Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2020
Мислења
989
Поени од реакции
1.291
Сто пати прашав никој не ми одговори, дали има и друг клуб што се заниамва вака со вакви работи. Фрла во бунар за цреп како Антонио 100 милки и на сето то после го казнува да не игра. Ова некој шпиун е меџу нама и го саботира клубов? :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.949
Поени од реакции
67.694
Сто пати прашав никој не ми одговори, дали има и друг клуб што се заниамва вака со вакви работи. Фрла во бунар за цреп како Антонио 100 милки и на сето то после го казнува да не игра. Ова некој шпиун е меџу нама и го саботира клубов? :D
Не верувам дека Ентони е казнет да не игра. Едноставно, кога ти се заканува затвор, сакаш да се фокусираш и да се одбраниш. Не верувам дека е можно целосно да се посвети на фудбал, без да има ефект врз него. Де Геа го седнаа на клупа кога наголемо се шпекулираше дека треба да потпише за Реал.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Може тој турчинот да го замени што го купија како резерва.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.783
Поени од реакции
5.559
Проблем е како ќе го замени.
A pa blagodarenie na cigovo godinava seuste nemame primeno gol i igrame ultra ofanzivno so kreiranje po najmalku 20 sansi na mec od koi 70% se realizirani.
Normalno deka Donereov nema da moze da go isporaca toa i mnogu verojatno bas vo tie nekolku meca ke ja zagubime titulata.

Iskreno se nadevam deka ima nadez za tebe i bese sarkasticen koga pisa kako ke go zamenel zasto ciganov ama bas nisto posebno ne pravi za da bide nezamenliv vo tim koj e rastiman orkestar koj ne znae kaj tera vo momentov

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.958
Поени од реакции
10.296
A pa blagodarenie na cigovo godinava seuste nemame primeno gol i igrame ultra ofanzivno so kreiranje po najmalku 20 sansi na mec od koi 70% se realizirani.
Normalno deka Donereov nema da moze da go isporaca toa i mnogu verojatno bas vo tie nekolku meca ke ja zagubime titulata.

Iskreno se nadevam deka ima nadez za tebe i bese sarkasticen koga pisa kako ke go zamenel zasto ciganov ama bas nisto posebno ne pravi za da bide nezamenliv vo tim koj e rastiman orkestar koj ne znae kaj tera vo momentov
Не е незаменлив Онана али турчинот е знак прашалник, ниту сум го гледал ниту знам каков голман е. Ај Хитон ќе си има поголема минутажа.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Од триото на Дортмунд: Халанд, Белингам и Санчо, Јунајтед со опраниот потпиша, ебате слепците!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Од триото на Дортмунд: Халанд, Белингам и Санчо, Јунајтед со опраниот потпиша, ебате слепците!
И Белингам и Халанд да ги земевме ќе фатеа по некоја кривина. Нешто се случува со клубов. Тен Хаг се обидува некој ред да направи, ама очигледен е хаосот кој го затекнал.

Се надевам Пелистри ќе ја зграпчи шансава која му се укажува.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom