Аха, јас сега русите треба да ги правдам за да има логика тврдењето дека С-300 е единствена во фрагментирачко експлодирање. ТопКој е мотивот и математиката, да трошиш скапоцени ракети за верски објекти?
Значи бидејќи штетата е мала мора да е С-300?Па се гледа дека само од едната страна има штета, односно уништен покрив, а не целосен колапс на катедралата
Како што може да се забележи, кратерите се многу помали од на тие на Х-22 и на едната слика практично цементото успеало целосно да ја сузбие ракетата, а на таа сликата со куќичката, ракетата паднала буквално до куќата, но не ја уништила целосно.
Те молам со Ванчо у исти пост да не ме ставаш. На игнор ми е, супер му е таму.Никој не вели дека Украина нема огромни загуби и дека е направена пепел. Ама Украина не е втората армија во светот, очекувано е Украина да трпи големи срања.
Дебилен е муабетот дека ништо не претрпеле Русите кај Киев таму демек си играле камај или па дека бил некој феинт кога се деси тоа пред една јебена година и има милион докази за тоа каков clusterfuck беше.
Ова е феинт или ништо посебно? Елитни единици, офицери, мајори чуда врагови загубени? Нека ви каже @Klinton како единствен стручен на темава колку време треба да се замени тој кадар што што го изгореа во еден месец.
Автоматски споено мислење:
Море ги окрепија со орудија, инаку Русиве до сега во Лвов ќе пиеа водка и ќе штипкаа украинки на градскиот плоштад.
Со што тврдиш ти дека е гаѓана црквата?Аха, јас сега русите треба да ги правдам за да има логика тврдењето дека С-300 е единствена во фрагментирачко експлодирање. Топ
dobro peer vidovme prvata armija u svetot kako pobegna od kozoebacite u afganistan.... spored tvojata logika makedonskata armija e najjaka u svet, nikad ne begala plus gi sardisa lokalnite kozoebaci i nivnite treneri od prvata armija na svetot u arachin i na kraj gi primora da potpisat ramkoven...Никој не вели дека Украина нема огромни загуби и дека е направена пепел. Ама Украина не е втората армија во светот, очекувано е Украина да трпи големи срања.
Дебилен е муабетот дека ништо не претрпеле Русите кај Киев таму демек си играле камај или па дека бил некој феинт кога се деси тоа пред една јебена година и има милион докази за тоа каков clusterfuck беше.
Ова е феинт или ништо посебно? Елитни единици, офицери, мајори чуда врагови загубени? Нека ви каже @Klinton како единствен стручен на темава колку време треба да се замени тој кадар што што го изгореа во еден месец.
Автоматски споено мислење:
Море ги окрепија со орудија, инаку Русиве до сега во Лвов ќе пиеа водка и ќе штипкаа украинки на градскиот плоштад.
Далеку е од единствена. Ама ако ти е црква целта, би ја гаѓал ли со бомба со фрагментирачко екплодирање?Аха, јас сега русите треба да ги правдам за да има логика тврдењето дека С-300 е единствена во фрагментирачко експлодирање. Топ
Русија не влезе во Украина за да освои 20% од територијата, туку со сосема други цели што сега се далечна фантазија.dobro peer vidovme prvata armija u svetot kako pobegna od kozoebacite u afganistan.... spored tvojata logika makedonskata armija e najjaka u svet, nikad ne begala plus gi sardisa lokalnite kozoebaci i nivnite treneri od prvata armija na svetot u arachin i na kraj gi primora da potpisat ramkoven...
bog da cuva kakva dilajla si.... rusija ima pod kontrola 20+% od ukraina a ti laesh kako ne cinele...
Јас ти зборев за gore материјалите да ги ставаш во спојлер, ако веќе си одлучил да ги постираш.Никој не вели дека Украина нема огромни загуби и дека е направена пепел. Ама Украина не е втората армија во светот, очекувано е Украина да трпи големи срања.
Секој може се да каже, ете некои со патлаци веруваат и дека се жени (што е поненормално од некој што мисли дека е генерал во фотеља пред компјутер).Нека ви каже @Klinton како единствен стручен на темава колку време треба да се замени тој кадар што што го изгореа во еден месец.
А мoжда ни тогаш...Клинтон си тера агенда, он не бил во црква од кога го крстиле, па се забринул за храмот во Украина.
abe ostaj ti zasto vlegle gledaj gi voenite rezultati, neli toa analizirase?Русија не влезе во Украина за да освои 20% од територијата, туку со сосема други цели што сега се далечна фантазија.
Не тврдам. Немам информација, не шпекулирам. Ама сигурен сум дека двете спротивставени официјални изјави се неточни.Со што тврдиш ти дека е гаѓана црквата?
Ако гаѓам градба што не е бункер би гаѓал со фугастно полнење.Далеку е од единствена. Ама ако ти е црква целта, би ја гаѓал ли со бомба со фрагментирачко екплодирање?
Чија агенда терам Ронка и кај знаеш дека сум крстен?Клинтон си тера агенда, он не бил во црква од кога го крстиле, па се забринул за храмот во Украина.
Русија влезе да освои отприлика толку и плус други цели, кои Украина кога тогаш, ќе мора да ги прифати, ако сака војната да завршиРусија не влезе во Украина за да освои 20% од територијата, туку со сосема други цели што сега се далечна фантазија.
Убеден си дека ако црквата им била намерна цел (не викам дека руска ракета не ја погодила), ова е соодветната штета што може да ѝ ја нанесеш?Ако гаѓам градба што не е бункер би гаѓал со фугастно полнење.
Не не сум убеден.Убеден си дека ако црквата им била намерна цел (не викам дека руска ракета не ја погодила), ова е соодветната штета што може да ѝ ја нанесеш?