Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Поентата беше дека кратко после најавата "Ние сме спремни" вие ја извадивте. И ја утна поентата. Башка, ајде кажи кој пред нас ја користел "Ние сме спремни" воопшто? Глеј за што праам муабет...

Боже господе, дека било каков тифо клип го спореди со рандом текст кој оди на екран...крај. Леее друже, језиво. Ај поздрав.
Dobro sakas da kazis deka deckite od NB momentalno najeducirani navivacki kopirat od selanite vo cento?
Dobra nokj so shah mat od oficijalnio profil na Ckembari vo 2016 voden od deca od bas ta naselba so kazvas deka kopirat:sneaky:;)7742F9BB-333E-41A1-81C9-99C62B66DF69.jpeg

leleeee vo 2016 go izmislile NIE SME SPREMNI
hahahahahha
abe tesko tebe, odi odmaraj ajde. Ne si najpameten. Mnogu godini pred da pocnis da navivas ti se desavale mnogu raboti, krckaj si, ne e tifo scenata vo Mkd ovie 2 godini.

Dobro sakas da kazis deka deckite od NB momentalno najeducirani navivacki kopirat od selanite vo cento?
Dobra nokj so shah mat od oficijalnio profil na Ckembari vo 2016 voden od deca od bas ta naselba so kazvas deka kopirat:sneaky:;)Прегледај го приврзокот 384284

leleeee vo 2016 go izmislile NIE SME SPREMNI
hahahahahha
abe tesko tebe, odi odmaraj ajde. Ne si najpameten. Mnogu godini pred da pocnis da navivas ti se desavale mnogu raboti, krckaj si, ne e tifo scenata vo Mkd ovie 2 godini.
Едуцирани а нема празно место после запиирка, ок.

Едуцирани а нема празно место после запиирка, ок.

Navivacka educiranost so pismenost da sporedvame!? W T F? Mozi formatot e taka editiran na stara objava od fb, so e to bitno sega? ke navlegvame vo detali na gramatiki i pravopis?
Pa po gnasen dijalekt od skopskiot nema, srbomani.
nema so da se daj replika na pisanoto, pa ke naogjame zamerki. Teski kompleksi

MUABETOT BESE DALI; NIE SME SPREMNI E KOPIRANO!?

A ne tocki zapirki. Oti ima videa i na srpski kaj so zborat vasi clenoj, da ne gi baram sega.

Последно уредено:
Ти си дечко болен. Герила акција споредуваш со рандом статус напишан во 2016...па пред секое дерби или поважна утакмица ми вришти фб од екипи собрани по кафани со слоганов и нему слични...хахах дали за статус на крај ќе праиме муабет:)))
Ја утна цела поента горе за 100км, а тоа е дека овој случај е ИДЕНТИЧЕН КАКО СО КЛИПОТ. Не измислиле Комити топла вода, нит па кога сум приметил сум искоментирал, ретардирано е... но по мое никогаш не би направил после само 2 недели/месеци нешто што ривалот го направил.Толку бргу. Те молам РАНДОМ СТАТУСИ и РАНДОМ ВИДЕА НА ЕКРАН не спомнувај во контекст на реална навивачка акција. Срамота е!

Како јас сега да пишам дека го копирате "Собери ја екипата и дојди", слоган кој го фураме во последно време на нет, а кој го видов неколку пати периодв мислам на некои чкембарски страни. Треба да сум ретардиран да изреагирам за такви ствари, друже тоа е статус слоган. Се реагира само за конкретна герила акција. Си помислив стварно да не имал некој таква герила најава пред нас, зошто ме чудеше дека не ми текнува. И да имало, секоја чест, ете им текнало пред нас, ама да сведе цела поента на рандом статус од некој си профил хахаха...аиии језиво

Треба сега од 2010 да извадам некое комитско рандом соопштение (Во секое второ се спомнува таква реченица, не само кај нас, верувам дека и кај Калинкари) каде што стои "Ние сме спремни до крај да се бориме за Вардар бла бла". Боже господе со кој си садам краставици..за фб статуси заглавив да дебатирам. Спиј брат, утре нов ден е.

