Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да бе во право си, лесен распоред имаја Милан. Само со пацери играја со Интер со такви бош тимој.
колку мизерен клуб треба да си кога играш со бош тимови , судиска помош на секој натпревар и пак да си - 6 на табела ?

Па едно5-6 до ова коло... До крај на сезона ке бидат 20 некаде.. Нема врска тоа!
лани за отприлика волку пенали досудени за интер во текот на цела сезона , некој си бараа истраги , судии , полиција , нов калчополи

На кој му требаат модови кога има титули од тоа пусто натпреварување....за учесниците и статистите таму од друга страна....модови и такви ствари се добредојдени..
и уште еднаш потсетете што ви се деси кога имавте најдобра пласман таму....
за ова има тема лига на шампиони , иако не знам што би барал ти таму :icon_lol:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
лани за отприлика волку пенали досудени за интер во текот на цела сезона , некој си бараа истраги , судии , полиција , нов калчополи
И сето ова е =(Еднакво) Серија Б..:pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.293

Ja не го почнав тој муабет,вие го почнавте а тоа ми е коњак....иначе ја би ги барал 7те пехари,вие би го барале тоа кобно полуфинале :):):)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
И сето ова е =(Еднакво) Серија Б..:pos2:
Во филмови од типот на '' Алиса во земјата на Чудата '' .
Чекич незнам што се замараш со муабети кои немаат крај, искулирај, на моменти го сфаќам Пејо кога рече дека темава се на се 5 пати ја има посетено ( така иде зборот ).

п.с. Ке биде весело на мечот Јуве - Милан .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ja не го почнав тој муабет,вие го почнавте а тоа ми е коњак....иначе ја би ги барал 7те пехари,вие би го барале тоа кобно полуфинале :):):)
да сум на твое место и ја би ги барал поготово вторник и среда кога многу досадно како за кого нели

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
да сум на твое место и ја би ги барал поготово вторник и среда кога многу досадно како за кого нели
а вас нели ви се здосади да ги гледате како на ескурзија да одат со ништо не се враќаат шо оти играат во вторник и среда:pos2::pos2:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
of lele ovie od milan neznaat sto zboruvaat ke izgubat i sega mi pravat sporedba so panatinaikos neshto
awe milan samo edno derbi igrashe i toa go dobi i na sekoj natprevar ili penal ili crven ve pomagashe sudijata i pak ste zad nas 6 boda iako nie gi izigravme skoro site teshki natprevarinz vie sto ke pravite na ovie natprevariAC Milan - Catania;
Juventus - AC Milan;
AC Milan - Udinese;
i po nova godina:
AS Roma - AC Milan;
AC Milan - Fiorentina;
??????????????

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.293
целовкупниот скор од тие вторници и среди е доволен да ме држи ова година..нажалост тебе не,а и нема ни за што...ко што напомнав и порано чиста статистика е Интер таму :):)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
of lele ovie od milan neznaat sto zboruvaat ke izgubat i sega mi pravat sporedba so panatinaikos neshto
awe milan samo edno derbi igrashe i toa go dobi i na sekoj natprevar ili penal ili crven ve pomagashe sudijata i pak ste zad nas 6 boda iako nie gi izigravme skoro site teshki natprevarinz vie sto ke pravite na ovie natprevariAC Milan - Catania;
Juventus - AC Milan;
AC Milan - Udinese;
i po nova godina:
AS Roma - AC Milan;
AC Milan - Fiorentina;
??????????????
od roma i fiorentina sigurno gubat:vozbud::vozbud:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
колку мизерен клуб треба да си кога играш со бош тимови , судиска помош на секој натпревар и пак да си - 6 на табела ?

Искрено ми е жал ако стварно точна ти е возраста, не за тебе, ами за твојте дома.

Пеналите сите беа пенали имаше само некои недосудени, како денес по шутот на Јанкуловски, претходниот меч по шутот на Роналдињо итн. Со то шо си досаден и повторваш некој работи во кој и самиот не верваш, ништо не докажваш.

А колку и да губи Милан во продолжение, Интер го јаде курот, многу убав гагинг имаше и на сред Милано и на телевизија го даваја тој порнич. Се радва со освоена лига, со водство само патетичен тим можи да се радва со уште помизерни навивачи. Натпревар се игра до последниот судиски свиреж, а лига се игра до последниот натпревар.

Па ајде продолжете, изразете ја максимално својата бедност и очај. Сепак не ви судам, пошто сигурно е тешко да навиваш за децениски напатен тим без значајно фудбалско постигнување.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
oti ne mi odgovara na ova pogoresho prashav?

of mori majko ovie milanezive ajde bratu vratete se na nekoja dalecna godina 198?kako sto znajte da se gubite
GLEDAJ JA SEGASHNOSTA!!!!!!i da ne sakash ti da ti sviri po 4 penali na utakmica .ccc prosta raja

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
oti ne mi odgovara na ova pogoresho prashav?

of mori majko ovie milanezive ajde bratu vratete se na nekoja dalecna godina 198?kako sto znajte da se gubite
GLEDAJ JA SEGASHNOSTA!!!!!!i da ne sakash ti da ti sviri po 4 penali na utakmica .ccc prosta raja
брату ние има каде да се вратиме во минатото туку вие каде ќе се вратите ќе погледнете назад а назад ништо нема:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom