Па шо ти е чудно тука. ДОбро знаеме сите што правеа медиумите и лани, каков притисок вршеа врз интер. Треба да очекуваме и оваа сезона да бидат настроени анти-интер..se sto ke otide kako jako zasiluvanje vo inter avtomacki e potencijalen dobitnik na zlatna kanta:pos2sekoja godina ovaa mancini mi bese favorit)
што збориш за медиуми,он ти кажува за промашени трансфериПа шо ти е чудно тука. ДОбро знаеме сите што правеа медиумите и лани, каков притисок вршеа врз интер. Треба да очекуваме и оваа сезона да бидат настроени анти-интер..
А кој ги доделува ваквите награди како што е во случајот златна корпа или како се викаше?што збориш за медиуми,он ти кажува за промашени трансфери
Ја доделува Радио Раи, од гласовите на многу спортски новинари од пишани и визуелни медиуми ширум Италија.. И ако прими ваква награда играч од Интер тоа не значи дека медиумите се анти-Интер настроени, туку едноставно сметаат дека играчот е промашен трансфер, што немора да значи дека е така..А кој ги доделува ваквите награди како што е во случајот златна корпа или како се викаше?
Ај ќе ти кажам да не се буниш.. новинарите на лошите играчи или промаршените трансвери.
Зборувам за последните сезони кога се добитници играчи на Интер.Ја доделува Радио Раи, од гласовите на многу спортски новинари од пишани и визуелни медиуми ширум Италија.. И ако прими ваква награда играч од Интер тоа не значи дека медиумите се анти-Интер настроени, туку едноставно сметаат дека играчот е промашен трансфер, што немора да значи дека е така..
Рано е да се отценува, но мораш да бидеш искрен дека Кварезма не го покажа она што сите го очекуваа од него..
Сега стварно е кратко времето, може до крајот на сезоната ќе се поправи, тоа ќе каже иднината..
Инаку, истава награда лани ја собра Кристијан Виери, а и Никола Легротаље ја има освоено, така да не значи дека одма медиумите се анти-Аталанта или анти-Јувентус настроени...
Не се добитници на Интер...Зборувам за последните сезони кога се добитници играчи на Интер.
Кварезма не ги оправда парите кои беа дадени за него но сепак мислам дека не ја заслужува наградата.
Објаснив во некој пост погоре зошто, нов е во Италија, не тренираше цело лето...
Има многу полоши играчи од него и досега, а тој помина само неколку месеци во Италија па му треба само малку повеќе време да се привикне и да докажи дека вреди.
The 'Bidone d'Oro' is a joke award given out to a player who's flattered to deceive despite a big reputation and it's name - which means the golden can - is a play on words with the 'Ballon d'Or' which recognises the best player in Europe - won this year by Manchester United's Cristiano Ronaldo.Не се добитници на Интер...
Лани беше Кристијан Виери - Играч на Аталанта
Пред таа година беше Легротаље - Играч на Сиена (сега на Јуве)
Кварезма ја доби наградата поради тоа што од него се очекуваше многу, а не го покажа тоа... Инаку, се сложувам дека има многу послаби играчи од Кварезма, нормално дека тој не е најслаб, но наградава ја прими поради тоа...
Кажав и во друг пост..Нов играч е во Сериа А, и неговата слаба игра можеби е резултат на тоа што е во нова Лига, во тим со поголема конкуренција, и различен фудбал...Може ќе научи од грешките, и ќе стани подобар, или ќе биде уште една негова екскурзија после Барселона, тоа никој не го знае..Иднината ќе покаже...
Иако мислам дека наградава треба да се доделува на крајот од сезоната..Сега е многу рано, да се предвиди...
Moja грешка..The 'Bidone d'Oro' is a joke award given out to a player who's flattered to deceive despite a big reputation and it's name - which means the golden can - is a play on words with the 'Ballon d'Or' which recognises the best player in Europe - won this year by Manchester United's Cristiano Ronaldo.
Inter Milan may be dominating in Italy on the pitch but it seems that some of their players have been failing to impress.
Brazil forward Adriano won the award the last two years and now his Portugal winger team-mate is the new holder.
Не знам тебе од кај ти се информациите..
ne e vazno koj gi dodeluva dosega se pogodija i site izbori se opravdaniА кој ги доделува ваквите награди како што е во случајот златна корпа или како се викаше?
Ај ќе ти кажам да не се буниш.. новинарите на лошите играчи или промаршените трансвери.
штета што нема награда за тим Рома ке ја освоеше со над 50 проценти доверба!ne e vazno koj gi dodeluva dosega se pogodija i site izbori se opravdani
Колку е сликата од Роналдо фотошоп... демек некогаш бил толкав ццц