Sehehehehekako.
Eve veke ako odime so nadrealni izmisleni nepostoecki nikadnemadasedesat scenarija, Nole ostane na 23, Kalin se razjari i stane nova nadez na tenisot, Nadal se vraka od umreniov period kade ne postoi, na RG, i ima sansa da se izramni so Novak, za kogo ke navivate.

Mozete bilo sto da napisete tuka i da izglumite ludilo, u realnosta site znaeme za kogo ke ste, vamos tamos na sekoj poen ke vikate skrisno doma, i toa bas navivanje - navivanje, kur ke ve boli koj e na drugata strana od mrezata.
Mene Novak sve mi dostavil ko negov fan, sve pomina, sekoj rekord go drzi i rekov i posle RG komotno mozese u toj moment da se penzionira, t.e. sea moze da se penzionira u momentov, pred duelot so Siner, kur ke me boli.
Ubavo bi bilo veke ako ideme so nikad nema da se desi scenario, nas covek da go pobedi najdobriot vo istorijata

, milo ke mi bide i ke bide nesto sto sega se desava i nikad veke vo istorijata na nasiot tenis, ama vie ?? So stisnata tupanica ke gledate ako gubi Nadal, pena od usta ke vi iskaca, Kalin go sprecue da se izramni so Novak za da posle pak padne kurcenjeto niz temive ko ne taka dalecnata 2022 i AO, a potoa i RG, 22>20, si gi pamtime mnogu dobro tie napisani stvari na istava ovaa tema.
Kako i da e, prekinete da glumite ludilo

, uredu e so muabetov, duri i vakva zabegana fantazija deluva nerealno.
Novak e eden od najdobrite sportisti vo istorijata, defakto najdobar teniser vo istorijata, luge uste mislat deka se naviva za nego od tuka deka e srbin

, izglea cel svet se srbomani momentalno bidejki pred nekoja nedela site mu se klanjaa ... pardon klanjavte na Jokic. E sea ili ste srbomani, ili ednostavno prepoznavate sto znaci sportska velicina i oddavate respekt na istata, nekoj na eden nacin, drug ete naviva za nego sto e sasvim normalno, ne? Jer pisuva istorija, ima uspesi, taka da obicno takvite sekogas imaat pogolemi fan bazi, makar doagale i od Jamajka, ko Bolt.