Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.706

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.706
пЉемето да им го ебам, со сила го бркаат Влаховиќ за да го донесат Лукаку... Дај боже Челзи да не ја прифати зделкава, ма да мислам дека се е готово. Ми се одмили и тим и се од вакви потези, ќе му одат по газот на Алегри, чиниш Гвардиола е гомното па ќе игра атомски фудбал со црнчиштето напред, мастермајнд. Уште сега ми се превртуваат цревата кога ќе помислам од прва минута како ги стартува Лукаку и Кеан.

Нека идат у курац сите...а Валето на кур да ја качам

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Ајде не се жали, еве ги растураме Реал :pos:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.352
Поени од реакции
6.040
Da quando Giuntoli è arrivato alla Juventus, il suo orario di lavoro giornaliero è in media di 15 ore. È presente a tutti gli allenamenti del club e ha un minimo di 60 telefonate al giorno. maniaco del lavoro

Џунтоли од доаѓањето во Јувентус, има просек од 15 часа работни дневно. Во денот имал минимум 60 телефонски повици, и бил присутен на секој тренинг на клубот.

362989933_680771980585703_4892275212517297034_n.jpg

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.832
Поени од реакции
17.779
Da quando Giuntoli è arrivato alla Juventus, il suo orario di lavoro giornaliero è in media di 15 ore. È presente a tutti gli allenamenti del club e ha un minimo di 60 telefonate al giorno. maniaco del lavoro

Џунтоли од доаѓањето во Јувентус, има просек од 15 часа работни дневно. Во денот имал минимум 60 телефонски повици, и бил присутен на секој тренинг на клубот.

Прегледај го приврзокот 386413
Да не испасни на крај,како Милан со авиончето шо беше :toe:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Рано е да се суди но од она што можев да видам од хајлајти од првиве две текми, Веа е страшен играч. Бек, крило што и да е во секоја акција го има, што би се рекло во секоја манџа е запршка :D , алал вера за трансферот. Рано е да се суди но ме потсеќа на Видал и неговата прва утакмица со Парма, знаев дека ќе стане класа играч. Колку и да играме убаво кога ќе прочитам за трампата Влахович-Лукаку незнам што да кажам.Покрај Алегри мораме да го трпиме и овој не е ни чудо што баш негова желба бил. Баш да видиме месецов што ќе направат.

Kajgana Shop

На врв Bottom