- Член од
- 8 април 2017
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 3.122
Pa jel ti znaš koliko servera ima naših. Pa baklju na mac nisam pokrenuo sigurno godinu i po.Oooo da tebi neradi baklja , pa ja mislio da ti sve imas , sve ganjas...
Pa jel ti znaš koliko servera ima naših. Pa baklju na mac nisam pokrenuo sigurno godinu i po.Oooo da tebi neradi baklja , pa ja mislio da ti sve imas , sve ganjas...
Neznam tocno na broj, ali ima ih jako puno...Pa jel ti znaš koliko servera ima naših. Pa baklju na mac nisam pokrenuo sigurno godinu i po.
cudo?! cuda su za djecu...jel ima netko da je siguran da ima validni mac od baklje da mi pošalje da to čudo pokrenem , da vidim u čem je problem i da riješimo
I jesi ju konacno pokrenuo, nista nam ne pises...???Pa jel ti znaš koliko servera ima naših. Pa baklju na mac nisam pokrenuo sigurno godinu i po.
Nisam.. Radim na drugom serveru. A ovdje da negubim vrijeme tražio sam validan mac ali izgleda da nitko nema ili jednostavno neda. Pa ču izgleda morati za koji dan to sve ipočetka napravit sam kao i uvjek.I jesi ju konacno pokrenuo, nista nam ne pises...???
Imas PMNekoj da ponudi domasna lista? Poslednata shto ja imav prestana da raboti. Fala odnapred
kako nema pa ja ti slikao i fino radiNisam.. Radim na drugom serveru. A ovdje da negubim vrijeme tražio sam validan mac ali izgleda da nitko nema ili jednostavno neda. Pa ču izgleda morati za koji dan to sve ipočetka napravit sam kao i uvjek.
Radi gradina isto savrseno.Nesto gradina prestana na stb,na nekoj mu raboti li
Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk
Fala uste ednasImas PM
Nije prestala. Mozda ti je preopterecena lista.Nesto gradina prestana na stb,na nekoj mu raboti li
Ova mi javuva, probav nekolku Maka, isto, zboram za na stb emu posto na toa Samo gledam, jebiga, dobra videoteka imaNije prestala. Mozda ti je preopterecena lista.
Onda te Miro upecaoOva mi javuva, probav nekolku Maka, isto, zboram za na stb emu posto na toa Samo gledam, jebiga, dobra videoteka ima