Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Не знам колку од интерашите на темава би се согласиле со тебе.Ти си срамот за интераштвото пријателе.
Не знам колку од интерашите на темава би се согласиле со тебе.Ти си срамот за интераштвото пријателе.
На страна све, ама што толку мења Санчез за Кореа? Мислам, несомнено Санчез е подобар играч од крлежов ама е на залез на кариера плус повреденко. Нас проблем ни е првата опција во нападот покрај Лаутаро, Турам беше земен повеќе за измена на Лукаку за сеа на крај да испадне на Турам да му купуваме замена во името на Арнаутовиќ. Иначе да не се чудиме ако дае Арнаутовиќ 2-3 гола у први неколку кола и после да биде забетониран во прв тим на сметка на Турам.Koj е баниран?
Иначе Ако го земиме Павард, го крениме на кљоци Кореа и Санчез на негово место, се прошетуваме до Скудето (@Io Sono Interista )
Tргнат од една тема на три дена, затоа што два пати навреди член со кој не ни беше во дискусија. Ни казнени поени ни ништо.Koj е баниран?
Мења шо че го нема Кореа. Како шо мења шо го нема Галиардини, па автоматски ни е средината 100 пати појака.На страна све, ама што толку мења Санчез за Кореа? Мислам, несомнено Санчез е подобар играч од крлежов ама е на залез на кариера плус повреденко. Нас проблем ни е првата опција во нападот покрај Лаутаро, Турам беше земен повеќе за измена на Лукаку за сеа на крај да испадне на Турам да му купуваме замена во името на Арнаутовиќ. Иначе да не се чудиме ако дае Арнаутовиќ 2-3 гола у први неколку кола и после да биде забетониран во прв тим на сметка на Турам.
Ја сум баниран иначе, пошо му реков на Вори Петков Мисирков дека пишува во секоја тема најглупави постови. Ме боли кур иначе, му терам инает на Иосоно, јаката тема МЛС ЛИГА, Вофффффф.
Aјде сеа двајцата:
Брат 2023 година сме, да не си застанал нешто со времето? Санчез ако гарантира 15 гола тогаш јас гарантирам дека можам да истрчам 598 километри шпринт, не знам што друго да речам.Башка,Санчез е единствен шо гарантира 15 гола
Статистиката од лани!Брат 2023 година сме, да не си застанал нешто со времето? Санчез ако гарантира 15 гола тогаш јас гарантирам дека можам да истрчам 598 километри шпринт, не знам што друго да речам.
Пре Урко би го бацил во чмар него на Иосоно рака да му подадам. Не навредив никого, само го нареков Вори глуп. Тоа не е навреда, тоа е факт. Пред фактите и боговите молчат.
Ама во Марсеј играше прва постава, башка француско првенство