Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Pisi naredna sezona Evroliga shampion tim na "P" bukvata ushte od sega :cool:
Рано е уште за типување тимот од Грција на П се засили со многу играчи ама ќе им треба време мислам дека ништо нема да направат првава година,таму е и Атаман таму е и нарко,шизофрен газдата тоа ќе биде интересно за гледање како ќе функционира :cool: :D
Тимот на П од Србија му требаат уште засилување со овој ростер на играчи далеку е од Ф4 ,денес гледам си го вратиле Јарамаз што е добар потег.На позиција центар се тенки.
Да видиме Миротич каде ќе иде во игра се двата српски клуба,Милано и од сенка ПАО.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Рано е уште за типување тимот од Грција на П се засили со многу играчи ама ќе им треба време мислам дека ништо нема да направат првава година,таму е и Атаман таму е и нарко,шизофрен газдата тоа ќе биде интересно за гледање како ќе функционира :cool: :D
Тимот на П од Србија му требаат уште засилување со овој ростер на играчи далеку е од Ф4 ,денес гледам си го вратиле Јарамаз што е добар потег.На позиција центар се тенки.
Да видиме Миротич каде ќе иде во игра се двата српски клуба,Милано и од сенка ПАО.
Neka odat muabetite :свиркам:
Kje zemam Euroleague pass za naredna sezona, si vrede epten. Sezonava eden prijatel imase, mnogu podobro e od Sport Klub.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221

За прв плеј во екипата лош избор на Звезда,како опција од клупа и за искуство океу е во секој скучај каде каде подобар избор него циглата Калатес.Договор на една година и пензија.Не се работи за голема сума на пари колку што лапаат другиве ,последна сезона во матичниот клуб и пензија.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125

За прв плеј во екипата лош избор на Звезда,како опција од клупа и за искуство океу е во секој скучај каде каде подобар избор него циглата Калатес.Договор на една година и пензија.Не се работи за голема сума на пари колку што лапаат другиве ,последна сезона во матичниот клуб и пензија.
ne gledam nisto povekje od pr poteg tuka, deka zemale domashen igrac, legenda. teodosic igra dobro vo virtus i na tie godini, ama roster na virtus i zvezda se nesporedlivi. osven ako zvezda ne planira da keshira debelo letovo i za drugi igraci.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
:D
Автоматски споено мислење:

ne gledam nisto povekje od pr poteg tuka, deka zemale domashen igrac, legenda. teodosic igra dobro vo virtus i na tie godini, ama roster na virtus i zvezda se nesporedlivi. osven ako zvezda ne planira da keshira debelo letovo i za drugi igraci.
За Звезда е ОК ,ќе биде ментор на помладите ќе заврши кариера во тимот и доста му е

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.947
Мадар отиде во Фенербахче, по мене лоша одлука, но тој си знае. Наводно не го испоштувал клубот, а како дознав му бил понуден нов поголем договор, ама не како тие пари што му ги нуделе Турците плус тука прсти вмешал залижаниот мишко, секако си има интерес вепров.

П. С. После ова Партизан ја прекинал соработката со дебелиов.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.591
Поени од реакции
2.471
Мадар отиде во Фенербахче, по мене лоша одлука, но тој си знае. Наводно не го испоштувал клубот, а како дознав му бил понуден нов поголем договор, ама не како тие пари што му ги нуделе Турците плус тука прсти вмешал залижаниот мишко, секако си има интерес вепров.

Никој никад нема да прекине соработка до Мишко.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125

de poinformiran si, me mrze da baram po tviter, zaminuva za osteta ili? kako uspeaja vo den dva, da gi napravat site gluposti i da zavrshat rabota :D

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.591
Поени од реакции
2.471
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што не ги намаваат и останатите негови играчи од клубот.
Не знам, да прашам па ќе ти кажам.
Еве вака ти ако знаеш, пиши кои играчи на Партизан се клиенти на Мишко, пошто ја од тоа што гледам низ интернетот, нема никој.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.591
Поени од реакции
2.471
Не знам, да прашам па ќе ти кажам.
Еве вака ти ако знаеш, пиши кои играчи на Партизан се клиенти на Мишко, пошто ја од тоа што гледам низ интернетот, нема никој.
Eve Aleksa i Danilo od prva, za drugite ne sum baral.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Остануваат Звезда или Партизан
Добро појачување за партизан

Kajgana Shop

На врв Bottom