Криминалци и криминални групи во МК

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
I pak se ne vi e pogodeno..
Ништо, никогаш не е доволно.

Отворањето на уставот за Бугарите ќе повлече после барања за нови албански уставни привилегии. Сите албански партии тоа го спомнуваат, некои отворено, а некои само на внатрепартиски дискусии.

Член од
16 јули 2023
Мислења
4
Поени од реакции
11

@The conqueror Citajte sto pisuva? Jas ne zboram na pamet spored dokumenti zboram. Milioni dokumenti imas od oficijalni izvori.. So parite od drogata znaes li sto finansirat? Oruzjeto bes seriski broj bez nisto znaes li od kade im e? 2001 vojnata znaes li koj ne napadna? Zamislite kako picki ne napadnate vo zaseda bez poctuvanje na vojnite eticki normi...Nato i amerika vi go spasija gazeto...A kaj smilkovo ezero koj utepaa makedonski deca znaes li? Faktite li ve bolat? I posle se sto ni napravite zamisli sozivot i dvojazicnost vi dademe. I pak se ne vi e pogodeno..
Ete vakvite sto mislat kako tebe deka znaat sve ustvari nisto ne znaat.Na politickata scena site se pcujat pred narod a pozadi kamerite najdobri drugari se valjda i braka se.
Sve e do biznis,dodeka nie se vregame tuka kaur,Albanec,cigan oni se zbogatija i kur ne gi boli za narod. Zatoa ne treba da shirime omraza na socijalni mrezi i da se vratime nanazad tuku da gledame napred.
Ostanavme dvajca bez trojca u drzavava uste gledame da se jademe megusebe

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.430
Ete vakvite sto mislat kako tebe deka znaat sve ustvari nisto ne znaat.Na politickata scena site se pcujat pred narod a pozadi kamerite najdobri drugari se valjda i braka se.
Sve e do biznis,dodeka nie se vregame tuka kaur,Albanec,cigan oni se zbogatija i kur ne gi boli za narod. Zatoa ne treba da shirime omraza na socijalni mrezi i da se vratime nanazad tuku da gledame napred.
Ostanavme dvajca bez trojca u drzavava uste gledame da se jademe megusebe
Kade gledas deka nie ovde se vregjame? Ja ne zboram za cela albanska nacija, jas zboram za poedinci kauri sto cel zivot pravat kriminali a stitat gi kaleto.... Sto ovde ne e e jasno? A nezborame nitu za cigani...Ama i cigan si e cigan...Ako praves necivilizirani ciganski raboti jebiga cigan si...bez razlika dali si makedonec ili romska nacionalnost.
Kaur terorist si e kaur terorist i tocka!....Ama toa neznaci deka site albanci se teroristi ili kauri ili pak deka albanija e losa...Glupo e toa, vie albnacite cel zivot zrtvi izigravate.
Ete sega i na vlast ste so dui..Albanski kompjuter vi dademe...zalevte se...I sto napravite? Namesto drzavata da ja pravete podobro mesto za ziveenje za site nacii..Vie sto pravete? Kradete nenormlano drzavata ja napravite kolumbija.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
233
Поени од реакции
808
Kade gledas deka nie ovde se vregjame? Ja ne zboram za cela albanska nacija, jas zboram za poedinci kauri sto cel zivot pravat kriminali a stitat gi kaleto.... Sto ovde ne e e jasno? A nezborame nitu za cigani...Ama i cigan si e cigan...Ako praves necivilizirani ciganski raboti jebiga cigan si...bez razlika dali si makedonec ili romska nacionalnost.
Kaur terorist si e kaur terorist i tocka!....Ama toa neznaci deka site albanci se teroristi ili kauri ili pak deka albanija e losa...Glupo e toa, vie albnacite cel zivot zrtvi izigravate.
Ete sega i na vlast ste so dui..Albanski kompjuter vi dademe...zalevte se...I sto napravite? Namesto drzavata da ja pravete podobro mesto za ziveenje za site nacii..Vie sto pravete? Kradete nenormlano drzavata ja napravite kolumbija.
Каур шипо чергар се е тоа навреда

Член од
14 април 2021
Мислења
3
Поени од реакции
14
Brat daj molim te opismeni se malku, zs keliite vo mozokot mi gi rendas so tvojata nepismenost.

Член од
5 февруари 2019
Мислења
68
Поени од реакции
160
Мислам дека ова “каур” го употребуваш на погрешно место у муабетов, а незнам ни дали имаш потреба да го употребиш, уствари мислам дека воопшто незнаеш што значи зборот, а најверојатно незнам ни јас што мислам уопште ми го еба системот пробувајќи да те разберам. Се откажувам.

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
763
Поени од реакции
1.037

дечки некој повеке инфо за што станува збор т.е кој стои позади ова

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
408
Поени од реакции
776
Еден куп слики на социјални мрежи искочија од сите страни.Синот на Шеваљ отворил нов акаунт, исто и Руди Кудаме, ваму фамилијата на Мехмет Кодра се обвинува за убиството на Оки, слики на Шеваљ искочија од негови блиски, сега почнал и еден од најдобрите пријатели на Жила-Елвин Весели да шири некаков агресизам во врска со ликвидациите.Исто и искочи видеото од сториот на Анета Павлова во Грција.Кога се спомнува процурување за локацијата на Оки, се обвинуваат четри лица од семејството на Мехмет Кодра-Чајани, па и еден од нив работи во Мвр.Исто се спомнува и дека Бушат Хасани е влезен во играва поради релација со Мијалков, но времето ке покаже што е точно.Во врска со убиството на Блерим Даци, има сомнежи дека и Оливер Петров имал вметнато прсти.Енигма остана зошто се убиени Бурим Вардари и уште еден негов близок, за кој се вели дека беа блиски до Бедри Бериша.Ова доаѓа до крај, најреално е дека сите од групава на Грчеч-Дуканџик ќе бидат 2 метри под земја.

Член од
18 јули 2023
Мислења
4
Поени од реакции
6
Далеку од тоа да е таа едната инфлуенсерка.

Имаше муабети и за онаа Мелита Ракичевич дека е девојка на Жила ма да тоа "девојка" подразбира некоја доза романтики така да вајда само ебачица му е била :pos:
Na Zhilla mu bese jebacica Beti Sikret

Член од
29 мај 2023
Мислења
10
Поени од реакции
28
Мислам дека ова “каур” го употребуваш на погрешно место у муабетов, а незнам ни дали имаш потреба да го употребиш, уствари мислам дека воопшто незнаеш што значи зборот, а најверојатно незнам ни јас што мислам уопште ми го еба системот пробувајќи да те разберам. Се откажувам.
"Каур" е исто што и "кафир", значи "неверник". Погрден збор кој го употребувале во Османската империја во однос на немуслиманското население. Зборот кафир е денес во широка употреба во радикалните исламистички движења за да ги означат христијаните, евреите и другите немуслимани, за разлика од "текфир" кој се користи за означување на муслиманите кои отстапуваат од нивната вера. Во Македонија "каур" се употребува во муслиманските кругови исклучиво во навредлив контекст во поглед на православното население. Значи, очигледно не е свесен што значи зборот, освен ако и самиот не е муслиман, па свесно и намерно го употребува.

Член од
30 мај 2022
Мислења
5
Поени од реакции
25

дечки некој повеке инфо за што станува збор т.е кој стои позади ова
хахах овој тепаниот бил затекнат на лице место со швалерката, тој јаде ќотек од татко му, а швалерката ја пеглаат мајка му и жена му!1

Kajgana Shop

На врв Bottom