Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.935
Поени од реакции
17.960
de poinformiran si, me mrze da baram po tviter, zaminuva za osteta ili? kako uspeaja vo den dva, da gi napravat site gluposti i da zavrshat rabota :D
Колку што разбрав има договор 2+1, што таа година плус не е автоматско продолжување на договорот. Е сега јас мислам дека е ова се поради Јарамаз кој ке дојде во Партизан, а баш поради тоа го замени залижаниов со друга агенција да го застапува.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Eve Aleksa i Danilo od prva, za drugite ne sum baral.
Добро ете, како мислиш да ги намаваат? Ретардирани се од Партизан да намаваат играчи што им се под договор. Убаво ти пишува на соопштението дека е прекината соработката откако ти рече дека никој никогаш нема да раскине соработка со Мишко. Божем праиме муабет за фмп а не гигант како Партизан на кого не му е потребен толку многу Ражнатовиќ за да си најде играчи.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Luk Sikma vo Olimpijakos

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Shanli vo Fener

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Олимпијакос очајно бараат замена за Везенков ама тешко дека ќе најдат играч од таков калибар.
Imase ete deka Mirotic go sakaa,e sega kade zapnaa ne znam.Znam deka mu davaa ubav dogovor ama

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Ако на партизан Понтика и Јарамаз им се главни засилувања ништо не прават сезонава.Многу подобри и корисни играчи си отидоа.Сега следен ако е Калатес :facepalm:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ако на партизан Понтика и Јарамаз им се главни засилувања ништо не прават сезонава.Многу подобри и корисни играчи си отидоа.Сега следен ако е Калатес :facepalm:
Таман работа да им се главни. Им замина Ексум и Мадар на бековска позиција и Лесор на центар, а таму беа доста тенки.

Моментално на пазарот се чека разрешница за Миротиќ кој ги нема испеглано работите со Барса, па затоа не смее да преговара со друг клуб, а го бараат сите: Олимпијакос, ПАО, Олимпија, Монако, Звезда и Партизан.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Не за џабе остана Пантер во партизан,сигурно е договорено некое големо име да ги засили.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.498
Поени од реакции
10.137
Nemaj maka ti za Partizan, ima koj da misle tamu :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom