Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Секоја утакмица пенали ве спасуваат. Овој пат и имавте и ку*р*от го јадовте од 1000 класна екипа. Поззз.
Нашол кој да збори... ве издупија гејци дома затоа трај си

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не се гејци, туку грци се. :wink:
Ништо не не направија, ние поминавме, а вие? Ем го кркавте, ем уефа сте. Зато ти трај си. Немој со Интер младичу.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе да беше за Јуве, Интер, Рома, Лацио и ти ке викаше дека не е пенал, зошто фалуот беше на раб на 16м, и не беше пенал, а фаул беше.. Ајде овај пенал, тој со Киево пенал... Па уште еден денес пенал... И да се надоврзам тоа што цимолеше Синдикат минатото коло, дека судијата малку продолжение дал, пенал чист не досудил... Денес даде 10 мин продолжение во двете полувреминја, 2 пенали, па пак го папавте...Не се само судиите криви, Милан изигра слабо двата натпревари.. И да.. Не се тепува секогаш со пенал, треба и со игра...:toe:
Ете и самиот кажваш дека е на раб на 16, раб=пенал. Стопати ја видовме снимката и Пато веќе беше внатре ко го фате за нозе Амелиа. Незнам кај го гледавте натпреварот, јас гледав на италијански стрим оти немаше пренос во Бугарија и коментаторите констатираа по полувремето дека одлуката беше исправна.

Во секој случај многу подобро ќе беше ако беше надвор од 16 за Милан. Тоа ќе значеше автоматски црвен картон и слободен од одлична позиција и скоро цел натпревар со играч повеќе.

Како и да гледаш судиската “грешка“ не му помага на Милан.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ете го почна тој, конкурент се виде дали не е на Интер и Роналдињо те поздрави тебе.

Иначе одлична тактика на Палермо со постојан пресинг не му дозволија на Милан да создај ни една шанса. Штета за промашениот пенал на Роналдињо, многу поразлично ќе течеше натпреварот. Многу симптоматично му стана на играчите на Милан после примен гол да се разигруваат, вечерва дури 3 му требаја. Лоша игра заслужен пораз, во секој случај резултатот не ги отсликува силите на теренот, а за то главно се погрижи Амелиа, а богами и Кароциери.

И не скокајте по многу, прв пораз на Милан по 15 натпревари, а Интер кај и да е ќе ги фати ремитис, ако не и губинела.
и ја го поздравувам него и искрено и јас сум изнеданаден како изгледа табелата , прво поради ненормално (по имиња) јакиот тим на милан и второ многу полесниот распоред на милан

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ништо не не направија, ние поминавме, а вие? Ем го кркавте, ем уефа сте. Зато ти трај си. Немој со Интер младичу.
Шо се јавуваш ти па. Ве поздраве Роналдињо многу убо вас. А за лигата ќе видиме на крајот, сега уживај.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Шо се јавуваш ти па. Ве поздраве Роналдињо многу убо вас. А за лигата ќе видиме на крајот, сега уживај.
Како да не се јавам, загубе милан. :baeh:
Ај играј си уефа. Штета што ЕА не правт UEFA League, па да можеше со милан да освоиш нешто годинава. бацки!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
исто ти е а гејци а грци
Го кркавме поштено исто ка вие што го кркавте, а тоа уефа не ми смета и тоа е натпреварување, доста ни се 7 од лш... некој нема ни толку

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
и ја го поздравувам него и искрено и јас сум изнеданаден како изгледа табелата , прво поради ненормално (по имиња) јакиот тим на милан и второ многу полесниот распоред на милан
Да бе во право си, лесен распоред имаја Милан. Само со пацери играја со Интер со такви бош тимој.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
На знаеш како вика Мур за тој меч , Even when I lose, I win :D .
Иако не се гордеам со тој меч, сепак Интер се квалификуваа, плус ЛШ е, нема потреба од офтопици на темава .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
а пак сте - 6 . иначе ради муабет колку пенали се досуден за милан досега во оваа сезона ?

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ете и самиот кажваш дека е на раб на 16, раб=пенал. Стопати ја видовме снимката и Пато веќе беше внатре ко го фате за нозе Амелиа. Незнам кај го гледавте натпреварот, јас гледав на италијански стрим оти немаше пренос во Бугарија и коментаторите констатираа по полувремето дека одлуката беше исправна.

Во секој случај многу подобро ќе беше ако беше надвор од 16 за Милан. Тоа ќе значеше автоматски црвен картон и слободен од одлична позиција и скоро цел натпревар со играч повеќе.

Како и да гледаш судиската “грешка“ не му помага на Милан.
Синдикат сакаш да кажиш дека испадна онаа изреката" ТЕПАНИОТ ТЕПАН, ЕБЕНИОТ ЕБЕН?? Ајде сите пенали за вас што се досудени, се досудени со правилни одлуки... Али брате сакавте пенал, добивте.. После ебење нема каење!!:toe:

иначе ради муабет колку пенали се досуден за милан досега во оваа сезона ?
Па едно5-6 до ова коло... До крај на сезона ке бидат 20 некаде.. Нема врска тоа!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
исто ти е а гејци а грци
Го кркавме поштено исто ка вие што го кркавте, а тоа уефа не ми смета и тоа е натпреварување, доста ни се 7 од лш... некој нема ни толку
Ивн уен ај луз ај WIN!

Сакаш торент од еден мод за фифа09? мод за уефа куп.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.293
На кој му требаат модови кога има титули од тоа пусто натпреварување....за учесниците и статистите таму од друга страна....модови и такви ствари се добредојдени..
и уште еднаш потсетете што ви се деси кога имавте најдобра пласман таму.... :icon_lol:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
На кој му требаат модови кога има титули од тоа пусто натпреварување....за учесниците и статистите таму од друга страна....модови и такви ствари се добредојдени..
и уште еднаш потсетете што ви се деси кога имавте најдобра пласман таму.... :icon_lol:

Блум блум. 3-1. чао пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom