Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова да знаеш се е поради @NomoregameS кој го прогласи Мегваер за еден од најдобрите штопери што играат со топка. А ова беше месец дена откако потпиша за Јунајтед. Од тогаш навака има 8937 клипчиња за Мегваер кај што сее блам и со топка и без топка и било како.Најлошиот капитен што некогаш го имал Јунајтед. Добра прва сезона и пол, потоа братот пропадна како жетон, па уште и тотално одлепен од реалноста со некои од изјавите. Со среќа нека му е кај Мојс.
Ван Бисака и/или Санчо. Дало е помилуван нели доби поддршка пошо ЕТХ го играл. Тој кутриот умрен не закопан.Најдобро од се со заминувањето на Мегвајер е што нема повеќе да ги читам ултрасмешните досетки за него во фан клубот. Се сеќавам еднаш Јунајтед водеше 4-0 со некој, Мегвајер шутна некоја безвезна топка во аут, пола фан клуб за тоа пишуваше. Сега само ме интересира кој ќе е следниот дежурен кривец. Вероватно ќе биде некој од Дало и Ван Бисака.
Ништо чудно да е измислена повредата на Хојлунд, да сака Ерик да го спрема за тоа што го чека. Кај Ферги така се "повредуваа" играчи од време на време.![]()
Го збореше уште пред да тргнеме по Мегваер.Штета Вила го собраа Пау Торес, иначе би бил добар избор.

Грешка си. Летото кога го зедовме Варан се вртеше интензивно и Торес.Го збореше уште пред да тргнеме по Мегваер.![]()
Најдоброто од заминувањето на мегваја било тоа што немало шефот да чита веќе досетки. Прати ситуација, не тоа што ќе се отарасиме од најголемиот киксер што го држи планетата земја, него ради досетките.Најдобро од се со заминувањето на Мегвајер е што нема повеќе да ги читам ултрасмешните досетки за него во фан клубот. Се сеќавам еднаш Јунајтед водеше 4-0 со некој, Мегвајер шутна некоја безвезна топка во аут, пола фан клуб за тоа пишуваше. Сега само ме интересира кој ќе е следниот дежурен кривец. Вероватно ќе биде некој од Дало и Ван Бисака.

Грешка си. Летото кога го зедовме Варан се вртеше интензивно и Торес.
Најдобро од се со заминувањето на Мегвајер е што нема повеќе да ги читам ултрасмешните досетки за него во фан клубот. Се сеќавам еднаш Јунајтед водеше 4-0 со некој, Мегвајер шутна некоја безвезна топка во аут, пола фан клуб за тоа пишуваше. Сега само ме интересира кој ќе е следниот дежурен кривец. Вероватно ќе биде некој од Дало и Ван Бисака.
Тоа ќе кажат резултатите сезонава. Дотогаш и јас се сместувам во тикварите.Toрес чекаше трансфер во Барселона или Реал. Исто како големиот Кевин Стротман, што му беше испод чест да игра во Јунајтед. Не ни знам дали сега е активен фудбалер.
На колку само тиквари нема да можеш да им објасниш што добива тимот со Онана во поглед на тоа кога ке прими некој ефтин гол... Така да, него го ставам како прв пик.