- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 451
- Поени од реакции
- 2.515
Џабе се расправаме меѓусебно, погледнете само лајковите и коментарите за "успехот" на Слога од македончето. Вчера на Струга. Ни нема спас...
Па не ама вие се дефинитивно најмногу удирате у гради и велите дека сте достојни на регионалната сцена. ( Знам дека сега ке распалите со навреди)Зашто само прилика за Комити???Другите што сте манекени ????
Секогаш тие се жртвите.Шкупи имале нешто против политика у фудбал.
![]()
Шкупи победата му ја посвети на Хамиди кој не можеше да настапи од политички причини
Одраз на вистинатаwww.mkd.mk
Дечко не разбираш ништо не замарајПа не ама вие се дефинитивно најмногу удирате у гради и велите дека сте достојни на регионалната сцена. ( Знам дека сега ке распалите со навреди)
е чива бе другар сигурно не е на некој од битола се игра у скопје ако не да дојде тој од битола 100км и више да се тепа со бугаритеЗашто само прилика за Комити???Другите што сте манекени ????
Комити се на одмор ...
Мисли си дека се на одмор, не е за на форум Рамбо,се гледаме за брзоКомити се на одмор ...
Комити денес обезбедија месечна плата за цел тим и стручен штаб на ФК Вардар.Комити се на одмор ...
Голем респект, за да постои сцената прво мора да постоиме ние самите, секоја чест што сте испаднале како група на протестот и имате официјален став по оваа тема.Како навивачка група секогаш сме биле тука за нашиот град и нашиот крај, кога и тоа да е потребно.
Струмица како град и струмичкиот крај имаат поминато низ секакви историски премрежја и никогаш не дозволиле да бидат сотрени, така ќе биде и во оваа битка против рудникот на смртта.
Нашиот крај е познат по илјадници свои убавини, да не дозволиме тоа да биде уништено.
ДА ГО СОПРЕМЕ ПРЕД ДА НЕ СОТРЕ !
Прегледај го приврзокот 384439
Собрале храброст буљашите да нападнат некого ова е за пофалба5 sezoni , 3 pehari gi ima pobedeno so vardar
sto pravat klosarite ja tepat na training za radi igrase za shampionite fc shkupi
a be imate lice vie sramota da vie najdobriot igrac da ja tepate luge bez mozok
Прегледај го приврзокот 384475
Во право си другар само булашите ги тепат своите играчиСобрале храброст буљашите да нападнат некого ова е за пофалба