И тоа што викаш...Нема да ти биде сеедно, зашто на кој начин би бил убеден дека Албанците биле криминалци? Ете има случаи со осудени, на пример еден за тероризам, а вие велите дека е невин. Други за убиство - протестиравте зашто ги апсат... И т.н.
На колку социјални протести си бил? Тоа што не можеш да се прашаш себеси, ме прашуваш мене?!така зборуваш и кога си во чајторе?
Со други зборови - Албанец никако не може да биде прогласен за криминалец, нели?И тоа што викаш...
Дали во чајторе или со било кој албанец ќе го направиш овој муабет?И тоа што викаш...
Автоматски споено мислење:
На колку социјални протести си бил? Тоа што не можеш да се прашаш себеси, ме прашуваш мене?!
Кај нив тоа се вика чесни кадри и успешни бизнисмени.Со други зборови - Албанец никако не може да биде прогласен за криминалец, нели?![]()
Грујо веќе направи еден куп гомнарии и предавства, така што Шарената револуција беше само да се смени едниот предавник со друг.Прегледај го приврзокот 389528
Ова и мене ме интересира.
Денес практично секој знае дека шарената револуција ништо не постигна од она што го формално го бараа(правда, владеење на правото итн итн).
Јас мислам дека шарената револуција само беше алатка директно да се турни грујо за да дојди црпко и да ги направи сите предавства на Македонија.
Како сакаш врти, ама се надевам нема да свртиш на "сите се исти".Грујо веќе направи еден куп гомнарии и предавства, така што Шарената револуција беше само да се смени едниот предавник со друг.
Мислам дека и да не дојдеше Црпко, Грујо ќе воведеше постепено и двојазичност на цела територија и ќе го предадеше останатото на Албанците.Како сакаш врти, ама се надевам нема да свртиш на "сите се исти".
До 2016 имаше надеж дека нешто ќе бидни од државата. Се имаше импресија дека владата немаше намера отворено да ја уништи државата тогаш.
Грујо беше технократ. Јасно е дека тој на крај киксна и испадна пичка што им дозволи на заев и шарена револуција да се протурка ова. Да не зборуваме што и тој не придонесе ништо во политиката со албанската политичка каста.
Али, во 2016, изборот беше помеѓу влада која немаше отворена намера да ја уништи државата и црпко.
Не се слагам со овој муабет.Мислам дека и да не дојдеше Црпко, Грујо ќе воведеше постепено и двојазичност на цела територија и ќе го предадеше останатото на Албанците.
Помилувањето на Хашките случаи и законот за знамиња му беа невиден преседан во неговото владеење, добро маскиран, по што се гледа по народот кој ги голтна тие предавства, само затоа што СДС се полоши. Разликата е што Заев брзо ги доврши сите идни предавства на Грујо, но и да не беше тој, секако друг ќе ги направеше. Дали Грујо, дали друг.
A koga mu velea na glupiov makedonski narod deka toa ce gi snajdi?Како сакаш врти, ама се надевам нема да свртиш на "сите се исти".
До 2016 имаше надеж дека нешто ќе бидни од државата. Се имаше импресија дека владата немаше намера отворено да ја уништи државата тогаш.
Грујо беше технократ. Јасно е дека тој на крај киксна и испадна пичка што им дозволи на заев и шарена револуција да се протурка ова. Да не зборуваме што и тој не придонесе ништо во политиката со албанската политичка каста.
Али, во 2016, изборот беше помеѓу влада која немаше отворена намера да ја уништи државата и црпко.
Ај најди ги изјавите на Заев во Швајцарија ако можеш?A koga mu velea na glupiov makedonski narod deka toa ce gi snajdi?
Da ne baram videa po YouTube.
E sega taka e, fizioloshki rastvor na decata od nekoi ce im davaat. Zhalno za familiite i nedaj gospod nikoj da nakapi ama takov e zhivotot,
koj so Djaolot tikvi sadi od glava mu se krshat.
Izlezi na protesit! Ne be ce letnam od rabota, ame shto me boli takvoto, ake zheshko mi e.............................................................
Custvo za drzhavnos NULA, Pocit od eden za drug NULA, Da mu umri kozata na komshijata 100%....
E pa jebiga dozvolivme sami edna Raka nepismena stoka da ne ebava v mozok i posle nekoj ni bil kriv.
Valjda ce ima Makedonceto barem 5 Grama mozok na slednite izbori, makar shto ne veruvam.
Kaj da e najkasno do Juni 2024 ce znaeme dali barem za 2ce so pet minusi naucil.
Izgledajte gi videava celosno i razmislete shto pogreshno ve informiral Gruevski togash!!!
![]()
Груевски: Крајната цел е промена на името и идентитетот
Follow Kanal5 on...• FB: https://smarturl.it/fb5• IG: https://smarturl.it/Ig5• Web: https://kanal5.com.mk/© & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reservedwww.youtube.com
I shto ima nekoj posle ova da kazhi??
Pa neka se ebat site od vas shto mislat deka ne im bilo kazhano.