А
Адриано
Гостин
како што кисне последниве три години?Само знам дека Морати пак ќе скисне на крај.Форца Јуве винчи пер нои
како што кисне последниве три години?Само знам дека Морати пак ќе скисне на крај.Форца Јуве винчи пер нои
Не.. Како што киснеше тие 17 пред тоа!!:smir:како што кисне последниве три години?
Не....како што кисневте во втора лига со мантова и арецо:smir:Не.. Како што киснеше тие 17 пред тоа!!:smir:
Еј од каде 1 сезона со 17 сезони исто бе?? Цели 17 сезони оддадени на пост!!Не....како што кисневте во втора лига со мантова и арецо:smir:
Има разлика 17 години да јадеш од медот и 1 година да сркаш од гомната!:back:Еј од каде 1 сезона со 17 сезони исто бе?? Цели 17 сезони оддадени на пост!!
И тоа е успех, но не се секирај ќе го памти по освоените титули а не по тоа..Quaresma Wins 'Golden Bin' Award
Ајде честитки до Кварезма, ќе памети барем што освоил со Интер
Ова трет пат по ред освојува играч на Интер, 2 пати Адриано 1 Кварезма... и тоа е успех
Quaresma Wins 'Golden Bin' Award
Ајде честитки до Кварезма, ќе памети барем што освоил со Интер
Ова трет пат по ред освојува играч на Интер, 2 пати Адриано 1 Кварезма... и тоа е успех
ЗЛАТНА КАНТА
(понижување)
Што ме прашуваш мене, тоа прашај ги оние што даваат наградиА каква награда требаше да му се даде на Ривалдо и на Анчелоти кога го купи па го упропасти?
Previous Golden Bin winners include Juventus defender Nicola Legrottaglie, Rivaldo, who won the prize in 2003 during a spell at Milan, and last year’s winner Christian Vieri.А каква награда требаше да му се даде на Ривалдо и на Анчелоти кога го купи па го упропасти?