Durex comfort XL има по онлајн аптекиве низ Македонија од 220 до 280 ден, порано ги имаше во секој Зегин ама последно време ќе ги добиеме и се останува на тоа... Тројан немам одамна сретнато кај нас само во срб и бугаријаДали во Македонија има да се најдат поголема големина на кондом.
Гледам секаде само дурекс ама никаде нема durex regular или durex comfort XL
Не можам да најдам Trojan или Life Style дали се продаваат или мора преку интернет?
vidi durex pleasure maxДали во Македонија има да се најдат поголема големина на кондом.
Не можам да најдам Trojan или Life Style дали се продаваат или мора преку интернет?
Durex comfort Xl imash vo apteka Viola ..6 komada okolu 200 i nesho denari , u zegin nemashe posleden pat koa prashavДали во Македонија има да се најдат поголема големина на кондом.
skapi ja po 30 denara od aliexpress poracuvamDurex comfort Xl imash vo apteka Viola ..6 komada okolu 200 i nesho denari , u zegin nemashe posleden pat koa prashav
Ама дурекс ли?skapi ja po 30 denara od aliexpress poracuvam
кондом си е кондом...не мора и дурекс да биде...ама те има и дурекс бренд.Ама дурекс ли?
Овие кондоми се за Кинези. Да не се помали?кондом си е кондом...не мора и дурекс да биде...ама те има и дурекс бренд.
Durex Condoms 3/2PCS 4 Style Ultra Thin Close Fit Extra Warming Super Lubricanted Feeling Natural Latex Penis Sleeve Sex Product
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.comDurex Condoms Delay Ejaculation Benzocaine Long-lasting Condom Smooth Intimate Product Sex Toys Adult Contraception for Men
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Рециклирани некои, може курот да ти падне од овие.skapi ja po 30 denara od aliexpress poracuvam