Кој мотор би сакале да го имате?

• Креатор на темата Креатор на темата igor4o100
  • Време на започнување Време на започнување

Каков моторцикл сакате?

• Чопер

Гласови: 77 26,6%
  • Брзинско

Гласови: 146 50,3%
  • Мото-крос

Гласови: 26 9,0%
  • Скутер

Гласови: 41 14,1%

• Вкупно гласачи
    290
Напишав горе дека има разни хибриди...

Vo osnova nemam nekoja zelba za motor ama bi odbral brzinski - nekoja Honda da receme.:)

Ако би одбрал брзинско би зел или Kawasaki ко ова погоре...или Hayabusa... ако па не знам кај ми се парите... Ducati :)

Брзински да речеме Honda CBR1000R да ми го дуваат ауспухот овие на партизанска многу ме нервираат :zlo: да го опичам 250 на саат да се ѕвекнам и да умрам (и така животов ми е за кур :))
1024x768.html

Чопер па Мото-крос

имаше еден чопер на гуглов, црно зелена боја, како не ја зачував упм

Струмикс напиша:
Бај д веј... Со Хондата од аватаорот...ја зеде, што бидна?
Ja zedov. Edvaj sobrav pari da platam carina i da ja registriram, pocna da tece ulje pod menuvacot, mi go rasipa keifot i ja prodadov!

bike mi se cini ama use sum mal cek da porasnam kiznaj so ke dai gospo do togas pop

Mandrak напиша:
Ja zedov. Edvaj sobrav pari da platam carina i da ja registriram, pocna da tece ulje pod menuvacot, mi go rasipa keifot i ja prodadov!

Е веќе чим си увезил мотор од странство...нема никакви услови освен царина и ДДВ така?

Volkswagen напиша:
Е веќе чим си увезил мотор од странство...нема никакви услови освен царина и ДДВ така?
-I homologacija!
Inaku bese uvezen, no ne bese registriran zasto danokot i carinata ne bea plateni od razbirliva pricina:).Razocaruvanjeto dojde odkako gi plativ navedenite davacki i go registrirav.-Ama ako, barem mesec i pol go povoziv. I toa poarno odkolku ic. Mi go rasipa keifot epten zasto odamna mu se "ostrev", vo GB e nabaven uste lanskata zima,2006 cekav da mi najdat takov kako second hand, pa se iznacekav dodeka stasa, pa pari duri sobrav za davackite...ebi mu majkata, ne bilo pisano!

MTT%20Y2K%20Turbine%20SuperBike%20%20%202.jpg

Y2K
320 Kоња
Млазен погон (може да работи на дизел, керозин или млазно гориво)
Максимална брзина преку 400 КМ/H

вака ружен е на изглед ама ИДЕЕЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom