Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.768
Поени од реакции
9.673
Ова со Берик сигурно го имаш помешано со друг член.

Ти кажав за која цел ќе се искористи прикаската за зелените човечиња.

Викаш 70годиини, а баш се поклопува со тврдењата дека Германците за време на 2СВ според нацртите од Шаубергер изградиле летало во форма на диск. После 2СВ, јенките го собрале Шаубергер кај нив, со сите негови дотогаш напишани откритија. Мене, поверојатно ми е дека се работи за технологија создадена од човекот, но држена во тајност.

Сигурен сум дека Бајден и остала тајфа што се во првите ешалони на власт повеќе од 40г, како докажани чесни и морални личности, баш сега ќе дозволат неконтролирано истекување на информации. (y)

Досега нема ниту еден доказ за постоењето на зелените човечиња, ниту имаш одговор како напредна технологија баш на Змјава се расипала и се слушале, а ни зашто никој од нивните не дошол да ги бара залутаните зеленковци. Од друга страна 100ци докази дека системот ќе ја злоупотреби прикаската за опасност од зелените суштества.

Туку да речеме еве све е ова вистина, ти што ќе направиш доколку докажат дека постои некаква опасност од вонземјани, во смисла ќе прифатиш ли локдаун, ќе прифатиш ли од твоите пари да се лансираат дополнителни сателити (кои би се искористиле за набљудување на луѓето, а не на вселената), ќе прифатиш ли Обединети Нации да се светска влада, ќе прифатиш ли да војуваш против вонземјаните, или дополни...
Normalno deka kje prifati, kako i pogolemiot del shto si prifativme lokdaun poradi koronata, a i primanje na vakcini, moe mislenje e deka zhivot na drugi planeti postoi, no deka sega ova kje go koristat za kontrola vrz nas, kako i so globalnoto zatopluvanje.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726

Викаш 70годиини, а баш се поклопува со тврдењата дека Германците за време на 2СВ според нацртите од Шаубергер изградиле летало во форма на диск. После 2СВ, јенките го собрале Шаубергер кај нив, со сите негови дотогаш напишани откритија. Мене, поверојатно ми е дека се работи за технологија создадена од човекот, но држена во тајност.

Сигурен сум дека Бајден и остала тајфа што се во првите ешалони на власт повеќе од 40г, како докажани чесни и морални личности, баш сега ќе дозволат неконтролирано истекување на информации. (y)

Досега нема ниту еден доказ за постоењето на зелените човечиња, ниту имаш одговор како напредна технологија баш на Змјава се расипала и се слушале, а ни зашто никој од нивните не дошол да ги бара залутаните зеленковци. Од друга страна 100ци докази дека системот ќе ја злоупотреби прикаската за опасност од зелените суштества.

Туку да речеме еве све е ова вистина, ти што ќе направиш доколку докажат дека постои некаква опасност од вонземјани, во смисла ќе прифатиш ли локдаун, ќе прифатиш ли од твоите пари да се лансираат дополнителни сателити (кои би се искористиле за набљудување на луѓето, а не на вселената), ќе прифатиш ли Обединети Нации да се светска влада, ќе прифатиш ли да војуваш против вонземјаните, или дополни...
У право си со Рон го помешав, се извинувам Берик ако си прочитал
Автоматски споено мислење:

Инаку Бафре ги имаш измешано брзините. Нацистите не измислија ништо туку ја украдоа/позајмија изгубената технологија ама ќе ти оставам да погодиш од каде (хинт, не се вонземјани) (уште еден хинт, каде беа Нацистите пред втора светска војна)

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.946
Поени од реакции
42.666
Најди еден кредибилен доказ одма ќе ти верувам дека има вонземјани. До тогаш твојата уфологија не е ништо више од млатење празна слама.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.701
Автоматски споено мислење:

Инаку Бафре ги имаш измешано брзините. Нацистите не измислија ништо туку ја украдоа/позајмија изгубената технологија ама ќе ти оставам да погодиш од каде (хинт, не се вонземјани) (уште еден хинт, каде беа Нацистите пред втора светска војна)
1690661939317.png

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.534
Поени од реакции
11.499
А тоа што го игнорира прашањето за обликот на земјата за која и некои астрофизичари не се сигурни за нејзиниот изглед? Што треба тоа да ми каже дека ни @Trolejbus не е сигурен како изгледа земјата?
Ни некои астрофизичари не биле сигурни за обликот ама битно РедЗурла од кајгана е 200% сигурен дека е рамна и дека желки ја држат земјата :pos:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Многу тешко прашање постави. Фала за хинтовите, но сепак за мене е многу тешко.

Прегледај го приврзокот 385953
Одговорот ќе го најдеш во Тибет и Индија. Таму се зачувани текстовите со напредна технологија од претходната епоха или пред катастрофата пред 12к години. Индо-Ариевската култура и Тамил луѓето. И не не биле бели како Хитлер што мислел ама дефинитивно таму се текстовите. Од таму е развиена и Атомската Бомба, впрочем затоа и Опенхајмер го цитира Вишну од Багавагита...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.701
Одговорот ќе го најдеш во Тибет и Индија. Таму се зачувани текстовите со напредна технологија од претходната епоха или пред катастрофата пред 12к години. Индо-Ариевската култура и Тамил луѓето. И не не биле бели како Хитлер што мислел ама дефинитивно таму се текстовите. Од таму е развиена и Атомската Бомба, впрочем затоа и Опенхајмер го цитира Вишну од Багавагита...
Тоа е сосема различно од тоа што ти го тврдиш, дека нацистите ја украле технологијата. Значи крадење е нешто што веќе постои, односно нашле летало во форма на диск и со го земале, или опишан целиот процес како функционира таа технологија. Во Тибет и Индија, такво нешто не постои, туку само спомнуваат за постоење на таква технологија, но нема објаснување како да ја изградиш.

Веќе ако така гледаш на работите, еве ти ги овие:

1690712684384.png

Или па @Хептаграм XI може подобро да ти објасни:

Значи не е муабетот дали постои живот во другите галаксии, туку дали ова што " свиркачите " го кажуваат е точно, односно дека вонземјани паднале тука и со децении криеле.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Тоа е сосема различно од тоа што ти го тврдиш, дека нацистите ја украле технологијата. Значи крадење е нешто што веќе постои, односно нашле летало во форма на диск и со го земале, или опишан целиот процес како функционира таа технологија. Во Тибет и Индија, такво нешто не постои, туку само спомнуваат за постоење на таква технологија, но нема објаснување како да ја изградиш.

Веќе ако така гледаш на работите, еве ти ги овие:

Прегледај го приврзокот 385995

Или па @Хептаграм XI може подобро да ти објасни:

Значи не е муабетот дали постои живот во другите галаксии, туку дали ова што " свиркачите " го кажуваат е точно, односно дека вонземјани паднале тука и со децении криеле.
Имаат текстови и формули во Тибет и Индија не се секирај. Него немам време а и нерви за дебати...

Инаку во псај опот за коксот на Бајден уклучени се и структури на ЈАТ https://a1on.mk/region1/dva-pati-imav-sredba-so-nlo-prvpat-prozbore-poraneshniot-direktor-na-jat/

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.701
Имаат текстови и формули во Тибет и Индија не се секирај. Него немам време а и нерви за дебати...

Инаку во псај опот за коксот на Бајден уклучени се и структури на ЈАТ https://a1on.mk/region1/dva-pati-imav-sredba-so-nlo-prvpat-prozbore-poraneshniot-direktor-na-jat/
Нема потреба од дебати, туку кратки и логички одговори и примери.
Ако имале текстови и формули како функционира таа технологија, како да се изгради, зашто досега не ја реплицирале.
Шаубергер седнал, засукал ракавите и направил што направил.

Инаку во псај опот за коксот на Бајден уклучени се и структури на ЈАТ
И што со ова... не негирам дека постојат летачки дискови, туку дека човек ги направил, а не дека паднале од небо. Технологијата си постои, ја користат, но не дозволувале јавноста да биде запознаета. Сега имаш намерно дозирани информации.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Нема потреба од дебати, туку кратки и логички одговори и примери.
Ако имале текстови и формули како функционира таа технологија, како да се изгради, зашто досега не ја реплицирале.
Шаубергер седнал, засукал ракавите и направил што направил.

И што со ова... не негирам дека постојат летачки дискови, туку дека човек ги направил, а не дека паднале од небо. Технологијата си постои, ја користат, но не дозволувале јавноста да биде запознаета. Сега имаш намерно дозирани информации.
Не знам како да ти објаснам ама Шаубергер не бил жив пред 500/600 години.

Исто така Феноменот, летечки дискови, сфери итн имало од пред наша ера... Круцијално е да разбереш дека боговите војувале меѓу себе Прометус вс Зевс, Енки против Енлил, ме мрзи да објаснувам ама некои од боговите се луѓе односно елитата што ја преживеала последната катастрофа.

И да има лек за старост, можат да живеат вечно, храната на боговите во Индија се викала 'сома' во Грција 'амброзија' после ја имаш како 'мана', 'каменот на мудроста' во Алхемијата итн.

Инаку еве ти го најновиот научен труд за регенерирање на клетките, како бонус една од хемикалиите е екстрахирана од Индиско дрво кое се користи во Ајурведата.

Милијардерите ќе можат да живеат вечно додека ја конзумираат.

Многу сум напреден во ова поле, за се имам одговор ама ме мрзи да се докажувам тука со рамноземјашите...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.701
Многу сум напреден во ова поле, за се имам одговор ама ме мрзи да се докажувам тука со рамноземјашите.
Штом му веруваш на Давид Синклер и за војната меѓу боговите, сигурен сум дека си многу напреден, капа ти симнувам.
Врска докажување, ти само споделувај информациите што ги читаш, сами ќе си одлучиме во што сакаме да веруваме.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Штом му веруваш на Давид Синклер и за војната меѓу боговите, сигурен сум дека си многу напреден, капа ти симнувам.
Врска докажување, ти само споделувај информациите што ги читаш, сами ќе си одлучиме во што сакаме да веруваме.
Нема што да верувам, ти не веруваш дека милијардерите пробуваат да го продолжат животот со крв од помлади лица? И не не тоа со аденохром или како и да го викаат туку ова https://www.vanityfair.com/news/2016/08/peter-thiel-wants-to-inject-himself-with-young-peoples-blood#:~:text=The Silicon Valley billionaire reportedly,pathway to radical life extension.&text=From Bloomberg/Getty Images.,increasing his lifespan through science.

Поентата е да знаеш за циклусите и Југите од Ведеите или за 'Five Ages of Man' од грчките филозофи.

Следи 'Golden Age', aма не за сите...

Инаку студијата на Дејвид е леџит, и блиску е до древната Сома...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.701
Инаку студијата на Дејвид е леџит, и блиску е до древната Сома...
Ако е леџит, зашто милијардерите користат крвта од млади луѓе (што секако им е од корист)...
Ако е леџит, како 99% од елитата доживува длабока старост, без некои потешки заболувања...
Давид е платен и форсиран за да тера агенда, затоа и препорачува веганска исхрана. Штом слушнеш доктор или научник да ти форсира веганство, тоа треба да ти првиот знак дека е манипулатор.

Поентата е да знаеш за циклусите и Југите од Ведеите или за 'Five Ages of Man' од грчките филозофи.
Кои грчки... не постојат грчки филозофи, не постоело името грција тоа време.

Следи 'Golden Age', aма не за сите...
Не не не, прво следи најмрачниот период, па после ќе има разденување. Во право си тоа за златна доба, но не за сите, но златна доба само за елитата, доколку не се случи некое чудо.

Kajgana Shop

На врв Bottom