Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти овде анкета, македонците се проруски настроени а све она што е калем, северџан или комшиска циганарија е анти руски настроена. Исто додај тука у русофобите и буљаши, транџи и т.н.Дали е направена анкета колку проценти се проруски и антиукраински во РСМ?
като резултат од самитот 5.000 НАТО војници во Бугарија /една бригада/ и поморска база на Црно Море, плус обединето команване со Романија
Прегледај го приврзокот 384090
Edna slika, iljada zborovi. Dojde na vlast vetuvajki im mir i dogovor so Rusija na Ukraincite, za potoa za $ da ja butne vo vojna i ja osakati Ukraina zasekogas. Na kraj ke bide povlecen kako iskoristen kurton vo US ako ima srekja, ili ke visi na nekod drvo vo Kiev..
Нашион абдал сигурно плаче закључен сам у ВЦ.Наркоманчево никој не го ебава ни 5%. Си седи само изолирано хахахаха
Za nasa zal, sve toa e operirano od sram...Нашион абдал сигурно плаче закључен сам у ВЦ.
Прегледај го приврзокот 384090
Edna slika, iljada zborovi. Dojde na vlast vetuvajki im mir i dogovor so Rusija na Ukraincite, za potoa za $ da ja butne vo vojna i ja osakati Ukraina zasekogas. Na kraj ke bide povlecen kako iskoristen kurton vo US ako ima srekja, ili ke visi na nekod drvo vo Kiev..
Нив не им е незгодно што нивни татковци и стриковци во 2001 изгинаа од учките ти викаш за Украинци ќе се секираат. Некој чие секојдневие е лапање на албански курови во Северната вукојебина баш го боли ДАЛИ и КОЈ во Украина гине.Како не ви прават гнев бе оние видеана кај што ги собираат млади украинци од улица, присилено? За вие да лапате некој денар овде за пропаганди, да се турка приказната со сила.
Ебаве куропушачите западни. Дно од народ сте. Крв да серите.
![]()
Црвена Младина on Instagram: "ПАРКОТ УКРАИНА ПРЕИМЕНУВАН ВО ПАРК АСНОМ Денес Црвена Младина се погрижи да ја поправи намерната или ненамерна грешка и некогашниот парк на народните херои кој беше именуван Украина, го преименувавме АСНОМ. ❓ Дали не
318 likes, 16 comments - crvenamladina on July 12, 2023: "ПАРКОТ УКРАИНА ПРЕИМЕНУВАН ВО ПАРК АСНОМ Денес Црвена Младина се погрижи да ја поправи намерната или ненамерна грешка и некогашниот парк на народните херои кој беше именуван Украина, го преименувавме АСНОМ. ❓ Дали некој свесно ја...www.instagram.com
![]()
![]()
![]()
![]()
Нив не им е незгодно што нивни татковци и стриковци во 2001 изгинаа од учките ти викаш за Украинци ќе се секираат. Некој чие секојдневие е лапање на албански курови во Северната вукојебина баш го боли ДАЛИ и КОЈ во Украина гине.
Стрелков тврди дека Пучот на Пирогожин е целосен успех, затоа што во моментов поддржувачите на истиот ја превземаат власта во Русија.
Прегледај го приврзокот 384164
А оти мислиш дека беше македонска партија?Така е генерале, ете мислевме дека во 2006та ќе дојде македонска партија на власт која никогаш нема да коалицира со терористите ни па ќе им даде амнестија, ама…ајде нек се збие на пар форумџии, да не ги откриваме патриотите тука што мудро ќутеа јавајќи шошонски курови до распаѓањето на коалицијата и пребегнувањето во Будимпешта.