penkaloto
......
- Член од
- 17 април 2010
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 269
Во среда на HTV ќе го даваат El espinazo del diablo, ми изгледа ко интересен филм! Го има некој гледано?
Ремек дело, у најмала рака обавезно гледај го.Во среда на HTV ќе го даваат El espinazo del diablo, ми изгледа ко интересен филм! Го има некој гледано?
Во среда на HTV ќе го даваат El espinazo del diablo, ми изгледа ко интересен филм! Го има некој гледано?
Ремек дело? Филмов не е баш оригинален... односно има некои нови работи има некои стари и се забележува што е што. Но успева да ја задржи атмосферата низ целиот филм. И визуелно е доста добар, па крајна оценка од мене е многу добар. Значи треба да се гледа.Ремек дело, у најмала рака обавезно гледај го.
znachi vaka , jas sum obozhavatel na horor filmovi i od nikoj ich nemam strav osven od ovaj film . se tresam ko che go gledam ovaj film i zatoa ne go gledam :kesa:Ако сакате да гледате добар хорор,тогаш ви го препорачувам The Grudge - (Клетва,Злоба),сите 3 дела.
The Grudge (прв дел)
The Grudge (втор дел)
The Grudge (трет дел)
Уживајте во Клетвата/Grudge
Ремек дело е во поглед на тоа како со мал буџет и без кузнае какви специјални ефекти успева да ти ја дигне косата и да те наежи скроз, атмсоферата/сетингот во него е перфектно доловен! можеби не е Halloween или пак Texas Chainsaw Massacre ама е еден од најдобрите филмови базирани на паранормални случувања, многу е драматичен,језив и пред се комплетно осмислен филм. Згора на тоа режисер е Guillermo del Toro кој е одличен во најмала рака, еден од најдобрите и најинвентивние на денeшно време! се надевам дека и во иднина ќе прави филмови од овој тип.Ремек дело? Филмов не е баш оригинален... односно има некои нови работи има некои стари и се забележува што е што. Но успева да ја задржи атмосферата низ целиот филм. И визуелно е доста добар, па крајна оценка од мене е многу добар.
Пробај со American Haunting...Дечки кажете некој добар реалистичен хорор,уште подобро снимен според вистинска приказна...
Или пак Amitiville.Наводно е според вистинска приказна.Дечки кажете некој добар реалистичен хорор,уште подобро снимен според вистинска приказна...
По трејлерот ми изгледа многу шаблонски-девојче,куќа,духови...Пробај со American Haunting...
На овој одамна му помина шемата,барам нешто ново.Или пак Amitiville.Наводно е според вистинска приказна.
7 days,не е меѓу најдобрите ама онака интересен е :smir:Некој добар хорор,сеа брзо сниман. Поздрав :smir:
По трејлерот можда, ама верувај вреди. Тоа што се случува ни на крај памет не ти е......ама ако ја гледаш верзијата од 2007 мислам дека беше. Со Доналд Сатерленд Годинава мислам дека снимија римејк и го немам уште изгледано да видам шо направиле.По трејлерот ми изгледа многу шаблонски-девојче,куќа,духови...
На овој одамна му помина шемата,барам нешто ново.
7 days,не е меѓу најдобрите ама онака интересен е :smir:
Го симнувам тогаш Ако не е добар за утре мисли 3 нови :smir:По трејлерот можда, ама верувај вреди. Тоа што се случува ни на крај памет не ти е......ама ако ја гледаш верзијата од 2007 мислам дека беше. Со Доналд Сатерленд Годинава мислам дека снимија римејк и го немам уште изгледано да видам шо направиле.
Тhe Tenant.Го симнувам тогаш Ако не е добар за утре мисли 3 нови :smir:
:smir: Ако не ти се свиѓа јас одговарам Цел нет ќе го пребарам ама за утре 10 ќе ти најдамГо симнувам тогаш Ако не е добар за утре мисли 3 нови :smir: