Ова со Берик сигурно го имаш помешано со друг член.
Ти кажав за која цел ќе се искористи прикаската за зелените човечиња.
Викаш 70годиини, а баш се поклопува со тврдењата дека Германците за време на 2СВ според нацртите од Шаубергер изградиле летало во форма на диск. После 2СВ, јенките го собрале Шаубергер кај нив, со сите негови дотогаш напишани откритија. Мене, поверојатно ми е дека се работи за технологија создадена од човекот, но држена во тајност.
Сигурен сум дека Бајден и остала тајфа што се во првите ешалони на власт повеќе од 40г, како докажани чесни и морални личности, баш сега ќе дозволат неконтролирано истекување на информации.
Досега нема ниту еден доказ за постоењето на зелените човечиња, ниту имаш одговор како напредна технологија баш на Змјава се расипала и се слушале, а ни зашто никој од нивните не дошол да ги бара залутаните зеленковци. Од друга страна 100ци докази дека системот ќе ја злоупотреби прикаската за опасност од зелените суштества.
Туку да речеме еве све е ова вистина, ти што ќе направиш доколку докажат дека постои некаква опасност од вонземјани, во смисла ќе прифатиш ли локдаун, ќе прифатиш ли од твоите пари да се лансираат дополнителни сателити (кои би се искористиле за набљудување на луѓето, а не на вселената), ќе прифатиш ли Обединети Нации да се светска влада, ќе прифатиш ли да војуваш против вонземјаните, или дополни...