Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да баш се му донесоа и то најдобрите играчи на нивни позиции. :pos:

Сите играчи кои му ги донесоа без негов избор. Е сега сакаше Кејн, не може. Јас да сум тренер би сакал Мбапе и Халанд да ми ги донесат, ама веројатно нема да може. Маунт беше желба на Тен Хаг, Онана беше желба на Тен хаг, Хојлунд му беше втор избор, не може да се жали дека лошо помина. Плус лани Антони, Маласија и Мартинез беа негов избор.

Сите играчи кои му ги донесоа без негов избор. Е сега сакаше Кејн, не може. Јас да сум тренер би сакал Мбапе и Халанд да ми ги донесат, ама веројатно нема да може. Маунт беше желба на Тен Хаг, Онана беше желба на Тен хаг, Хојлунд му беше втор избор, не може да се жали дека лошо помина. Плус лани Антони, Маласија и Мартинез беа негов избор.
Нај подржан менаџер е али не е дека се што посака му донесота, за некои играчи е добро што не му донесоа прв избор пример се Каземиро и Мартинез.
Не се замарам со тоа колку успех ќе има затоа што сеуште не е среден тимот не верува ни во Бисака ни во Далот, али тоа е се надевам само нема да се повтори ужасната форма на гости од лани.
За трофеи и борби за титули очекувам за година до две.

Нај подржан менаџер е али не е дека се што посака му донесота, за некои играчи е добро што не му донесоа прв избор пример се Каземиро и Мартинез.
Не се замарам со тоа колку успех ќе има затоа што сеуште не е среден тимот не верува ни во Бисака ни во Далот, али тоа е се надевам само нема да се повтори ужасната форма на гости од лани.
За трофеи и борби за титули очекувам за година до две.

На ниту еден менаџер на светот не можат да му ги остварат сите желби, светот не функционира така. И ниту еден тим не е покриен на сите позиции со екстраквалитетни фудбалери. Во моментов има Јунајтед доволно квалитет за да Тен Хаг склопи победнички тим. За почеток сакам да се врати fear factor на Олд Трафорд, да знаат екипи како Барнли, Евертон и Кристал Палас дека нема што да бараат тука.

Последно уредено:
Да баш се му донесоа и то најдобрите играчи на нивни позиции. :pos:
Ериксен
Антони
Мартинез
Маласија
Касемиро
Маунт
Онана
Хојлунд
Амрабат ?
Павард ?
Џони факинг Еванс.
Малку некако...
Само Раш, Бруно и Шо би останале што практично го прави ова негов тим.

Ериксен
Антони
Мартинез
Маласија
Касемиро
Маунт
Онана
Хојлунд
Амрабат ?
Павард ?
Џони факинг Еванс.
Малку некако...
Само Раш, Бруно и Шо би останале што практично го прави ова негов тим.
И шо?

И какви ви се сега очекувањата од сезоната? Jас искрено очекувам, ако донесат и замена за Касемиро, да се вмешаат во борба за титула во ПЛ. Нема многу алиби за Тен Хаг, му донесоа скоро све што побара, време е да направи нештo со тимот. Ако не освојат, барем да бидат во борба до крајот, а не на 10 кола пред крајот да бидат без шанса за титула и да се бркаат со Њукасл и Челзи за четврто место.
Се сложувам дрка се освен борба за титула и/или барем некое 1/2 во ЛШ ќе биде фејл оваа сезона.

Тен Хаг има скоро па комплет тим по негов терк, тоа е факт, посебно првата 11ка. Со Амрабат и Павард/Тодибо веќе ќе има и некоја ширина на состав, што ни фалеше ланската сезона.

Едимствено ме загрижува дали може Хојлунд сам во нападот, со оглед на годините (неискуството), цената и притисокот. Да земавме и класа шпиц ќе се дрзнев да кажам дека сме конкуренти за титула. Вака зависи од мотивацијата и формата на Сити. Ако се во нивниот препознатлив моуд, мислам дека сеуште нема тим што би им парирал во лигашко натпреварување. Ама се надевам дека конечно ќе ги удри малку презаситеноста сезонава.

Се сложувам дрка се освен борба за титула и/или барем некое 1/2 во ЛШ ќе биде фејл оваа сезона.

Тен Хаг има скоро па комплет тим по негов терк, тоа е факт, посебно првата 11ка. Со Амрабат и Павард/Тодибо веќе ќе има и некоја ширина на состав, што ни фалеше ланската сезона.

