мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.472
- Поени од реакции
- 24.213
Probavme da si igrame drzava, ne ne biva i toa e toa. Ne e sekoj narod za svoja drzava. Nema ljutenje tuka, toa e realnosta.Не е, кратки фитли имаше тоа кукле веднаш ќе се издадеше.
Проблемот е со менувањето на јузерите и дуплите јузери, но трафикот беше побитен во тоа време, а сега и онака е мизерен. Тие 20 луѓе секој ден шо замараме во 20 теми и толку.
Околу приватноста, со лично презиме бев па не ми се накриви, ниту некој дојде под прозор да ми тропни, а многу „јунаци“ на тастатура откако во пп беа повикани ако имаат некој проблем да го решиме со муабет или поинаку ги снема, аш бубата.
Како и да е, КУСОГЛЕДИ бевме сите 30 години назад, го имам тоа еднаш коментирано. Нашата генерација (тие пред нас, тие после нас) довде можеше, некои нови и идни генерации ќе го оправаат ова усраното ама чисто сумњам дека ќе бидиме живи за да видиме со свои очи - башка ако има држава дотогаш. Како шо тргнало со отселувањето и со депопулација кај македонците за 20 години отсега ромите ќе бидат 40%, а ние дали и толку. Во своја држава гостин.