Mislam deka obicnite fanovi si crtale. Izglea nastava u priroda po likovnoNeka ne se stava videoto da ne gi rezilime
crveno-BLEDITE
Pa izbrisal komentar kutriot si vika da ne se kladam na izguben muabetПрегледај го приврзокот 390776
Како не сети бе...
Со вас ни на погреб ниту на свадба за македонштина нема шо да се збора и пиши тоа се докажува со дела и кој можи да си оди од оваа вукојебина одма да си замини, оти ние се дадовме за државата а таа не избрка од дома и понижи ,стави на најниско ниво па нема резон и не сме садисти некој да те тепа и малтретира а ти да ја даваш душата за неа ова е невозвратена љубов и нека си продолжат тука само партиските куропушачи, сепак јас сум стар и не сакам да бидам фактор нека си кажат став децата на нив останува Македонија но само едно ќе речам со уба екипа и слога се можи да се смени и направи па и револуција во државата но сето тоа не е за на форум но првично секој треба да си го реши сопствениот двор (град) после да се организира за нешто поголемо но како шо рекоја помина возот против Косово беше последната шанса на оваа генерација сега останува да се надеваме на нови и подобри генерации од нас толку беше но ова е мој личен став а не на групата и пред некоја година вака некој да би рекол и пишел би го сметал за предавник и пичка но сега со ова искуство не гледам како ,кога и со кој би се сменило нешто и мислам дека е доста туркање ѕид со главата мора да се смени тактика и со ум да се смени нешто оти срце и душа имаме отпоѓе дури шо излезе дека наместо предност дека е голем минус и први да гориме на секоја и ситна провокација за тоа шо системот не ни чини и политиката не е проблем НГ или се најмал проблем се решава удба ,служба тие олидарсите богатите шо ги држат двете партии во раце каде американците ги оставија да си играат држава и ја крадат оваа територија за сметка да нема големи држави се ова е лук и вода да не пишам поќе оти гарант нема 95% да ме разберете и ќе смените мислење за мене но кур ме боли секој со крстот
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Странство е друга приказна таму сме бетер од Албанците се држиме и помагаме сите, шо велиш сите сме Македонци ако делат тие циганите од латинска Македонија (струмички дел) но супер сме како дијаспора во Европа и Америка а кај кенгурите сме топ само шо има по некој инцест како кано со комплекси ,муабето беше за тука нема разбирачка само по пичка и некој ги лажи снагата и грбот шо го имаат но тоа е да сме здрави и живи поздрав и нема шо да пишам јас нека си кажат став децата јас мојот го дадов иако не е "нормален" секој си одговара за себе и реков ова не е тема за на форумот ако е сериозно и со замисла се знај како се прај муабет и пакт за репрезентација се шо треба нека си збораат од мене толку од господ поќе и новите генерации за #МНМZasto bratu so nas ni na pogreb ni na svadba zarem tolkava e omrazata megu nas … pa zarem ne sme site Makedonci zarem ne sme site od ista makedonska majka rodeni ne sme 100milioni premalku sme sa da se krvime megu sebe. Vide podolgi godini sum u stranstvo i ke vi kazam nie nemame drugi braka osven drugite Makedonci .Makedonecot na makedonecot treba da mu e makedonec a ne dusman…
Странство е друга приказна таму сме бетер од Албанците се држиме и помагаме сите, шо велиш сите сме Македонци ако делат тие циганите од латинска Македонија (струмички дел) но супер сме како дијаспора во Европа и Америка а кај кенгурите сме топ само шо има по некој инцест како кано со комплекси ,муабето беше за тука нема разбирачка само по пичка и некој ги лажи снагата и грбот шо го имаат но тоа е да сме здрави и живи поздрав и нема шо да пишам јас нека си кажат став децата јас мојот го дадов иако не е "нормален" секој си одговара за себе и реков ова не е тема за на форумот ако е сериозно и со замисла се знај како се прај муабет и пакт за репрезентација се шо треба нека си збораат од мене толку од господ поќе и новите генерации за #МНМ
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
И вечно нека мириса на ЈАСМИНов цвет
Обоиииииимеееeeeee
Ne vadete muabeti aj ziti se go imaat kupeno Komitive znaeme siteСигурно некој наркомани од Кавадарци истастале за пари како и кај доларите