометар а не фудбалер, ви се судат пенали и надвор од шеснаесетник... Сепак не се крева толкава прашива како за спорен момент како овој на последниот натпревар кога Маикон постигна гол од офсајд, па и Моџи излезе со изјава дека натпреварот треба да се преигра. Исто така гол од офсајд постигна Јуве против Аталанта па никому ништо.И јас тоа викам бе, се беше јасно уште кога тие бездушни новинари се осудија да му дадат златна канта на Кварезма...па тоа беше преседан невиден,ти на таков играч да му дадеш нешто такво покрај се што покажа....и сега па ова,да правиш тим на полусезоната без да ставиш бар половиуна играчи на Интер...не знам каде ке им оди душата за вакви греови..
Чедо ако оваа улога на жртва ти помага во нешто слободно толкувај ја во слбодно време,немој пред мене жити се серка ме удира,глумење обесправени црнци е симпатично само кога има причина иначе е жива патетика.
Овој мислам дека не е ни пола од лани што беше..
Знаеш какви беа коментари на goal.com од некои фанови на Јуве, тој гол не бил круцијален, не влијаел на мечот, така да нема зашто да се коментира истиот иако беше постигнат во период кога Аталанта имаше игра и шанси а Јуве правеше глупи грешки во одбраната. Искрено, ме радуваат таквите, го покажуваат своето благоретардирано лице .Видовме многу мислења во врска со кварезма и многу се служија дека прерано му беше доделена оваа "награда". Не е само тоа. Секоја спорна сутуација од која има корист Интер наголемо се коментира а такви спорни моменти беа досудени во корист на Милан колку што се досудени за сите останати тимови. Како што кажа Кико, Калаѕе како да е ракометар а не фудбалер, ви се судат пенали и надвор од шеснаесетник... Сепак не се крева толкава прашива како за спорен момент како овој на последниот натпревар кога Маикон постигна гол од офсајд, па и Моџи излезе со изјава дека натпреварот треба да се преигра. Исто така гол од офсајд постигна Јуве против Аталанта па никому ништо.