Pozogin naprai patriotsko delo, spreci golemo krvoprolevanje i haos vo rusija. Svesno se povlece znaejki so sledi za nego.Еднаш ќе излезе вистината. Во случајов, порано. Во секој случај, неуспешен државен удар и во мирнодпски услови значи смртна казна, а не пак во војна.
Пуф а ?Некој ден вака и путин, *пуф* и веќе го нема а војната завршува одма после тоа.
Да бе, направил обид за пуч за време на војна, па патриотски се повлекол.Pozogin naprai patriotsko delo, spreci golemo krvoprolevanje i haos vo rusija. Svesno se povlece znaejki so sledi za nego.
Kje izgubese sekako ama imase sila za da ide do kraj.
Може и *паф* зависи од орудието.Пуф а ?
значи пучов вистински бил? ја мислев све е една голема маскировкаДа бе, направил обид за пуч за време на војна, па патриотски се повлекол.
ОрудиетоМоже и *паф* зависи од орудието.
Па како се смири наеднаш излгедаше како да е некаква позадина, ама какви се резултатите, изгледа дека сепак бил вистински. Не ми идеше логично дека Пригожин е слободен, а имало обид за пуч. Уствари не би рекол пуч, туку повеќе побуна. Пуч би му било тивко и нагло превземање на власта и сечење глави, ова беше отворен бунт.значи пучов вистински бил? ја мислев све е една голема маскировка
Да седеше Африка ќе земеше плата.Вагнер во Африка го продале кучата, нашле работа која не се исплаќа многy, ама стигнувале прва плата да земаат, во Украина таман да стигне прва плата гинеле.