Криптовалути - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Другари,
Повелете на нашиот дискорд канал каде отворивме крипто тема каде би оствариле дополнителна размената на искуства и знаење:

WELCOME!

Знам дека следите по темелно, па што ќе се очекува со доларот? Дали има шанса да порасне повторно на 56+ ден во следниот период?

Знам дека следите по темелно, па што ќе се очекува со доларот? Дали има шанса да порасне повторно на 56+ ден во следниот период?
Може ама краткорочно ќе падне на 50-45 после.

А што се случува со доларот, зошто паѓа?

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

Може ама краткорочно ќе падне на 50-45 после.

Фала ти. Имам некои пари да ги извадам, и за 1 ден ми ги доцнеа, кога се случи падов. Па не знам дали да чекам да порасне или да ги вадам на оваа цена.

па тоа му е реалната цена 54-55. Беше доста напумпан скоро ради санкцииве со Русија. Сега се враќа у нормала.

Фала ти. Имам некои пари да ги извадам, и за 1 ден ми ги доцнеа, кога се случи падов. Па не знам дали да чекам да порасне или да ги вадам на оваа цена.
Нешто ситно може да фатиш ако почекаш месеци неколку ама на период од години не се исплати. А за денови чиста среќа е.

Дали некој знае од каде може да се купи bitmain antminer s19 pro ? некаде тука блиското дали Грција, Бугарија Србија не е битно.

Дали некој знае од каде може да се купи bitmain antminer s19 pro ? некаде тука блиското дали Грција, Бугарија Србија не е битно.

Ne e za kriptovaluti, ama gledam najmnogu aktivnost ima na temava,
da ne otvoram tema za edno prasanje samo.

Dali znaete da preporacate nekoj dobar sajt / kompanija, koja dava predviduvnja za
vrednost / kurs na valuti?
Mi trebaat predviduvanja / proekcii za Svedska kruna (SEK) sprema evro i dolar,
za do kraj na 2023 i pocetok na 2024.

Edna nova app, slicna na Pi, (od Pi izvadiv okolu 700e) imav KYC i mnogu tokeni na wallet, pa si zemav so tie nesto eth/ada..

Последно уредено од модератор:
Крипто пазарот е во тежок беар маркет. Мислам дека ќе има добри а и има веќе шанси за лонг влез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom