Обавезно стариот...Гледам на википедија дека има неколку продолженија, и дека има remake 2005. Срање е сигурно, како и повеќето ри-мејциГледај го, добар филм е но стариот, новата верзија е доста послаба у квалитет.
For god's sake, get out!
Обавезно стариот...Гледам на википедија дека има неколку продолженија, и дека има remake 2005. Срање е сигурно, како и повеќето ри-мејциГледај го, добар филм е но стариот, новата верзија е доста послаба у квалитет.
Kako se vika prviot?Кај забегала темата бе, само јас ли гледам хорор филмови ?
Тие два ги земав сеа, вечер да изгледам барем еден од нив.
Потполно се согласувам со тебе.Емисијата беше врв.На секоја случка мораше да даваат таква музика која те вади од такт.Точно се усогласувашеКога сме кај „плашењето“ - малце ОТ: Нема хорор филм кој може да ме исплаши толку колку што ме плашела емисијава кога бев мал. А воедно саундтраков е боље од било кој хорор филм (може и го има во некој филм искористено, незнам). Секоја чест на психопатот кој го создал ова
-сеуште ме ежи звуков, и мислам дека емисијава е пре пре пре озбилна за емитување...
„Различни филмови, различна приказна“.Благодарам за помошта
A koja е разлиакта мегу стариот и новиот Амитивил и за филмот Егзорцист?
Мислиш на ""?Aj ке ве замолам за малку помош
Сакам да гледам хорор филм и незнам кој да го изберам:
Дали Опседнатата кука во Конектикут(така некако беше)
Амитивил(старата верзија) или
Егзорцист...
Кој е подобар?
И за на крај....
Која е финтата на стариот филм Амитивил и на новиот?
Еден од најдискутираните филмови на форумов, за кој има тотално спротивставени мислења. Многумина се согласивме дека е третокласен ванаби хорор, ама имаше и некои кои ги "погодил". Изгледа е сепак прашање на вкус.Мислиш на ""?
, види кој више ти се свиѓа.
Патем "Paranormal activity" добар е?
Месец - два уназад се токмам да го зеам, го немаше..