Едимствено ме загрижува дали може Хојлунд сам во нападот, со оглед на годините (неискуството), цената и притисокот. Да земавме и класа шпиц ќе се дрзнев да кажам дека сме конкуренти за титула. Вака зависи од мотивацијата и формата на Сити. Ако се во нивниот препознатлив моуд, мислам дека сеуште нема тим што би им парирал во лигашко натпреварување. Ама се надевам дека конечно ќе ги удри малку презаситеноста сезонава.

Јас Хојлунд го имам гледано 3 или 4 пати во животот но мислам дека ќе биде играчиште. Тој по темперамент е чиста спротивност од Марсијал. Исклучително пргав и борбен играч, со одлични физички предизпозиции, знае со топка, и плус е левак. Многу очекувам од него. Не мора ни многу голови да даде во првата сезона, битно е да биде константно присутен во играта. Цел напад на Јунајед е способен за давање голови, плус и Маунт сега кој има незгоден шут од далечина.

За да може Јунајтед да се бори за титула потребна е поизедначена сезона, потребни се повеќе тимови кои ќе се борат за неа. Не може Јунајтед да се брка со Сити во сезона каде тие освојуваат многу бодови. Потребно е освен Јунајтед, за титулата да играат и Ливерпул и Арсенал.

Нишо, сега видов дека тебе сум ти одговорил, пес мајката да ми ебе кај те погодив а

Ти барем еднаш, јас два пати му одговорив со надеж дека може и нормално да се дикутира со него. Се е џабе. Сега, откако ќе замине Мегвајер и нема секој пост да му почнува со Слабхед, цела сезона ќе труе дека немаме десен бек и дека екипата не е комплетна.

И какви ви се сега очекувањата од сезоната? Jас искрено очекувам, ако донесат и замена за Касемиро, да се вмешаат во борба за титула во ПЛ. Нема многу алиби за Тен Хаг, му донесоа скоро све што побара, време е да направи нештo со тимот. Ако не освојат, барем да бидат во борба до крајот, а не на 10 кола пред крајот да бидат без шанса за титула и да се бркаат со Њукасл и Челзи за четврто место.

Очекувам да играме на гости далеку поквалитетно од лани, со поголема контрола против подобри тимови, и да не се случуваат ментални дупки во утакмици, како лани против ливерпул. Со срамно однесување на играчите на терен. Мора да се подобри скорот на гости, едноставно, нема изговор.

За титула, колку и да звучи клише, пак немаме напаѓач. Хојлунд не е купен за да не однесе до ПЛ сезонава.

Очекувам далеку подобра сезона од Ентони и Гарначо. Гарначо ми дава Кристијано вајбс со тоа колку брзо напредува, и колку е директен играч. Очекувам да добие далеку повеќе утакмици сезонава, и мислам дека ке може да се етаблира како првотимец.

Би сакал да сме во трка до крајот на сезоната, па што биде, биде...

Очекувам да играме на гости далеку поквалитетно од лани, со поголема контрола против подобри тимови, и да не се случуваат ментални дупки во утакмици, како лани против ливерпул. Со срамно однесување на играчите на терен. Мора да се подобри скорот на гости, едноставно, нема изговор.

За титула, колку и да звучи клише, пак немаме напаѓач. Хојлунд не е купен за да не однесе до ПЛ сезонава.

Очекувам далеку подобра сезона од Ентони и Гарначо. Гарначо ми дава Кристијано вајбс со тоа колку брзо напредува, и колку е директен играч. Очекувам да добие далеку повеќе утакмици сезонава, и мислам дека ке може да се етаблира како првотимец.

Би сакал да сме во трка до крајот на сезоната, па што биде, биде...

Се согласувам, подобра сезона од Ентони, Гаранчо и од Санчо. Санчо од сите фудбалери во тимот, чисто фудбалски гледано од аспект на сува фудбалска техника, е најдобар играч. Мора да се среди во главата, а и кондициски не делува добро.

дечки да не се залажуваме, сеуште сме многу далеку од борба за титула во ПЛ... не можеме реално да се бркаме со Сити.. искрено очекувам подобра сезона од ланската во смисла да бидеме поконстантни на гостински терен и против екипи од долниот дел на табелата да ги завршуваме утакмиците уште во прво полувреме, топ 4 не би требало да е проблем, лига на шампиони 1/4 финале би било сосема океј.. да се освои ФА куп би било премија... едвај чекам да видам како ќе изгледа екипава у понеделник... за нешто повеќе треба да имаме уште еден напаѓач и достојни замени за Касемиро, а посебно за Варан...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom