Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.657
- Поени од реакции
- 22.910
Тоа што веднаш откако дојдоа на власт го исфрлиле од употреба дотогашниот систем кој спречувал крадење цитостатици, по којзнае кој пат докажува какви психопати и монструми се на власт. Значи, не станува збор за административна грешка, наместено тендерче или типична комуњарска неспособност, туку свесна активност за крадење од луѓе кои се борат за живот. 7 години свесно убивање нечии родители, браќа, сестри, за пари.
Од ден за ден само докажуваат дека им било заслужено секое нивно пиштење/вриштење од времето на Груевски. Не само заслужено, туку и малку им било.
Од ден за ден само докажуваат дека им било заслужено секое нивно пиштење/вриштење од времето на Груевски. Не само заслужено, туку и малку им било.

) читај партијата на власт. Се што имам го имам постигнато со свој раце, и никогаш не сум праел ладила во ниту една партија..Моите ставови можеби биле блиски до една или до друга или до трета за одредени теми, ама преферирам да си оформувам мислење за нештата без да ми кажи Претседателот на општинските на сдс и вмро. Така да, аполитичен сум...