А јас не знам што му е филмот и на Бонучи, ако сакаш да останеш, направи жртва и откажи се од тие 6 милиони што ги земаш годишно, биди малце професионалец барем еднаш во кариерата, и направи правилен потег. Знаеш дека веќе не си материјал за прв тим, знаеш дека веќе нема ни да те играат редовно, знаеш дека никој ќе нема да те земе или да ти понуди приближно толкава плата, значи што ти е проблемот? Ќе плачеме сега на Инстаграм?
Ругани испадна попрофесионален од тебе, доби нов договор, платата ја снижи од 2.8 на 2.1 милиони по сезона, и еднаш не бекна зошто седи на клупа, значи ги знае своите квалитети, и ако ништо друго благодарен е што е воопшто во клубот.
Бре каква плачипичка испадна, дно од карактер...Еве Романо пиша дека е завршена работата со него, нема веќе да е дел од тимот. Да беше попаметен, можеби и ќе извлечеше нешто, за да биде спремен за ЕУРО 2024.
Јас сум за Амрабат, втора опција Парти...ама ако знаеме колку нерви изгубивме летово ќе тргнат по Диара, фудбалер што ни неговите дома не знаат дека игра фудбал за да плати сметки.