Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Se molat komitite:
” zenite i decata” da si gi informirat da ne odat strumica sami, da nema placenje pak 5 dena po forumi :icon_lol:
Подобро замолете ги организаторите да не биде оградата толку жестока овој пат за пијаниците и нешто друго да можат да ја бутнат. :)

Se molat komitite:
” zenite i decata” da si gi informirat da ne odat strumica sami, da nema placenje pak 5 dena po forumi :icon_lol:

Што Чкембари го прекинуваат бојкотот На ракомет ,
Се враќаат баш сега против Вардар ?

Надминати се недоразбирањата со управата ?

Ne bi mozel da kazam detali, a nitu znam.
Ama kako so se znaj i zborase od pocetok niz gradot bojkotot bese da se izrazi revolt zaradi soopstenieto i bese samo do krajot na sezonata.
kako i so najavija na nivnoto soopstenie
Da vidat malce teatralna atmosfera bez huligani :-)

7D80338F-7669-4740-B0AB-37AC85AF2C34.jpeg

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Групата само на дерби живее , види последните утакмици 28 луѓе , единствен начин за 300/400 + им е вардар уште да бојкотораат .....

Групата само на дерби живее , види последните утакмици 28 луѓе , единствен начин за 300/400 + им е вардар уште да бојкотораат .....
Stavot na Ckembari bese jasen deka se vrakjaat na pocetok na ovaa sezona. Ako se ziveese samo za Vardar ke se vratea i ke navivaja na klucnoto derbi za titulata vo Maj vo Bitola a to ne se desi.
A deka vo onakov glup termin ke ima nekoj wow brojki od dvete strani vo Strumica posle period na odmori kaj sho kurac den ke zemis malo morgen

Stavot na Ckembari bese jasen deka se vrakjaat na pocetok na ovaa sezona. Ako se ziveese samo za Vardar ke se vratea i ke navivaja na klucnoto derbi za titulata vo Maj vo Bitola a to ne se desi.
A deka vo onakov glup termin ke ima nekoj wow brojki od dvete strani vo Strumica posle period na odmori kaj sho kurac den ke zemis malo morgen

Живеете за вардар и скопје
20 луѓе сте на трибина последниве неколку сезони на сите утакмици каде што не играте против вардар

Koj mafijasi radi Aerodrom i Cair bese problemoy kakvi mafijasi crni, nisto cim ne go znaes ova ajde tamu koga ti e matura kazi i odmori malce so komentari
Каде ја водевте темава од навијачи, украдени банери, до луѓе кои се тепаат за бизнис со дрога.... ајде сега почнете со теории на заговор за жила,оки и такви скопски фаци.... муабети за да пијаш чај и да јадеш пуканки , се надевам дека модераторите овде ќе почнат да чистат гомна како ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom