Уште еден показател дека на Македонска земја се создава третата шќиперија...
Нормално, како се приближуваат изборите, реториката од „брачата„ ќе станува се‘ порадикална и се‘ повинствена.
Уште еден показател дека на Македонска земја се создава третата шќиперија...
Храбри воини се нека ратуваат па да им ебеме све до приштина. 20 и кусур години се закануваат со војна ако нешто не им се угоди нека повелат сега е моментот.Уште еден показател дека на Македонска земја се создава третата шќиперија...
Нормално, како се приближуваат изборите, реториката од „брачата„ ќе станува се‘ порадикална и се‘ повинствена.
А кога ќе ми текне дека Мицко и компанија вложуваа надеж во овие и ќе правеа влада со нив и со Касами, за на крај да искочат бетер од ДУИ.
Добра забелешка; не ми е јасно со кој памет од ДПНЕ мислеа да коалицираат со ликови во кои по автоматизам не смее да се има доверба (доверба!???)....А кога ќе ми текне дека Мицко и компанија вложуваа надеж во овие и ќе правеа влада со нив и со Касами, за на крај да искочат бетер од ДУИ.
Песна "Welcome to Albania"А кога ќе ми текне дека Мицко и компанија вложуваа надеж во овие и ќе правеа влада со нив и со Касами, за на крај да искочат бетер од ДУИ.
Нема опција кај шипурките со која што можеш да коалицираш, затоа што ја имаат истата кауза, тоа ти е едната иста партија. Глупав е оној што верува дека има опозиција кај нив. Се знае кај нив кој е главен, бате Али, и тој што ќе каже тоа прават сите.Добра забелешка; не ми е јасно со кој памет од ДПНЕ мислеа да коалицираат со ликови во кои по автоматизам не смее да се има доверба (доверба!???)....
Нема од неа. Ама има од БЕСА.Прегледај го приврзокот 387696
,,,neshto ne sum vo tek so nastanite,,,ima li nekakva,,,bilokakva reakcija od usa ambasadorkata vo MAKEDONIJA za ovie sluchuvanja
Јас пак мислам ова е порака од Агелер кон Мицко, еве што ве очекува ако не ги изгласате уставните измени. Но госпоѓата Агелер изгледа не разбира дека на Македонците веќе им е преку глава од Албанците и ова може да има само контра ефект.Прегледај го приврзокот 387696
,,,neshto ne sum vo tek so nastanite,,,ima li nekakva,,,bilokakva reakcija od usa ambasadorkata vo MAKEDONIJA za ovie sluchuvanja
,,,ne e do Micko,,,poraka do site Makedonci shto vistinski ja sakaat Makedonija,,,Јас пак мислам ова е порака од Агелер кон Мицко, еве што ве очекува ако не ги изгласате уставните измени. Но госпоѓата Агелер изгледа не разбира дека на Македонците веќе им е преку глава од Албанците и ова може да има само контра ефект.
А пак комуњарското толкување е дека Курти иде да го направи ова баш за да не се гласа за Македонија да не влезе во ЕУ пред Косово затоа што они се плашат од тоа.
Буквално нашиот избор е да бидеме бугари во еу или голема албанија и конфликт. Незнам мене ова второво ми е по примамливо, барем ќе се борам за својата национална слобода и независност.