Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1500e vatanmedКое е вашето искуство со Sistina, VATANMED? Дали знае некој колку се движат цените во овие клиники?
zadovolen si?1500e vatanmed
Дали ти е ласерски горено месото ? Ако е , ќе имаш минимална лузна и ќе ти зарасне за три месеца . Вадев на десна страна на главата , опасна бемка над увото , почетокот беше ист со видлива дупка од горењето со ласер но со тек на време ако не се оштетени корењата на влакната , ќе ти се повратат . Само имај трпение . Кај мене е пола пола . Делумно остана голо и мала лузна . Бев приморан да вадам заради премногу крварење оти беше поткачена бемката . Мене ми дадоа како спрејче да прскам за дезинфекција и обавезно миење секоја вечер глава .Здраво дечки, не знам дали е за овде прашањево ама можеби некој ќе се најде, правев хирушки зафат на глава, поточно отстранував брадавици на глава со големина околу 2 сантими, е сега пред да го правам зафатот го прашав на докторот дали ќе ми расте коса на местото или ќе имам дупки и тој рече дека ќе расти коса, ама 3 месеци поминаа сеуште не ми има пораснато коса на местата и имам дупки дали некој имал вакво искуство, дали треба појќе време да помине за да заздрави раната или нез
do explain plsБез финастерид ако трансплатирате за неколку години ќе изгледате на искубани кокошки и ќе се каете шо воопшто сте се подлегнале на таква процедура и сте си ги фрлиле парите.
Just sayin...
За што се работи ?Без финастерид
Ако не знаете што се финастерид и миноксидил напрајте едно истражување па вратете се на темата. Или читајате ја темава од старт, се е објаснето.do explain pls
do explain pls
zakluchok: mora da se pie finasterid znachiќе оќелавиш скроз, и пресаденото ко антени ќе ти остане. Ќе мораш уште 2-3 операции да правиш за да покриеш.
не вреди со пресадување да се замара човек. Ко прво треба да имаш материјал од каде да земат, и тоа за неколку пресадувања за да имаш добар ефект. Неколку вакви пресадувања ти се грубо 5-6 илјади евра минимум. Машинка ти е 1,000 денари и каде каде поисплатливо.