Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ж'мицко за ништо не го бива, има протест за нешто што треба да го има, он отиде да пие пиво оти тоа е поважната работа што треба да ја сработи како лидер на најголемата опозициска партија, сега пак ќе има протест он си отишол на планина у пичкуси материна.

Ехххх само некој да ме послушаше од поглавните што го читаат форумот и да го манеа со некој способен досега пак ќе беа на власт.

Ajde be sarenokurtonovci, ke se odvazi nekoj so odgovor :cautious:
Nikoj a, dzvaka gazot gakjite :pos:
Автоматски споено мислење:

Ж'мицко за ништо не го бива, има протест за нешто што треба да го има, он отиде да пие пиво оти тоа е поважната работа што треба да ја сработи како лидер на најголемата опозициска партија, сега пак ќе има протест он си отишол на планина у пичкуси материна.

Ехххх само некој да ме послушаше од поглавните што го читаат форумот и да го манеа со некој способен досега пак ќе беа на власт.
Ne odi be toa taka druze , treba amin da se dobie od nekade, od nekoj.
Mislam go sfativte toa dosega :cautious:
I ne, ne od Budimpesta, da ne se zatrca nekoj slicajno pa da se izglupira.

Ajde be sarenokurtonovci, ke se odvazi nekoj so odgovor :cautious:

Пробај вака:
Што е полошо Груевски да се врати (амнестиран) или сдс да остани на власт.

Па после можеш, што е подобро, мурто и курто да ги менуваме или да му се намали моќта на системот и зависноста на луѓето од системот.

Пробај вака:
Што е полошо Груевски да се врати (амнестиран) или сдс да остани на власт.

Па после можеш, што е подобро, мурто и курто да ги менуваме или да му се намали моќта на системот и зависноста на луѓето од системот.
Ti vidi tamu so menuvanje na sistemot, mokjta namalvanje, zgolemvanje.
Jas mislam toe e premnogu slozeno za niv da go procesiraat. Tie na ova zaglavija, ne pak uste toa da gi prasas, mozokot ke im eksplodira od napreganje . Blagonadezni levicari se toa, ne doktori po nauki. Moras vaka so lesni prasanja, izdjvakano , ko so mali deca da pravis muabet ;)

Ti vidi tamu so menuvanje na sistemot, mokjta namalvanje, zgolemvanje.
Jas mislam toe e premnogu slozeno za niv da go procesiraat. Tie na ova zaglavija, ne pak uste toa da gi prasas, mozokot ke im eksplodira od napreganje . Blagonadezni levicari se toa, ne doktori po nauki. Moras vaka so lesni prasanja, izdvakano , ko so mali deca da pravis muabet ;)

Многу е лесно. Штом можеа да ја одделат државата од црквата, исто може и државата од економијата, па многу поубаво ќе се живее.

Порано било со слепа верност и послушност према религиската институција, сега повторно се слепи верници, само наместо црква, џамија, синагога, во државниот систем.

Каде е и што прави сега оваа револуционерка која го стави животот во ризик за доброто на државата?

Едит: Оф леле, оваа да ти била Катерина Астеруд, професорка на УКИМ, правен смер... После ова видео можеме слободно да ја вметнеме меѓу хероините Сирма Војвода, Румена Војвода, Вера Циривири Трена, Вера Јоциќ и Ибе Паликуќа

Последно уредено:
Интересно е што се олади размислувањето за една единица изборен електорат.

Сите брмчеа вклучувајќи ги и големите партии. Се се застана на промените и внесување на 300те Бугари во Уставот,одма падна интересот за она што е најважно,една изборна единица и отворени листи . Ма нели е прекрасно. Затоа немам избор да гласам по воља туку гласам мора од потреба и форсиран сум . Секогаш помалото зло. Реков,идам со Левица глас оти Вмро че заспијат од преголема моќ и забегување кон реваншизам. Апасиев сакаш коалиција ??! Дај ми го министерот за правда ја да раководам . Знам дека сигурно барем е дека ќе има СИГУРНО судски процеси за велепредавства и нема компензација на Вмро-Сдсм ...

Лошо размислувам ?!

Лекторирано од @Stefan-kobe

Препознаено дека е од Вори,
by @Major Tom
Автоматски споено мислење:

Катерина Астеруд
Овааа ми беше професорка па киднав кај Аце Спасов и си положив со 8ца .Многу строг професор

Иначе Каролина еее .... Каролинчето.

Последно уредено:
Мицко после 3 месеца владеење како мнозинство.

Ние Сдсм ќе го судиме .....

Сдсм :

FB_IMG_1694277965538.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom