Мажите немаат п.о.т.р.е.б.а од жените

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.419
Поени од реакции
10.350
Па рашири малку нозете ако сакаш пораки. Сликај се со поза рака на глава,
направи tiktok reels како тверкаш, фоткај се со деколте...Ќе добиеш пораки,
ќе станеш инфлуесерка, 90 проценти од жените во денешно време се инфуесерки.
ќе ти купат хамбургер и кредит ќе ти стават на мобилен.

Од секогаш жените биле ценети според вредност колку биле клецани.
А мажите биле ценети според тоа дали работат, колку е ситуиран и колку заработува за фамилијата.
Тоа таков е системот, немам го јас тоа измислено.
Ако сакаш прифати реалноста, ако не сакаш не мораш земи стани ливадарка.
Автоматски споено мислење:

А тоа ако те изневере маж ти незначи дека не те сака. Он не те изневерува он само вежба на страна за тебе подобар да ти биде.
А жена како жена не треба да изневерува, треба мирна да биде мора дома леб да месе, пунети пиперки да праве, сарма да праве. Домаќинка да биде.
Заеби систем, гледај на дело.....ниту една стара мома нема од тие што беа најклецкани, додека тие девојки што си седеа мадро и се чуваа за прва брачна ноќ останаа сами.
Вие мажите обожавате курви, по нив се вртите, лигавите, будалеете....:P

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.869
Поени од реакции
20.430
I na nejkenje sama se natrti, mi ja dolovi poentata okolu razlikata pomegju masko i zensko izneveruvanje, barem vo edno dobri 99% od slucaite :toe:
И вас крај не ви се наоѓа, ем да изневерувате па и они без емоции тоа го правеле мало морген, војни за жени се почнувале батали тие муабети, ако е поубава од таа шо ти е дома толку од муабетот.
Зошто? ама арапите 10 жени имат не се кријат и жените не и ударат по два шамара.
Ама арапскиот закон вели ако имаш 4 жени сите треба еднакво да ги третираш, колку азно и злато за една така за сите 4 оти летна главата.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Заеби систем, гледај на дело.....ниту една стара мома нема од тие што беа најклецкани, додека тие девојки што си седеа мадро и се чуваа за прва брачна ноќ останаа сами.
nema si veza. od iskustvo toa go znam. nemas dokazi za dela.

Ама арапскиот закон вели ако имаш 4 жени сите треба еднакво да ги третираш, колку азно и злато за една така за сите 4 оти летна главата.
Sekoja zena u zivotot edakvo e tretirana od mazite.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.869
Поени од реакции
20.430
Е да си жива и здрава за муабетов :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.353
Поени од реакции
24.041
И вас крај не ви се наоѓа, ем да изневерувате па и они без емоции тоа го правеле мало морген, војни за жени се почнувале батали тие муабети, ако е поубава од таа шо ти е дома толку од муабетот.
Koj vojni za zeni pocnale ziti se? Edna barem kazi.
Lusi nemoj so vakvi naivni muabeti.
Masko ne izneverva so pouba tuku so polesna. Ako ispadni i pouba ok bonus e toa ali nisto presudno.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.869
Поени од реакции
20.430
Koj vojni za zeni pocnale ziti se? Edna barem kazi.
Lusi nemoj so vakvi naivni muabeti.
Masko ne izneverva so pouba tuku so polesna. Ako ispadni i pouba ok bonus e toa ali nisto presudno.
Владе сакаш да ми кажиш дека не оставале жени за друга, еден куп ги знам.
И ти го разбирам муабетот, ама не секогаш работите излегуваат како што се умислени, како викаат господ да те чува од женска беља :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.353
Поени од реакции
24.041
Владе сакаш да ми кажиш дека не оставале жени за друга, еден куп ги знам.
И ти го разбирам муабетот, ама не секогаш работите излегуваат како што се умислени, како викаат господ да те чува од женска беља :D
Znaci nikade ne rekov deka takvo nesto nemalo, rekov deka statisticki e nebitno vo sporedba so ovie drugite izneveruvanja.
Kolkav e toj soodnos kaj zenite :cautious:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.353
Поени од реакции
24.041
На пример, тројанската војна, заради киднапираната Елена.
Ostaj bajki, prikazni, legendi i rekla kazala muabeti, vo cela pisana covecka istorija so iljadnici vojni vo nea, samo edna vojna pocnala bukvalno radi zena ili radi ljubov kon edna zena.
I ne ne e Trojanskata.
Taka da ne nasednuvajte na reklamite, mazite mozi se glupi ali ne se do tolku glupi za da pocnat vojna radi zena ;)

Член од
14 декември 2021
Мислења
846
Поени од реакции
3.295
Какви глупости трескате тоа чудо едно, Елена само ја искористиле како причина за да ја почнат војната.

Член од
3 јануари 2023
Мислења
9.155
Поени од реакции
5.744
... vo cela pisana covecka istorija so iljadnici vojni vo nea...
Историјата?!?
Ја пишуваат победниците на тие војни.
Да не одиме предалеку,
доволно е да ги прашаме нашите соседи,
сите до еден ќе ви раскажат своја "историја"
за истиот временски период и разни "причини" за истите војни.
Така да "официјалната" историја не ја земам за озбилна наука.

Но, во врска со темава, еден интересен податок:
"Монахот Толотос починал во 1938 година на 82-годишна возраст.
Тој добил посебен погреб од монасите на Света Гора,
кои верувале дека тој е единствениот маж на светот
кој умрел без да дознае како изгледа жена."

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.602
Поени од реакции
16.807
:facepalm:...јебала те ТОЧКА, дај Боже некоја курва на глава да ти МОЧКА!!!!!
Како ли и им ја мериш вредноста на жените..алал нека ти е.
Девица жена да земеш, поред тебе таков никаков, со такво размислување, гарант ке се прокурва.
на времето, пред 50+ години имав 2 другари кој беа ОПТЕРЕТЕНИ со тоа дека идната сопруга треба да биде девица... едниот почина уште пред апсолвентска, не знам ни даали девојка имаше, не бев на погреб...
Другиот другар беше покасно, од работа колега помлад, најде таква, му бев на свадба, се убаво ама и се случи нејзе спонтан, почина тој( може и од секирација)...а имале наводно старите римјани обичај ги носеле јунфериците на гладијаторите да ги обработат... некој црнечки племиња па имале порано обичај, еднаш во годината поред реката ( не знам дали светскиот хит има некоја врска со тоа ?) сите сексуално активни мажи да ги изонадат невините девојки со иста возраст ... а пак во Западна Германија во полчетокот на 60тите околу 60000 родители однеле женски бебиња со 4 до 6 месечна возраст на безазлена хируршка Дефлорација ...( значи не зборувам за НЕхуманиот африкански ритуал на сечење на клиторисите)

Kajgana Shop

На врв Bottom