Последно уредено:
Ти си дечко болен. Герила акција споредуваш со рандом статус напишан во 2016...
Башка што ја утна цела поента горе за 100км, а тоа е дека мојата поента во овој случај е ИДЕНТИЧНА КАКО СО КЛИПОТ. Не измислиле Комити топла вода, нит па кога сум приметил сум искоментирал, ретардирано е... но по мое никогаш не би направил после само 2 недели/месеци нешто што ривалот го направил.Толку бргу. Те молам РАНДОМ СТАТУСИ и РАНДОМ ВИДЕА НА ЕКРАН не спомнувај во контекст на реална навивачка акција. Срамота е!

Како јас сега да пишам дека го копирате "Собери ја екипата и дојди", слоган кој го фураме во последно време на нет, а кој го видов неколку пати периодв мислам на некои чкембарски страни. Треба да сум ретардиран да изреагирам за такви ствари, друже тоа е статус слоган. Се реагира само за конкретна герила акција. Си помислив стварно да не имал некој таква герила најава пред нас, зошто ме чудеше дека не ми текнува. И да имало, секоја чест, ете им текнало пред нас, ама да сведе цела поента на рандом статус од некој си профил хахаха...аиии језиво

Треба сега од 2010 да извадам некое комитско рандом соопштение (Во секое второ се спомнува таква реченица, не само кај нас, верувам дека и кај Калинкари) каде што стои "Ние сме спремни до крај да се бориме за Вардар бла бла". Боже господе со кој си садам краставици..за фб статуси заглавив да дебатирам. Спиј брат, утре нов ден е.
ne e nekoj si profil, tuku oficijalen vo togasno vreme. isto takvi natpisi se pisea na sabloni so sprei po dzidoj.

GERILA akcija e najava na parola napisana za 5 min!?
hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

EPA GERILA STATUSO MU GO ISKOPIRAVTE NA CKEMBARI

hahahahahahhahahahahahha

dobro so ve zraci tolku be vo sk!?
zalno… ne ti repliciram pokje, te mislev pokje pameten.

ne e nekoj si profil, tuku oficijalen vo togasno vreme. isto takvi natpisi se pisea na sabloni so sprei po dzidoj.

GERILA akcija e najava na parola napisana za 5 min!?
hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

EPA GERILA STATUSO MU GO ISKOPIRAVTE NA CKEMBARI

hahahahahahhahahahahahha

dobro so ve zraci tolku be vo sk!?
zalno… ne ti repliciram pokje, te mislev pokje pameten.

Е да заборавив, за вас герила акција е напад на татко со девојче и фалење дека "В Струга знамето сте го земале". Во право си, различна перцепција имам. Адиос.

За крај, озбилно покрај РЕК спомна зрачење? Спиј брат, веќе не е ни смешно ова..

Последно уредено:
Е да заборавив, за вас герила акција е напад на татко со девојче и фалење дека "В Струга знамето сте го земале". Во право си, различна перцепција имам. Адиос.

За крај, озбилно покрај РЕК спомна зрачење? Спиј брат, веќе не е ни смешно ова..
Неможеш да објасниш навивачки работи, на некој кој не е навивач. Три натпревари изгледал во живо, и сега ќе изиграва адвокат на Чкембари. И не е искомплексиран тип, нешто посериозно е.

Џабе се расправаме меѓусебно, погледнете само лајковите и коментарите за "успехот" на Слога од македончето. Вчера на Струга. Ни нема спас...

Зашто само прилика за Комити???Другите што сте манекени ????
Па не ама вие се дефинитивно најмногу удирате у гради и велите дека сте достојни на регионалната сцена. ( Знам дека сега ке распалите со навреди)

Шкупи имале нешто против политика у фудбал.
Секогаш тие се жртвите. :icon_lol:

Жртви на велико-литванската пропаганда. Жртви на литванската тајна служба.

Па не ама вие се дефинитивно најмногу удирате у гради и велите дека сте достојни на регионалната сцена. ( Знам дека сега ке распалите со навреди)
Дечко не разбираш ништо не замарај

Зашто само прилика за Комити???Другите што сте манекени ????
е чива бе другар сигурно не е на некој од битола се игра у скопје ако не да дојде тој од битола 100км и више да се тепа со бугарите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom