- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.489
- Поени од реакции
- 13.710
gleaj ja facava grda, kvisko. koga bash kje pomislish deka od zaev nema polosho, ti prakjaat vakvo mule
Ajde be sarenokurtonovci, ke se odvazi nekoj so odgovorNagradno prasanje za sarenite, levicarite de po novo.
Sto e podobro Gruevski da se vrati (amnestiran ) ili SDSM da ostani na vlast.
#prasanjakoimemacat
Му кажале на пустиот дека пентарењето планини емитира здравје и елан, уствари испаѓа како акнат некој.Го копира Гоце Делчев, абе даскал, испраќа сублиминални пораки до членството.
Прегледај го приврзокот 390244
Nikoj a, dzvaka gazot gakjiteAjde be sarenokurtonovci, ke se odvazi nekoj so odgovor![]()
Ne odi be toa taka druze , treba amin da se dobie od nekade, od nekoj.Ж'мицко за ништо не го бива, има протест за нешто што треба да го има, он отиде да пие пиво оти тоа е поважната работа што треба да ја сработи како лидер на најголемата опозициска партија, сега пак ќе има протест он си отишол на планина у пичкуси материна.
Ехххх само некој да ме послушаше од поглавните што го читаат форумот и да го манеа со некој способен досега пак ќе беа на власт.
Пробај вака:Ajde be sarenokurtonovci, ke se odvazi nekoj so odgovor![]()
Ti vidi tamu so menuvanje na sistemot, mokjta namalvanje, zgolemvanje.Пробај вака:
Што е полошо Груевски да се врати (амнестиран) или сдс да остани на власт.
Па после можеш, што е подобро, мурто и курто да ги менуваме или да му се намали моќта на системот и зависноста на луѓето од системот.
Многу е лесно. Штом можеа да ја одделат државата од црквата, исто може и државата од економијата, па многу поубаво ќе се живее.Ti vidi tamu so menuvanje na sistemot, mokjta namalvanje, zgolemvanje.
Jas mislam toe e premnogu slozeno za niv da go procesiraat. Tie na ova zaglavija, ne pak uste toa da gi prasas, mozokot ke im eksplodira od napreganje . Blagonadezni levicari se toa, ne doktori po nauki. Moras vaka so lesni prasanja, izdvakano , ko so mali deca da pravis muabet![]()
Овааа ми беше професорка па киднав кај Аце Спасов и си положив со 8ца .Многу строг професорКатерина Астеруд