La Liga Santander 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата McLovin
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
imale i prethodno problemi so zenskiot tim, trenerot na primer bil na udar deka na zenskite im zabranuval da ja zaklucat vratata za da moze vo sekoj moment da im vlezi vo soba, kao da proveri dali se prisutni. toa ni kaj maskite ne se pravi odamna, kaj zenski e uste pomalku vkusno da saka nenajaveno da im vleguva vo sred nokj. pretsedatelot gi toleriral tie raboti.

inace prvicnata izjava na fudbalerkata nacalno bila fake, sojuzot za da go smiri slucajot vo nejzino ime pisal demek se e ok i ona ne se luti, no izgleda ona nikogas ne kazala takvo nesto. realno ako e tocno samo za takva fake izjava nekoj treba da leta.

protiv onie woke sranja sum kao crnec da ne smees crnec da go narecis ili pismeno od zenska da dobies soglasnost za seks^^ no ova so baknezot i spored mene ne biva. zamisli da imas kerka ili sestra koja igra za reprezentacija i meti od FFM da ja bacuva za usta i da ja prefrla preku ramo i da ja faka kade sto vo normalna situacija nema sto da ja faka ako ne i e decko. ne znam ti kako si vospitan od doma, no jas bi go sramnil na zemja i sigurno ne bi toleriral vo bilo kakva funkcija povtorno da i se zblizi.

tipot spored mene golema greska napravi sto ne se izvini bez "ama". mesto da se izvini se vagase i pustase uste muabet vo pravec "mozda zgresiv". trebase da dade kratka izjava deka bil vo euforija i zal mu e sto preminal granica i verojatno se ke bese ok. ovaka so fake izjava vo ime na fudbalerskata i nekompletno izvinuvanje sigurno ke go izedi stapot. nema teorija da ostane pretsedatel koga site zenski fudbalerki se povlekuvaat od igranje za reprezentacijata.
Не е фејк изјавата на Џени, има видео кај шо дава изјава и е скроз спротивна на таа што ја изјави сега. Наводно во тие денови била уште под импресии од титулата и дури од после сфатила шо како, шо по мене е апсурд.
Значи мене ако ми се деси истото, ајде можи во тој момент ќе бидам изненадена, ама не ме зафркавај неа и требаше една недела да сфати.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Севиља го допираат дното пак.
Интересно би било да има во темава пошто е почеток на сезона предводувања за кој кое место ќе заврши, кој играч ќе импресионира, кој ќе флопни, пичичи, мвп ... Па на крај да сумираме и да цитираме :D
Еве јас ќе пробам.
Навивачки ќе го ставам Атлетико шампион :pipi:
Реал втор :icon_lol:
Мвп Белингам :kuracc:
Најдобар стрелец Гризман

Покрај Реал, Барса и Атлетико очекувам Валенсија да се врати во ЛШ.
Пријатно изненадување Алавес, да фатат место во Европа, си градат интересна екипа, ќе бидат зезнати оваа сезона.

Втора лига
Од играчите Левандовски и Винициус мислам дека нема да ги исполнат оваа сезона очекувањата, т.е да флопнат :свиркам:
Едино што може да погодиш е за Белингам.
Се познава дека врска немаш од фудбал, ама врска немаш.
Виде дека Валенсија сврза 2 победи и одма ЛШ... они немаат играчи... Гризман најдобар стрелец.. леле, леле што читам. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Едино што може да погодиш е за Белингам.
Се познава дека врска немаш од фудбал, ама врска немаш.
Виде дека Валенсија сврза 2 победи и одма ЛШ... они немаат играчи... Гризман најдобар стрелец.. леле, леле што читам. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Те молам за фудбал ко ќе дебатираш со мене во иднина два прсти да креваш, то прво, а второ тоа беше мое предвидување за сезоната, тоа ми беше и муабетот, секој да напиши свое мислење и на крај да сумираме кој погодил а кој го допрел дното.
За Валенсија воопшто не ми беше мислењето базирано на тие две победи, јас не ни знаев уствари дека Валенсија врзала две победи.

Те молам за фудбал ко ќе дебатираш со мене во иднина два прсти да креваш, то прво, а второ тоа беше мое предвидување за сезоната, тоа ми беше и муабетот, секој да напиши свое мислење и на крај да сумираме кој погодил а кој го допрел дното.
За Валенсија воопшто не ми беше мислењето базирано на тие две победи, јас не ни знаев уствари дека Валенсија врзала две победи.

Уште полошо, во таков случај на што ти се базираат предвидувањата.. гледаш на гравче?

Уште полошо, во таков случај на што ти се базираат предвидувањата.. гледаш на гравче?
Од проста причина што на Валенсија како клуб местото му е во Европа.
Кај нив проблемот е друг, немаат лош тим.

Дај ти напиши твое видување за сезоната да видиме шо експерт си

Ајде бе секој ден едно исто пишувате ебате досадиите бетер мали деца сте и двајцата

Затоа увек се навива против Шпанци и Енглези, уалени нации што живеат за драма, тоа се ништи директно во корен, со огин.

Телевиса пресента

во кратки црти, Рубиалес се заканува дека ако тргнат против него ќе ги открие сите детаљи околу Негреира случајот.

Дешавките во шпанскиот фудбал се ко епизода од блек мирор

Десет дефанзивци купи Чоло оваа сезона за на крај пак да го гледам она Перикле која шо се брука во одбрана, абе ајде

Вечер осеќам ќе ни го забибери нашиот, Серхио Камељо

Автоматски споено мислење:

Столе немаше примено гол се додека пред него не излезе најдобриот играч во лигата :kafence:
Автоматски споено мислење:

Торнадо :uzi:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom