Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.461
Поени од реакции
87.249
А јас не знам што му е филмот и на Бонучи, ако сакаш да останеш, направи жртва и откажи се од тие 6 милиони што ги земаш годишно, биди малце професионалец барем еднаш во кариерата, и направи правилен потег. Знаеш дека веќе не си материјал за прв тим, знаеш дека веќе нема ни да те играат редовно, знаеш дека никој ќе нема да те земе или да ти понуди приближно толкава плата, значи што ти е проблемот? Ќе плачеме сега на Инстаграм?
Ругани испадна попрофесионален од тебе, доби нов договор, платата ја снижи од 2.8 на 2.1 милиони по сезона, и еднаш не бекна зошто седи на клупа, значи ги знае своите квалитети, и ако ништо друго благодарен е што е воопшто во клубот.
Бре каква плачипичка испадна, дно од карактер...Еве Романо пиша дека е завршена работата со него, нема веќе да е дел од тимот. Да беше попаметен, можеби и ќе извлечеше нешто, за да биде спремен за ЕУРО 2024.

Јас сум за Амрабат, втора опција Парти...ама ако знаеме колку нерви изгубивме летово ќе тргнат по Диара, фудбалер што ни неговите дома не знаат дека игра фудбал за да плати сметки.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.126
Поени од реакции
2.215
1) Open google
2) Enter: when does the transfer window in italy 2023 close ?
3) Press Enter

Ова е полесно дури од тоа да питаш пари по интернет.
А уште полесно да кажеш наместо ова да го пишуваш.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440
А јас не знам што му е филмот и на Бонучи, ако сакаш да останеш, направи жртва и откажи се од тие 6 милиони што ги земаш годишно, биди малце професионалец барем еднаш во кариерата, и направи правилен потег. Знаеш дека веќе не си материјал за прв тим, знаеш дека веќе нема ни да те играат редовно, знаеш дека никој ќе нема да те земе или да ти понуди приближно толкава плата, значи што ти е проблемот? Ќе плачеме сега на Инстаграм?
Ругани испадна попрофесионален од тебе, доби нов договор, платата ја снижи од 2.8 на 2.1 милиони по сезона, и еднаш не бекна зошто седи на клупа, значи ги знае своите квалитети, и ако ништо друго благодарен е што е воопшто во клубот.
Бре каква плачипичка испадна, дно од карактер...Еве Романо пиша дека е завршена работата со него, нема веќе да е дел од тимот. Да беше попаметен, можеби и ќе извлечеше нешто, за да биде спремен за ЕУРО 2024.

Јас сум за Амрабат, втора опција Парти...ама ако знаеме колку нерви изгубивме летово ќе тргнат по Диара, фудбалер што ни неговите дома не знаат дека игра фудбал за да плати сметки.

Турам и Диара важат за големи таленти. Јас сум за Амрабат/Турам/Диара.

Иначе забележва некој дека чистка направија на цел тој 'клан' во тимот - Бонучи, Квадрадо, наскоро Сандро и Дибала.

Сите овие заедно како демек кланот (за Дибала не сум прочитал дека е напаст или нешто слично ама за другиве имаше големи шпекулации на твитер)

433

Член од
17 август 2021
Мислења
120
Поени од реакции
345
Тимот моментално е за нијанса послаб од лани. Супер е што си отидоа Ди Марија и Квадрадо зошто првиот си пробуваше финти на утакмица, а другиот е со пројден рок веќе неколку години.

Искрено се надевам дека ќе го продадат Влахович зошто дечкото има огромен потенцијал кој никогаш нема да може да го покаже во целост со Алегри како тренер. Ако сега не му ги извадат парите следната година ќе вреди 35/40м.

Многу се надевав дека ќе го сменат Алегри и искрено сум ептен разочаран од управава. Али мислам дека доколку не освои титула оваа година конечно ќе лета.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440
Автоматски споено мислење:

Neam vreme ja ko tebe do tolku..
Ние имаме време ич да не се секираш, пособено за тебе да преведваме одмтвитер, да бараме на гугл итн..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Искрено, со тимов што е на располагање и со тоа што овој трансфер рок решија да го жртвуваат за финансиската стабилност, се гледа дека оваа сезона целат на првите 4 места, и ќе се смета за успешна сезона ако тимот заврши на едно од тие. Не дека другите тимови којзнае колку бегаат во квалитет и во ростер на играчи, но сепак со оглед на тоа што не решија да има никакво big signing, и со цела енергија им е распродажба и чистење на тимот, факт е тоа и очигледно.

Не сакам да судам предвреме, се надевам дека знаат што сакаат, некогаш треба да се напрај step back, за да се земе залет... Имаме дајхард фан на Јуве во Претседателот, но за да бидеш Претседател не треба да бидеш само дајхард фан, туку и да имаш малку што викаме во ментето. Така да, ќе им дадам шанса годинава да биде преодна. После ќе ги критикувам, или фалам нормално...

Само да не им текне 5 до 12 да шитнат еден од Влахо или Киеза...

Kajgana Shop

На врв Bottom