Ако се на кабловска нема youtube, истото кај моја една роднина го немаше а кај другава го има. Можеби дека му e Smart телевизорот заради то да е нешто. Појма немам зошто немаат.Како да се гледа Јутјуб на ресиверите со Xplore?
Имам моментално прилика на гости кај што сум да имаат Xplore ама во менито нема Јутјуб никаде.
Каква е сликата на HD каналите на Xplore ресиверов да не го намалуваат квалитетот како на Телеком?Како да се гледа Јутјуб на ресиверите со Xplore?
Имам моментално прилика на гости кај што сум да имаат Xplore ама во менито нема Јутјуб никаде.
Znam deka moze da se gleda, imam kaj komsii resiver xplore na kabelska i imaat youtube ama neznam tocno kako se vklucuvaКако да се гледа Јутјуб на ресиверите со Xplore?
Знам и јас дека има затоа што на рекламата на сликата го има прикажано во Xplore tv.Znam deka moze da se gleda, imam kaj komsii resiver xplore na kabelska i imaat youtube ama neznam tocno kako se vklucuva
Има 2 различни Хплор тв ресивери, само на 1 од нив има Јутјуб апликација.Знам и јас дека има затоа што на рекламата на сликата го има прикажано во Xplore tv.
Барав затоа што телевизорот и не беше смарт да има во него Јутјуб
А за кој корисници се наменети тие што имаат и Јутјуб?Има 2 различни Хплор тв ресивери, само на 1 од нив има Јутјуб апликација.
Затоа може кај некој да има кај некој да нема
Абе како ќе им се погодат изгледа така ги даваат тие ресиверите, јас мислам дека најдобро е за секого да има и youtube без разлика на пакет, ама сигурно чим пишаа дека се 2 различни тогаш пиши пропало.А за кој корисници се наменети тие што имаат и Јутјуб?
Абе денес секој што купил нов телевизор смарт макар и фирма која произведува низок буџет телевизори има на него Јутјуб.Абе како ќе им се погодат изгледа така ги даваат тие ресиверите, јас мислам дека најдобро е за секого да има и youtube без разлика на пакет, ама сигурно чим пишаа дека се 2 различни тогаш пиши пропало.
Инаку кој било android tv box да го купиш го има youtube па дури и од телеком што го даваат.
Зависно е од самиот договор другар.А за кој корисници се наменети тие што имаат и Јутјуб?
Знам но не ми е јасно дали Xplore tv е на Аndroid? Дали само тие со оптичкиот интернет во Xplore tv имаат Youtube?Зависно е од самиот договор другар.
Со продолжување/склучување на нов договор се добива експлор тв ресивер на кабел или оптика ако си.
da jas i ne raboti izleva greska koga go vklucis kanalotДали некој ја имам пробано xplore tv go на андроид бокс