Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас мислам истото..башка тоа лш на лацио ќе им биде дополнителен терет есенва..Што си толку сигурен дека Лацио без СМС и достојна замена за него дека слична сезона ќе одигра како ланската ?
Што па Аталанта дури и пред Лацио мислиш дека ќе завршат а реално на ниво се баш на таа твоја Рома што и предвидуваш 8мо место ?
off А ти да пратиш малку и да видиш каде тоа јас го спомнав Ибањез?Пред да му солиш памет на друг, ти да пратеше малку, и ти немаше ова да го напишеш...Да пратиш малку и да знаеш што зборуваш..
Немаше ова да го напишеш..!
Сигурен не сум, и никој не знае… туку си кажувам што мислам.Што си толку сигурен дека Лацио без СМС и достојна замена за него дека слична сезона ќе одигра како ланската ?
Што па Аталанта дури и пред Лацио мислиш дека ќе завршат а реално на ниво се баш на таа твоја Рома што и предвидуваш 8мо место ?
Во ниту еден дел лани Лацио не жареа и палеа прошла сезона. Да имаа добра сезона ама многу многу далеку од палење и жарање.Сигурен не сум, и никој не знае… туку си кажувам што мислам.
А Сари е куче старо!
И лани со таков no-name састав палеа и жареа.
Точно, без СМС се сега, ама таа позиција ќе ја пополнат со некој аргентинец за пуканки земен, и ко за беља ќе го трефнат оти го бива Сари за тоа…
Едино @Curva_sud што вели дека ќе бидат многу растегнати меѓу ЛШ и калчо…
Ама па сите екипи у лигава се такви…
Аталанта е многу слична приказна со Гасперини кучето… во основа продуктивен тим за штанцање и продавање нови таленти, ама за чудо од година во година се појаки и појаки…
Веројатно и екипа со најмал притисок да “направи нешто”, и баш тука им лежи шансата.. Лани си знаете сите дека на 5 кола до крај, 5 бода го делеа сите од трето до шесто место(или така некако)…
Па од сите екипи, баш најмалку на Лацио сакам да им бидам адвокат!Во ниту еден дел лани Лацио не жареа и палеа прошла сезона. Да имаа добра сезона ама многу многу далеку од палење и жарање.
Ренато Санчез и ПаредесСелска лига ја направија, еден трансфер сите заедно неможат да направат на ниво на Њукасл.
Заш бе таке збориш, ете Интер има добри трансфери... Ги пуштија Ханданович (39) и Џеко (35), ги заменија со Сомер(35) и Арнаутович(34)... за само 16 м. [emoji16]Селска лига ја направија, еден трансфер сите заедно неможат да направат на ниво на Њукасл.
Не ги задевај сега…Комшикиве ама го пречекале Арнаутович алал да им е, со банери, му пеат. Пример за медиокритет се.![]()
Една разлика од Лукаку до Арнаутович, што да ти кажам, каква сезона имаше Лакака, тука некаде се, нема кој да го купи.Не ги задевај сега…
После сагата што им ја направи Лукаку, мислам и Милан Ристовски да им дојдеше, вака ќе го пречекаа![]()
Какво црно скандирање! На Јуве и на Алегри на терен им се симнаа, ги обиколија, уште за врат не ги фанаа! Ќе го носеле Лукаку!?!Многу ми е чуден тој однос на нивните ултраси, како може да си задоволен со Арнаутовиќ па уште да се организираш и да му скандираш на претставување.
Прави ултраси уште после Квадрадо требаше да им скандираат ама во негативна конотација, да им запретат. Лоша ситуација за Интер.