Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бруно, Ентони, Раш и Гарначо на клупа би ги ставил али немаме играчи за толкава ротација.

Ако знае и Тен Хаг што игравме денес и зошто е донесен Маунт јас глава сечам.

Бруно најлош денеска. А и некни беше меѓу полошите.

Јас еднаш порано напишав, а мислам дека и @provokacija го тврдеше истото, се додека Бруно е главен играч во тимот, голем успех не гледаме.

Гледам денес се вртат некои шпекулации околу Маунт. Не знам кој и што видел во него, а веќе да го немаме во екипа. Уште и се спомнуваат некои суми од 50, 60 милиони. Доколу испаднат Лестер би одел по Медисон, каков Маунт какви глупости.
;)

Тврдоглавоста на ЕТХ му се удира од глава. Немаме баланс во средината и не кошта со ефтина и брза транзиција на противникот во два меча по ред. Касемиро и бековите ни се оставени на милост и немилост.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Разлика од прво и второ полувреме, небо и земја. Едно е сигурно, ако вака се продолжи со прогресот на клубот (во надолна линија) ова ќе му биде и последна сезона на Ерик Тен Хаг во Манчестер Јунајтед.
Не гледам прогрес, иако се изнакупија играчи онаму кај што не требаше иако беше очигледна потребата од асален шпиц играч. Да, го купија Хојлунд (повреден) кој ако не испорача набрзо притисокот кон ЕТХ ќе се триплира. Па луѓе сезони наназад мука мучиме со реализација, 90% од натпреварите ни завршуваат 1-0 со крајни маки и ние пазариме на погрешни позиции.

Разлика од прво и второ полувреме, небо и земја. Едно е сигурно, ако вака се продолжи со прогресот на клубот (во надолна линија) ова ќе му биде и последна сезона на Ерик Тен Хаг.
Јасно беше уште минатата утакмица кај што не изоминира Волс а денес губат од Барнли ко магариња на домашен терен
Ај ке се крстиме што поскоро Хојлунд да се опорави

Страшно е колку изгледаме очајно на терен.

Играта буквално КАТАСТРОФА, сите до еден се ужас со Бруно на чело.

Маунт - ако има некој попаметен шо повише а разбира да ми објасне зошто е донесен??
Страшно мн ме интересира оти човекот е тежок ПРОСЕК

10 години поминаа откако освоивме премиер лига, а ние абер немаме да се вратиме на старите патеки, а ниту пак сме блиску до први топ 4 позиции.

Неодлучноста на управата ќе не кошта сезона пак можевме да си лапнеме 50 до 70 мил за Мектоменеј и Мегваер, ќе ги земеневме со Амрабат и Павард или еден од овие децава од Франција.
Тоа е нека ги собере Тен хаг и нека трчаат пак и во двата непревара гледам играчи што се статични и ги мрзи да мрднат да не именувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom