- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 999
- Поени од реакции
- 1.299
Ми потекоа врели солзи по образиве, се до мадината беа жешки. Аман.
Where's the lie tho?Нова анкета, бидејќи играчи не купуваме, да се занимавате со нешто.
Ти си најдобар Ио, те сакаме Ио, итн итн...![]()
Се дешава тоа од што се плашев. Останавме без ниеден голман и без притоа да биде договорен друг. Сеа кога јајцето е на гзот, нормално е дека други екипи ќе бараат повеќе пари и ќе одолговлекуваат. Ќе завршиме со Аудеро, Раду и Ди Џенаро
Таа плата не му ја даваат гнасните кинези па светов да се преврти.Донарума!
Не му одговара на Енрике, веќе бараат нов голман, ќе го договори Марота на некаква позајмица.
7 zima u Psg, se dogovara, baska ovoj ti e specijalist za velepredavstvo, so dve race ke se nafati samo da zaigra za Inter, ekipata koja sto bil fan uste od mali noze.Таа плата не му ја даваат гнасните кинези па светов да се преврти.
И де геа е слободен ама истото важи и за него.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
`Играта на Инзаги` случајно испадна така со оглед на тоа што Онана ја почна сезоната како резерва а Хандановиќ беше далеку од голман за игра со нога.Не одговара Донарума за играта на Инзаги сопред мене. Не е добар за градење акција од позади ко што игра Инзаги години уназад. Сомер е драстично подобар во тој дел од играта, Трубин не сум го гледал освен видеа некои по нет ама не може да им се верува на тие.
Што би кажал оној Даун, глупости и дебилни муабети од Велештрумф.`Играта на Инзаги` случајно испадна така со оглед на тоа што Онана ја почна сезоната како резерва а Хандановиќ беше далеку од голман за игра со нога.
Сфаќам што сакаш да кажеш меѓутоа ако има и промил шанса да се донесе Донарума (не знам од кај испаднаа муабетиве, низ интернетов не видов ништо) треба да се искористи. Али далеку сме од ваков трансфер, се ебаваме со 5-6 милиони евра за Зомер а не па инвестиција ко Донарума.
Си шириш паникаШто би кажал оној Даун, глупости и дебилни муабети од Велештрумф.
Инаку, Хандановиќ пред крај на кариерата беше многу подобрен во игра со нога.
Нема никој бе.А чекајте ни Хандановиќ не е више у Интер?
Нема никој бе.
На Станковиќ син му брани и Ди Џенаро што дојде да биде трет голман.